АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розвантажувальна поясна система з підсумками

Читайте также:
  1. A) Магнітоелектрична система.
  2. A) Устойчивая система средств, методов и приемов общения тренера с спортсменами
  3. B) Електромагнітна система.
  4. C) Електродинамічна система.
  5. Cтрахування в логістичних системах
  6. D. процессы самоорганизации, информационные процессы и процессы управления в живых системах
  7. DNS — доменная система имен
  8. E) Індукційна система.
  9. I. Система грамматических времен в страдательном залоге
  10. II. Формальная логика как первая система методов философии.
  11. IV. Центральна нервова система. Черепні нерви. Органи чуття.
  12. IV. Ямайская валютная система

Розвантажувальна поясна система складається з пояса, спинки з нагрудними лямками та комплекту підсумків.

Спинка із синтетичного сітчастого трикотажного полотна кольору хакі з підсилювальною накладкою із синтетичної водонепроникної тканини в колористиці “камуфляж” у ділянці плечей. Нагрудні лямки із синтетичної тканини в колористиці “камуфляж” з підкладкою із синтетичного сітчастого трикотажного полотна кольору хакі, з амортизаційними вставками та з нагрудним ременем із синтетичної ремінної тасьми, підсиленої еластичною тасьмою, з точкою регулювання його довжини та застібкою “фастекс”. Уздовж нагрудних лямок через ділянки плечей та по спинці донизу нашито синтетичну ремінну тасьму, на кінцях якої (унизу спинки та нагрудних лямок) закріплено пластмасові пряжки для протягування стабілізуючих ременів із синтетичної тасьми для з’єднання верхньої частини розвантажувальної системи з поясом. Посередині нижнього зрізу спинки, між двома боковими пряжками, за допомогою синтетичної тасьми закріплено ще одну пряжку. На плечових лямках при нашиванні тасьми закріплено два пластмасових напівкільця (по одному на кожній лямці). На спинці та нагрудних лямках розташовано елементи системи модульного кріплення підсумків із синтетичної тасьми (система MOLLE). На спинці одну тасьму нашито так, що вона утворює петлю, яка є ручкою для перенесення розвантажувальної системи і одночасно служить евакуаційною петлею.

Пояс анатомічної форми із синтетичної тканини в колористиці “камуфляж” з підкладкою із сітчастого трикотажного полотна кольору хакі, з вентиляційними каналами тепловідведення, з ременем із синтетичної тасьми, який регулюється по довжині, із застібкою “фастекс”.

Із внутрішнього боку пояса розташовано три клапани (один на спинці та по одному на кожній передній частині), які вздовж нижніх зрізів закріплено на поясі стаціонарно. Клапани застібаються на текстильну стрічку “велькро” і закривають внутрішні кишені на поясі, через які вкладаються захисні амортизаційні або броньовані вставки. На зовнішньому боці пояса розташовано елементи системи модульного кріплення підсумків із синтетичної тасьми (система MOLLE). На нижньому зрізі пояса за допомогою синтетичної тасьми закріплено чотири елементи застібки “фастекс” (два на спинці та по одному на передніх частинах) для пристібання настегнових платформ.

Зрізи спинки, нагрудних лямок, пояса обкантовано синтетичною тасьмою. Спинка з нагрудними лямками та пояс з’єднуються між собою системою стабілізуючих ременів із синтетичної тасьми з можливістю підгонки положення пояса в п’ятьох точках налаштування.

Розвантажувальна поясна система комплектується підсумками та платформами:

1. Підсумок універсальний малий - 1 шт.

2. Підсумок універсальний середній - 2 шт.

3. Підсумок універсальний великий - 1 шт.

4. Підсумок для двох автоматних магазинів АК, АКМ - 2 шт.

5. Підсумок для чотирьох автоматних магазинів АК, АКМ - 1 шт.

6. Підсумок для скидання магазинів - 1 шт.

7. Підсумок для однієї гранати - 2 шт.

8. Підсумок для чотирьох ракет різних типів - 2 шт.

9. Підсумок для індивідуальної аптечки - 1 шт.

10. Підсумок для радіостанції - 1 шт.

11. Підсумок для документів - 1 шт.

12. Настегнова платформа - 2 шт.

