АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Костюм (сорочка, брюки)

Читайте также:
  1. III Раздел. КОСТЮМ ЭПОХИ ВОЗРОЖДЕНИЯ.
  2. IV Раздел. ЕВРОПЕЙСКИЙ КОСТЮМ XVII века.
  3. V Раздел. Европейский костюм XVIII века.
  4. Искусство и костюм первобытного человека
  5. Ізолювальні костюми можуть бути оснащені автономною або шланговою системою подавання чистого повітря. У деяких з них температуру повітря під одягом можна регулювати.
  6. Костюм (кітель, брюки)
  7. Костюм (куртка, брюки)
  8. Костюм (куртка, брюки) спеціального призначення
  9. КОСТЮМ АРАБОВ.
  10. КОСТЮМ ВИЗАНТИЙСКОЙ ИМПЕРИИ.
  11. КОСТЮМ ДРЕВНЕГО ЕГИПТА.

Костюм типу А із змішаної тканини темно-синього кольору.

Сорочка із застібкою до низу на ґудзики та петлі, розташовані на нашивній планці. Пілочки із складками, застроченими з верху до низу вздовж згину посередині пілочок, з накладними кишенями фігурної форми для документів, які імітують кокетки і застібаються на текстильну стрічку “велькро” з боку бортів сорочки, з накладними нагрудними кишенями з клапанами фігурної форми, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”. При нашиванні клапанів на пілочки у швах нашивання з боку бортів пілочок утворено отвори для швидкого вкладення олівця в кишені. У нижньому куті клапанів обметано по одній декоративній петлі та пришито по одному ґудзику (імітація застібки). Накладні кишені із складкою, застроченою посередині з верху до низу. При нашиванні кишень на пілочки застрочені складки пілочок і кишень співпадають і утворюють одну лінію. На лівій пілочці над нагрудною кишенею нашито накладну деталь у формі прямокутника з двома металевими блочками, розташованими одна над одною. Із зворотного боку лівої пілочки в місці нашивання цієї накладної деталі розташовано посилювальну деталь у вигляді смужки з основної тканини, один кінець якої вшито в плечовий шов, а інший закріплено швом нашивання клапана.

Спинка з подвійною кокеткою, з двома обшивними складками у шві пришивання кокетки та трьома складками, застроченими з верху до низу (одна з них - посередині спинки, дві інші розташовані по обидва боки від неї).

Рукави вшивні, сорочкового крою, одношовні, довгі, з пришивними манжетами та двома складками по низу у шві пришивання манжет. Манжети застібаються на петлю та ґудзик (на манжеті розташовано два ґудзики для регулювання щільності облягання). Розрізи по низу рукавів оброблено із шліцами, які посередині застібаються на петлю та ґудзик. У верхній частині рукавів у ділянці пахв біля середнього шва з кожного боку оброблено по одному вентиляційному отвору. У шви вшивання рукавів вшито погони, які застібаються на петлі та ґудзики.

Комір відкладний на відрізному стояку, нижня частина якого виготовлена із синтетичного матеріалу темно-синього кольору. Комір застібається на петлю та ґудзик, розташовані по краях стояка. У шов ушивання коміра із зворотного боку сорочки вшито вішалку.

Низ сорочки оброблено швом упідгин із закритим зрізом.

Брюки прямої форми по всій довжині, із застібкою на тасьму “блискавка” у середньому шві передніх половинок та петлею, розташованою на відкоску, і ґудзиком, пришитим до обшивки гульфика.

Передні половинки з відрізними бочками, які утворюють бокові кишені. На передніх половинках - складки (по одній на кожній половинці), застрочені вздовж згину до низу.

Задні половинки з виточками та прорізними кишенями “у рамку”, які застібаються на петлю та ґудзик. Брюки з ластовицею.

Пояс пришивний, застібається на металеву кнопку, у ділянці бокових швів стягнутий двома рядами еластичної стрічки. На поясі брюк нашито сім хомутиків для ременя.

Низ брюк оброблено швом упідгин із закритим зрізом.

