АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Костюм (кітель, брюки)

Читайте также:
  1. III Раздел. КОСТЮМ ЭПОХИ ВОЗРОЖДЕНИЯ.
  2. IV Раздел. ЕВРОПЕЙСКИЙ КОСТЮМ XVII века.
  3. V Раздел. Европейский костюм XVIII века.
  4. Искусство и костюм первобытного человека
  5. Ізолювальні костюми можуть бути оснащені автономною або шланговою системою подавання чистого повітря. У деяких з них температуру повітря під одягом можна регулювати.
  6. Костюм (куртка, брюки)
  7. Костюм (куртка, брюки) спеціального призначення
  8. Костюм (сорочка, брюки)
  9. КОСТЮМ АРАБОВ.
  10. КОСТЮМ ВИЗАНТИЙСКОЙ ИМПЕРИИ.
  11. КОСТЮМ ДРЕВНЕГО ЕГИПТА.

Костюм з напіввовняної тканини темно-синього кольору.

Кітель на підкладці, з відкладним коміром та лацканами, з центральною бортовою застібкою на чотири петлі та формені ґудзики сріблястого кольору.

Пілочки з відрізними бочками, виточками по лінії талії, двома нагрудними накладними кишенями з фігурними клапанами, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору, і двома боковими прорізними кишенями з обшивками та клапанами. Нагрудні кишені із бантовими складками, на підкладці. Спинка із середнім швом та шліцом.

Рукави вшивні, двошовні. Комір з відрізною стійкою. На підкладці пілочок прорізні кишені з листочками, які застібаються на петлю та плоский ґудзик. У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору.

Брюки навипуск, з пришивним поясом з перехідником (на правій частині), який застібається на дві петлі та два ґудзики (або на один ґудзик і петлю та металеві ґачок і петлю), із застібкою в середньому шві передніх половинок на тасьму “блискавка” (або петлі і ґудзики), з леєю.

Передні половини - на підкладці, з м’якими складками (по одній на кожній половинці), з відрізними бочками, що утворюють бокові кишені. На поясі шість хомутиків для ременя.

Задні половинки з виточками (по дві на кожній). На правій задній половинці прорізна кишеня з фігурним клапаном і обшивкою, застібається на начіпну петлю і ґудзик.

Низ брюк оброблено швом упідгин з брючною тасьмою.

Костюм (кітель, спідниця) жіночий

Костюм з напіввовняної тканини темно-синього кольору.

Кітель типу А на підкладці, з відкладним коміром та лацканами, з центральною бортовою застібкою на чотири петлі та формені ґудзики сріблястого кольору.

Пілочки з відрізними бочками, виточками по лінії талії, боковими прорізними кишенями з фігурними клапанами. Спинка із швом посередині.

Рукави вшивні, двошовні. У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору.

На підкладці правої пілочки - внутрішня прорізна кишеня з листочкою, яка застібається на петлю та ґудзик.

Кітель типу Б на підкладці, з відкладним коміром та лацканами, з центральною бортовою застібкою на чотири петлі та формені ґудзики сріблястого кольору.

Пілочки з відрізними бочками, виточками по лінії талії, двома нагрудними накладними кишенями з фігурними клапанами, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору, і двома боковими прорізними кишенями з обшивками та клапанами. Нагрудні кишені із бантовими складками, на підкладці. Спинка із середнім швом та шліцом.

Рукави вшивні, двошовні. У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору. На підкладці правої пілочки - внутрішня прорізна кишеня з листочкою, яка застібається на петлю та ґудзик.

Спідниця на підкладці, пряма, тришовна, з пришивним поясом, який застібається на петлю і ґудзик.

Переднє та заднє полотнища з виточками. Заднє полотнище із швом посередині, який закінчується шліцом. У шві заднього полотнища оброблено застібку на тасьму “блискавка”.

У шві з’єднання пояса із спідницею в ділянці бокових швів ушито вішалки.

Брюки жіночі

Брюки навипуск з напіввовняної тканини темно-синього кольору, з пришивним поясом, який застібається на петлю та ґудзик, із застібкою в середньому шві передніх половинок на тасьму “блискавка”, виточками на передніх та задніх половинках.

На поясі хомутики для ременя. Низ брюк оброблено швом упідгин з брючною тасьмою.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)