Рюкзак тактичний

Рюкзак тактичний типу А із синтетичної вологонепроникної, малошумної тканини захисного кольору, об’ємом 60 літрів, із сучасною підвісною системою для перенесення навантаження на пояс та з вентиляційними каналами тепловідведення на спинці.

Основне відділення рюкзака з двома входами (вгорі через верхній клапан та внизу через нижній люк), розділене внутрішньою перегородкою на тасьмі “блискавка”. Верхній край основного відділення стягується шнуром з фіксатором. Верхній клапан з кишенею для швидкого доступу до речей першої необхідності, усередині клапана розташована кишеня для документів. Нижній люк застібається на тасьму “блискавка”. Об’єм основного та нижнього відділення регулюється за допомогою бокових та вертикальних компресійних ременів із синтетичної тасьми із застібками “фастекс”.

Рюкзак з жорсткою пакетною спинкою з кишенею для каркасних елементів. На бокових частинах рюкзака розташовано дві кишені, які застібаються на тасьму “блискавка” та дві кишені, верхні зрізи яких оброблено еластичною стрічкою.

Лямки силуетні, товсті, з демпфіруючими вставками, з ременями із синтетичної тасьми та пряжками для регулювання їх довжини.

На фронтальній частині основного відділення, на верхньому клапані, на нижньому люці та на бокових кишенях рюкзака розташовано елементи системи модульного кріплення підсумків із синтетичної тасьми (система MOLLE). На дні та верхньому клапані рюкзака - додаткові точки для кріплення вантажу. У верхній частині рюкзака та на нижніх бокових кишенях пришито ручки із синтетичної тасьми для перенесення рюкзака. Угорі фронтальної частини нашито платформи для знімних планшетів з ідентифікаційними написами, які кріпляться за допомогою текстильної стрічки “велькро”.

Фурнітура (застібки “фастекс”, пряжки, фіксатори) морозостійка, із ударостійкого пластику, витримує навантаження не менш як 100 кілограмів. Рюкзак тактичний комплектується захисним чохлом від дощу.

Рюкзак типу Б із синтетичної вологонепроникної, малошумної тканини в колористиці “камуфляж”, об’ємом 90 літрів, із сучасною підвісною системою для перенесення навантаження на пояс, з вентиляційними каналами тепловідведення на спинці і системою амортизації ударів.

Основне відділення рюкзака з U-подібним входом швидкого доступу на двосторонній тасьмі “блискавка” (з двома бігунками), яка дозволяє відкрити його як валізу. Спинка з внутрішнім металевим каркасом, з підвісною знімною системою, положення якої регулюється по висоті, із знімним анатомічним поясом. Крила пояса з амортизаційними вставками та ременями із синтетичної ремінної тасьми оливкового кольору, які регулюються по довжині, із застібкою “фастекс”.

Плечові лямки анатомічної форми з амортизаційними вставками, із стабілізуючими ременями із синтетичної тасьми для підгонки положення рюкзака з двома точками налаштування, з нагрудним ременем із синтетичної тасьми з системою регулювання його довжини та застібкою “фастекс”.

Усередині основного відділення на спинці розташована кишеня із синтетичної вологонепроникної тканини для вкладання каркасу і система затяжних ременів із синтетичної тасьми із застібками “фастекс” для фіксування речей.

На підкладці передньої стінки основного відділення нашито накладну кишеню із синтетичної вологонепроникної тканини, яка застібається на тасьму “блискавка”.

На фронтальній частині основного відділення розташовано два додаткові відділення, які застібаються на тасьму “блискавка” з двома бігунками.

Об’єм основного відділення регулюється за допомогою бокових компресійних ременів із синтетичної тасьми із застібками “фастекс”.

У верхній частині рюкзака - ручка для транспортування і система кріплення вантажу із синтетичної ремінної тасьми з двома точками налаштування та застібкою “фастекс”.

На фронтальних частинах додаткових відділень, на бокових стінках рюкзака, плечових лямках, на дні основного та додаткового нижнього відділень розташовано елементи системи модульного кріплення підсумків із синтетичної тасьми (система MOLLE).

Фурнітура (застібки “фастекс”, пряжки, фіксатори) морозостійка, із ударостійкого пластику, витримує навантаження не менш як 100 кілограмів. Усі тасьми “блискавка” спіральні; зовнішні застібки рюкзака з бігунками, на яких закріплено петлі із синтетичного шнура для зручності користування.