Костюм типу Б із змішаної тканини темно-синього кольору жіночий.

Сорочка із застібкою до низу на ґудзики та петлі, розташовані на нашивній планці, приталена. Пілочки з рельєфними швами з оздоблювальними строчками, з накладними кишенями фігурної форми для документів, які імітують кокетки і застібаються на текстильну стрічку “велькро” з боку бортів сорочки, з накладними нагрудними кишенями з клапанами фігурної форми, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”. При нашиванні клапанів на пілочки у швах нашивання з боку бортів пілочок утворено отвори для швидкого вкладення олівця в кишені. У нижньому куті клапанів обметано по одній декоративній петлі та пришито по одному ґудзику (імітація застібки). Накладні кишені із складкою, застроченою посередині з верху до низу. При нашиванні кишень на пілочки рельєфні шви пілочок і застрочені складки кишень співпадають і утворюють одну лінію. На лівій пілочці над нагрудною кишенею нашито накладну деталь у формі прямокутника з двома металевими блочками, розташованими одна над одною. Із зворотного боку лівої пілочки у місці нашивання цієї накладної деталі розташовано посилювальну деталь у вигляді смужки з основної тканини, один кінець якої вшито в плечовий шов, а інший закріплено швом нашивання клапана.

Спинка з подвійною кокеткою, з двома обшивними складками у шві пришивання кокетки, з однією складкою посередині, застроченою з верху до низу. По обидва боки від застроченої складки розташовано по одному рельєфному шву з оздоблювальною строчкою.

Рукави вшивні, сорочкового крою, одношовні, довгі, з пришивними манжетами та з двома складками по низу у шві пришивання манжет. Манжети застібаються на петлю та ґудзик (на манжеті розташовано два ґудзики для регулювання щільності облягання). Розрізи по низу рукавів оброблено із шліцами, які посередині застібаються на петлю та ґудзик. У верхній частині рукавів у ділянці пахв біля середнього шва з кожного боку оброблено по одному вентиляційному отвору. У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі та ґудзики.

Комір відкладний на відрізному стояку, нижня частина якого виготовлена із синтетичного матеріалу темно-синього кольору. Комір застібається на петлю та ґудзик, розташовані по краях стояка. У шов вшивання коміра із зворотного боку сорочки вшито вішалку.

Низ сорочки оброблено швом упідгин із закритим зрізом.

Брюки прямої форми по всій довжині, із застібкою на тасьму “блискавка” в середньому шві передніх половинок та петлею, розташованою на відкоску, і ґудзиком, пришитим до обшивки гульфика.

Передні половинки з відрізними бочками, які утворюють бокові кишені. На передніх половинках - складки (по одній на кожній половинці), застрочені вздовж згину до низу.

Задні половинки з виточками та прорізними кишенями “у рамку”, які застібаються на петлю та ґудзик. Брюки з ластовицею.

Пояс пришивний, застібається на металеву кнопку, у ділянці бокових швів стягнутий двома рядами еластичної стрічки. На поясі брюк нашито сім хомутиків для ременя.

Низ брюк оброблено швом упідгин із закритим зрізом.

Костюм типу В із змішаної тканини в колористиці “камуфляж”.

Сорочка з центральною потайною застібкою на тасьму “блискавка” з двома бігунками і трьома текстильними стрічками “велькро”, розташованими на бортах пілочок.

Пілочки з двома накладними нагрудними об’ємними кишенями з клапанами у формі прямокутника із зрізаними кутами, які застібаються на дві текстильні стрічки “велькро”. Кишені з двома входами (зверху та збоку). Між нагрудними кишенями, на борті лівої пілочки, нашито погон, який застібається на текстильну стрічку “велькро”. На правій пілочці над кишенею розташовано напис “ПОЛІЦІЯ” кольору хакі у формі прямокутника, який виконується промисловим методом шовкографії пластизолевими барвниками. На лівій пілочці над кишенею розташована платформа із текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімного планшета.

