АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальна характеристика бази практики

Читайте также:
  1. V. Характеристика современного гражданского права
  2. Административная школа управления: сущность и значение для развития теории и практики менеджмента
  3. Акты судебной практики
  4. Анализ возможных мест утечки веществ и характеристика этих веществ.
  5. АНАЛИЗ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ ПО АГЕНТСКОМУ ДОГОВОРУ
  6. База прохождения практики__________________________________________________________________________________________________________
  7. Бактерии, их характеристика
  8. Билет №6.Типы культуры,их характеристика
  9. В 1. Перенос расплавленного металла в сварочной дуге. Силы, действующие в дуге на расплавленный металл, общая характеристика.
  10. В 4. Виды производственного освещения и их характеристика. Основные светотехнические величины и единицы их измерения, КЕО.
  11. В 4. Виды производственного освещения и их характеристика. Основные светотехнические величины и единицы их измерения. КЕО
  12. В 4. Характеристика процесса горения. Виды горения. Горючие вещества Взрывопожароопасные свойства ГВ.

Міністерство освіти і науки України

Національний університет водного господарства

Та природокористування

Навчально-науковий механіко-енергетичний інститут

Кафедра гідроенергетики, теплоенергетики та гідравлічних машин

ЗВІТ

З першої виробничої практики

на базі Рівненському державному проектно-вишукувальному інституті «Рівнедіпроводгосп»

Виконав:

Студент ІІІ курсу ГЕ-32 групи

НН МЕІ напряму підготовки

6.050602 „Гідроенергетика”

Матвійчук О.М.

Керівник підприємства

Крутій О.Р.

Керівник практики від підприємства

Ярчук Д. Ф.

Керівник практики від університету

Галич О.О.

Рівне – 2015 р

Зміст

I. Вступ

II. Загальна характеристика база практики

1. Загальна характеристика бази практики

2. Правовий статус підприємства

3. Мета створення підприємства

4. Напрямки діяльності підприємства

III. Техніко-економічна характеристика об’єкта

1. Обов’язки підприємства

2. Права підприємства

3. Управління підприємством

IV. Охорона праці працівників інституту

V. Висновок

VI. Література

Вступ

 

Виробнича практика студентів III курсу спеціальності "Гідроенергетика" є важливою, невід'ємною складовою частиною процесу підготовки фахівця у вищому навчальному закладі. Вона проводиться згідно з наказом Міністерства освіти України (№ 93 від 08.04.1993р.), навчальним планом спеціальностей та відповідно до "Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України" і Закону України "Про вищу освіту". Програма виробничої практики розроблена на базі "Методичних рекомендацій по складанню програм практики студентів вищих навчальних закладів України" (1996 р) відповідно до освітньо-професійної програми бакалавра і є основним навчально - методичним документом для студентів і керівників практики від університету та виробництва.

Тривалість виробничої практики - 3 тижні з 02.02.15р по 22.02.15р.

Проходження практики здійснюється в м.Рівне на ДП „Рівнедіпроводгосп”.


 

Загальна характеристика бази практики

 

Історія проектно-вишукувального інституту «Рівнедіпроводгосп» розпочинається 1959 року, коли була створена Рівненська експедиція інституту «Укрдіпроводгосп», яка виконувала проектно-вишукувалььні роботи по осушенню земель області (системи «Поляни-Бронне-Тишиця», «Язвінка», «Залужжя», «Коморівська», де вперше було впроваджено безпомильний гончарний дренаж), створенню ставків і водосховищ (Осницьке, Рокитнівського району), житлових будинків, проектуванні міжгосподарських та внутрішньогосподарських доріг.

Надалі експедиція в листопаді 1969 року реорганізується в філіал інституту «Укрдіпроводгосп». В цей час були запроектовані сотні водогосподарських об’єктів (осушувально-зволожувальні системи, шлюзи, мости, дюкера), риборозплідники на Кременчуцькому водосховищі Черкаської області. Після катастрофи на Чорнобильській АЕС працівники філіалу, проявляючи патріотизм та мужність, виконували вишукування під водопостачання та газопостачання забруднених районів Київщини, Житомирщини, Рівненщини.

З січня 1993 року підприємство діє як самостійне і носить назву «Рівнедіпроводгосп». В цей час основна увага приділялась проектуванню захисних дамб та берегоукріплювальним роботам на р. Стир, р. Горинь, р. Случ, водопониженню міст та сіл регіону (Рівне, Сарни, Костопіль).

У листопаді 1999 року підприємство підпорядковують регіональному інституту «Львівдіпроводгосп».1 жовтня 2004 року наказом міністерства було створено Державне підприємство «Проектно-вишукувальний інститут Рівнедіпроводгосп».

Підприємство знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Поштовий індекс: 33013. В даний час інститут «Рівнедіпроводгосп» розробляє проектно-кошторисну документацію по будівництву та реконструкції, проводить вишукувальні роботи - топографо-геодезичні, геологічні, гідрогеологічні, кадастрові зйомки та ін. За останні роки існування підприємства штат працівників попнився молодими спеціалістами, які під чітким керівництвом старшого покоління успішно засвоюють навики роботи, проявляючи наполегливість і старанність при виконання поставлених завдань.

 

Структура підприємства:

Адміністративно управлінський персонал;

Ø Проектна група ГІП-1;

Ø Проектно-вишукувальна група ГІП-2;

Ø Група ПОБ і кошторисів;

Ø Автогараж;

Ø Господарська група.


 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)