Рюкзак тактичний комплектується малим рюкзаком, який прикріплюється до дна основного відділення за допомогою системи MOLLE.

Рюкзак малий із синтетичної вологонепроникної, малошумної тканини в колористиці “камуфляж”, об’ємом 45 літрів, із сучасною підвісною системою для перенесення навантаження на пояс та з вентиляційними каналами тепловідведення на спинці, сумісний із системою постачання питної води.

Основне відділення рюкзака з U-подібним входом швидкого доступу, який застібається на двосторонню тасьму “блискавка” (з двома бігунками). Усередині основного відділення на підкладці спинки розташована кишеня із синтетичної вологонепроникної тканини, верхній край якої стягується еластичним шнуром з фіксатором. Над цією кишенею розташована об’ємна кишеня з трикотажного сітчастого полотна, яка застібається на тасьму “блискавка”. На підкладці передньої стінки основного відділення в нижній частині розташовано об’ємну кишеню із синтетичної вологонепроникної тканини та дві об’ємні кишені з трикотажного сітчастого полотна над нею. Кишені застібаються на тасьму “блискавка”.

На фронтальній частині основного відділення розташовано додаткове відділення, яке застібається на тасьму “блискавка” з двома бігунками, і з органайзером усередині.

Об’єм основного відділення регулюється за допомогою бокових компресійних ременів із синтетичної тасьми із застібками “фастекс”.

Рюкзак з жорсткою пакетною спинкою з кишенею, яка застібається на тасьму “блискавка”, для вкладання системи підвіски, із знімним поясним ременем. У шві оброблення нижнього зрізу входу в кишеню закріплено два ремені із синтетичної тасьми, які протягнуто крізь хомутики (по два з кожного боку), розташовані на спинці. Кінці ременів фіксуються металевими кнопками до самих ременів. У шві з’єднання спинки рюкзака з боковими стінками та верхньою середньою частиною розташовано три точки кріплення із застібками “фастекс”. Ремені разом з точками кріплення із застібками “фастекс” утворюють систему кріплення рюкзака до рюкзака тактичного.

Плечові лямки анатомічної форми з амортизуючими вставками, з ременями із синтетичної тасьми для регулювання довжини лямок та системою швидкого скидання рюкзака, з нагрудним ременем із синтетичної тасьми з системою регулювання його довжини та застібками “фастекс”.

У верхній частині рюкзака - ручка для транспортування із синтетичної ремінної тасьми. На ділянках пришивання ручки (з обох боків) зроблено хрестоподібні наскрізні надрізи для фіксації трубки для пиття, які закриваються клапанами із синтетичної тасьми і застібаються на текстильну стрічку “велькро”. Угорі шва з’єднання верхньої середньої частини рюкзака із спинкою оброблено кишеню для дрібних речей, яка застібається на тасьму “блискавка”.

На фронтальних частинах основного та додаткового відділень, на бокових стінках рюкзака, плечових лямках розташовано елементи системи модульного кріплення підсумків із синтетичної тасьми (система MOLLE). У нижній частині рюкзака - петлі для підвішування спорядження.

На фронтальній частині додаткового відділення нашито платформи з текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімних планшетів з ідентифікаційними написами. Дно рюкзака з двома металевими люверсами чорного кольору.

Фурнітура (застібки “фастекс”, пряжки, фіксатори) морозостійка, із ударостійкого пластику, витримує навантаження не менш як 100 кілограмів. Уся тасьма “блискавка” спіральна; зовнішні застібки рюкзака з бігунками, на яких закріплено петлі із синтетичного шнура для зручності користування.

Мішок спальний

Мішок спальний за конструкцією типу “ковдра” із синтетичної тканини з водовідштовхувальним просоченням (водонепроникність 100 відсотків) кольору хакі, у формі прямокутника (2 × 0,8 метра у застебнутому вигляді), на бавовняній підкладці, підсиленій нетканим текстильним матеріалом (спанбонд), із шаром утеплювача із вовнопона.

Застібка - на тасьму “блискавка”. Верхній край стягується шнуром з фіксаторами.

У згорнутому вигляді мішок спальний носиться або зберігається в чохлі із змішаної тканини в колористиці “камуфляж”, верхній край якого стягується шнуром з фіксатором. На чохол нашита ручка з ремінної тасьми для носіння спального мішка в руках.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)