АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Щодо неприпустимості зриву підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом 28 листопада 2013 року

Читайте также:
  1. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  2. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  3. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  4. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  5. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  6. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  7. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  8. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  9. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  10. Анализ состава, размера и структуры земельных угодий
  11. Анализ состава, размера и структуры земельных угодий
  12. Антимонопольне законодавство більшості країн світу забороняє картельні угоди, виключаючи окремі галузі, такі як?

Про порядок денний

XXVIIІ позачергової сесії

міської ради

Пустомитівська міська рада VІ демократичного скликання

В И Р І Ш И Л А:

Затвердити порядок денний XXVIIІ позачергової сесії Пустомитівської міської ради VІ демократичного скликання:

  1. Про порядок денний XXVIIІ позачергової сесії міської ради.
  2. Про звернення до Верховної ради України, Президента України щодо неприпустимості зриву підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом 28 листопада 2013 року (Проект рішення додається).

 

 

Голова Пустомитівської міської ради Р. Ярема


 

ПУСТОМИТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

XX VIIІ сесія VI скликання

РІШЕННЯ № 2

від 26.11 2013 року

Про звернення до Верховної ради України, Президента України щодо неприпустимості зриву підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом 28 листопада 2013 року.

Відповідно до статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи звернення Пустомитівської міської організації політичної партії УДАР Віталія Кличка

 

ВИРІШИЛА:

1. Звернутись до Верховної ради України, Президента України щодо неприпустимості зриву підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом 28 листопада 2013 року.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на голову Пустомитівської міської ради (Р. Яреми).

3.

 

Голова Пустомитівської міської ради Ростислав Ярема


 

Президенту України

В. Януковичу

Голові Верховної ради України В. Рибаку

Щодо неприпустимості зриву підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом 28 листопада 2013 року.

28 листопада цього року Україна має можливість утвердити свою належність до європейської спільноти, підписавши Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Окрім безсумнівних економічних та політичних виграшів, цей крок засвідчить цивілізаційний вибір українців на користь європейських цінностей, поваги до громадянських свобод, вільного ринку та конкуренції, подолання корупції.

Так, попри публічні запевнення, влада робить усе, аби заблокувати затвердження так званого «євроінтеграційного пакету» законопроектів, а також, не допустити відправлення Ю. Тимошенко на лікування за кордон.

Мотиви ідеологів зриву підписання угоди зрозумілі. Влада розуміє, що угода про Асоціацію – це початок втілення в Україні європейських стандартів. З запровадженням європейських стандартів у державній політиці, бізнесі, уже не вдасться безсоромно з бюджету «тягнути» гроші.

Всупереч думці переважної більшості громадян України, перекреслюючи зусилля кількох останніх років, провладні політики та чиновники під абсолютно надуманими приводами всіляко відтягують виконання взятих на себе зобов’язань щодо євроінтеграції.

Тим, хто бажає і надалі залишатись у «сірій зоні» напівцивілізованого пострадянського суспільства з його тотальною корумпованістю, вседозволеністю владоможців та утисками прав та свобод байдужі добробут своїх громадян. Однак, замороження, або як говорять зараз «пауза» у процесу євроінтеграції України означає лише повільне скочування України у міцні «обійми» північного сусіда.

Відтак, керуючись волею виборців м. Пустомити, ми, депутати Пустомитівської міської ради звертаємось до Президента України, голови Верховної ради України з вимогою не допустити зриву підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом у Вільнюсі 28-29 листопада.

Успішне майбутнє України не повинне бути заручником політичних ігрищ!

Прийнято на __________ сесії

Пустомитівської міської ради

VІ скликання

"___" ___________ 2013 року


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)