Спинка з відрізною кокеткою та вентиляційними каналами, розташованими під нею. На кокетці розташовано напис “ПОЛІЦІЯ” кольору хакі у формі прямокутника, який виконується промисловим методом шовкографії пластизолевими барвниками. Кокетка спинки на підкладці із синтетичного трикотажного сітчастого полотна.

Рукави вшивні, двошовні, з хлястиками по низу, які вшито в ліктьові шви. Хлястики застібаються на текстильну стрічку “велькро”. На рукавах нашито накладні об’ємні кишені з клапанами у формі прямокутника із зрізаними кутами, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”, у ділянці ліктів - підсилювальні накладки, які одночасно є кишенями для протиударних вставок. Вхід у накладки-кишені застібається на текстильну стрічку “велькро” і розташований у швах нашивання верхніх зрізів накладок. На кишені та клапани нашито платформу з текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімних нарукавних знаків. На рукавах у ділянці пахв ушито вставки із трикотажного сітчастого полотна.

Комір-стійка, кінці якого застібаються на текстильну стрічку “велькро”.

Брюки прямої форми по всій довжині, з пришивним поясом, який застібається на петлю та ґудзик. Бокові частини пояса стягнуто двома рядами еластичної стрічки. На пояс нашито п’ять хомутиків.

У середньому шві передніх половинок застібка на тасьму “блискавка” з двома бігунками.

Передні половинки з відрізними бочками, які утворюють бокові кишені. У ділянці стегон на обох передніх половинках нашито накладні кишені з клапанами у формі прямокутника із зрізаними кутами, які застібаються на дві текстильні стрічки “велькро”. Накладні кишені об’ємні, з двома м’якими застроченими складками. Верхній зріз бокової кишені з еластичним шнуром у шві підгину. Угорі накладної кишені (у центральній частині ділянки підгину верхнього зрізу) з лицьового боку обметано дві горизонтальні петлі, через які у вигляді петлі протягнуто еластичний шнур з пластмасовим фіксатором. Кінці еластичного шнура закріплено по боках кишені.

На лівій передній половинці, над накладною кишенею, нашито ще одну накладну об’ємну кишеню з клапаном фігурної форми, який застібається на текстильну стрічку “велькро”.

Передні половинки з підсилювальними накладками та чотирма м’якими складками в ділянці колін (по дві в боковому та кроковому швах). Підсилювальні накладки одночасно є кишенями для протиударних вставок. Вхід у накладки-кишені застібається на текстильну стрічку “велькро” і розташований у швах нашивання нижніх зрізів накладок.

Задні половинки з підсилювальними накладками в ділянці сидіння. Низ брюк стягується шнуром, протягнутим у підгин низу.

Костюм типу Г із змішаної тканини темно-синього кольору, кольору хакі або в колористиці “камуфляж”.

Сорочка з центральною потайною застібкою на петлі та ґудзики, які прикріплено до пілочки за допомогою текстильної тасьми.

Пілочки з двома накладними подвійними нагрудними кишенями з клапанами у формі прямокутника із зрізаними кутами, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”. Нижня накладна кишеня фігурної форми плоска, із входом з боку пройми, верхня накладна кишеня об’ємна, із входом зверху. Між нагрудними кишенями, на борті лівої пілочки, нашито погон, який застібається на петлю та ґудзик. На погон нашито текстильну стрічку “велькро”. На пілочках над кишенями розташовані платформи з текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімних планшетів.

Спинка з вентиляційним каналом та відлітним планшетом у формі прямокутника, верхній край якого пришито до верхнього зрізу вентиляційного каналу, а нижній край фіксується на спинці трьома вертикальними текстильними стрічками “велькро”. На лицьовому боці відлітного планшета нашито платформу з текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімного планшета. Спинка з підкладкою (до лінії лопаток) із синтетичного трикотажного сітчастого полотна, обробленою у вигляді кишені. У разі потреби відлітний планшет вкладається всередину вентиляційного каналу, при цьому вхід у вентиляційний канал фіксується на планшеті за допомогою текстильної стрічки “велькро”.

Рукави вшивні, двошовні, з хлястиками по низу для регулювання щільності облягання, які вшито в нижні шви. Хлястики застібаються на текстильну стрічку “велькро”. На рукавах нашито накладні об’ємні кишені з клапанами у формі прямокутника із зрізаними кутами, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”. На кишені та клапани нашито платформу з текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімних нарукавних знаків. У ділянці ліктів - підсилювальні накладки із синтетичної тканини в колористиці “камуфляж”, які одночасно є кишенями для протиударних вставок. Вхід у накладки-кишені застібається на текстильну стрічку “велькро” і розташований у верхній частині накладок. Нижній зріз накладки оброблено швом упідгин і прикріплено до рукава трьома закріпками. Низ рукавів фігурний, з подовженням рукавів у ділянці тильної частини долоней. У рукавно-бокових швах у ділянці пахв оброблено вентиляційні канали у вигляді вставок із синтетичного трикотажного сітчастого полотна, які застібаються на тасьму “блискавка”.

Комір-стійка, кінці якого застібаються на текстильну стрічку “велькро”.

Брюки прямої форми по всій довжині, із суцільновикроєним поясом, який застібається на дві петлі та ґудзики. На пояс нашито сім хомутиків з основної тканини та чотири хомутики із синтетичної ремінної тасьми. У ділянці бокових швів щільність прилягання пояса брюк регулюється синтетичною текстильною тасьмою з пластмасовими пряжками, протягнутою через хомутики в куліску задньої частини пояса.

У середньому шві передніх половинок застібка на тасьму “блискавка”.

Передні половинки з відрізними бочками, які утворюють бокові кишені. У ділянці стегон на обох передніх половинках нашито накладні об’ємні кишені з клапанами фігурної форми, які застібаються на дві потайні петлі та ґудзики, які прикріплено до кишень за допомогою текстильної тасьми. У шві пришивання клапанів кишень оброблено ділянку (отвір) для швидкого доступу до кишені. З внутрішнього боку кишені пришито еластичну тасьму для фіксації предметів у кишені.

Передні половинки з підсилювальними накладками із синтетичної тканини в колористиці “камуфляж”. Підсилювальні накладки одночасно є кишенями для протиударних вставок. Вхід у накладки-кишені застібається на текстильну стрічку “велькро” і розташований у швах нашивання нижніх зрізів накладок.

Задні половинки з підсилювальними накладками в ділянці сидіння, у верхньому шві нашивання яких оброблено входи в кишені. Входи в задні кишені фіксуються текстильними стрічками “велькро”. На задніх половинках на рівні лінії колін та внизу брюк оброблено куліски, в які протягнуто еластичні стрічки.

Унизу брюк у ділянках крокових швів - підсилювальні накладки у формі трапеції із синтетичної тканини в колористиці “камуфляж”.

Низ брюк оброблено швом упідгин.

Брюки літні

Брюки типу А із змішаної тканини темно-синього кольору, прямої форми по всій довжині, з пришивним поясом, який застібається на дві петлі та ґудзики, із застібкою в середньому шві передніх половинок на петлі та ґудзики.

На передніх половинках - складки (по одній на кожній половинці), застрочені вздовж згину до низу. Передні половинки з відрізними бочками, які утворюють бокові кишені.

Задні половинки з виточками. На правій задній половинці - прорізна кишеня “у рамку”, яка застібається на петлю та ґудзик. На поясі шість хомутиків.

Брюки типу Б навипуск із полегшеної напіввовняної або синтетичної тканини темно-синього кольору, з пришивним поясом з перехідником (на правій частині), який застібається на дві петлі та два ґудзики (або на одну петлю і ґудзик та металеві гачок і петлю), із застібкою в середньому шві передніх половинок на тасьму “блискавка” (або петлі та ґудзики), з леєю.

Передні половинки на підкладці, з м’якими складками (по одній на кожній половинці). На поясі шість хомутиків для ременя.

Задні половинки з виточками (по дві на кожній). На правій задній половинці прорізна кишеня з клапаном і обшивкою, яка застібається на начіпну петлю та ґудзик.

Низ брюк оброблено швом упідгин з брючною тасьмою.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)