АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про вдосконалення організації управління роботою Центру студентського харчування

Читайте также:
  1. Автоматичні апарати. Будова, монтаж і обслуговування. Управління електроприводом з їх допомогою
  2. Аналіз організації виробництва і ефективної діяльності на підприємстві .
  3. Аналіз як функція управління
  4. Б) місцеві органи управління.
  5. Благодійні та інші неприбуткові організації (НО)
  6. Будова, харчування, розмноження і життєздатність бактерій
  7. В. Органи державної виконавчої влади, що здійснюють управління у сфері економіки, складають четвертий вид суб’єктів господарювання.
  8. Вдосконалення господарського законодавства
  9. Вдосконалення методу підбору і оцінки управлінських кадрів .
  10. Види структур управління.
  11. Визначення категорії “діапазон контролю”, наслідки його зменшення. Характеристики високої та пласкої структур управління (переваги, недоліки, сфери застосування).
  12. Визначення, поняття та принципи побудови структури управління.

КОПІЯ

УКРАЇНА

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ УКРАЇНИ

“КИЇВСЬКИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ”

 

Н А К А З №4-101

м. Київ «10» квітня 2014 р.


Про вдосконалення організації управління роботою Центру студентського харчування


Враховуючи суттєві недоліки, які мають місце в управлінні роботоюЦентру студентського харчування (далі — ЦСХ) та з метою перспективного розвитку громадського харчування в університеті,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити рішення комісії з моніторингу стану громадського харчування (далі – комісія) щодо ліквідації суттєвих недоліків в управлінні роботою ЦСХ та організації ефективного менеджменту при наданні послуг громадського харчування (Додаток № 1).

2. Затвердити модель усунення суттєвих недоліків в управлінні роботоюЦСХ (Додаток № 2).

3. Призначити відповідальною особою за здійснення адміністративного контролю за станом громадського харчування (далі – відповідальна особа) інженера 1 категорії відділу програм перспективного розвитку Департаменту перспективного розвитку Гурка Ю.М.

4. Надати повноваження щодо здійснення управління, координації та адміністративного контролю за роботою ЦСХ інженеру 1 категорії відділу програм перспективного розвитку Департаменту перспективного розвитку Гурку Ю.М.

5. Керуючому справами розробити та подати на затвердження посадову інструкцію відповідальної особи з врахуванням наданих повноважень.

6. Відповідальній особі за здійснення адміністративного контролю за станом громадського харчування Гурку Ю.М. в строк до 18 квітня 2014 року створити ініціативну групу по складанню бізнес-плану перспективного розвитку

7. Відповідальній особі за здійснення адміністративного контролю за станом громадського харчування Гурку Ю.М. подати ректору в строк до 22 серпня 2014 року на розгляд і затвердження бізнес-план перспективного розвитку ЦСХ з урахуванням передового досвіду

інших навчальних закладів.

8. Директору ЦСХ Пушкарних Г.А. вжити невідкладні заходи щодо усунення недоліків діяльності ЦСХ відповідно до термінів, зазначених у рішенні комісії та керуватися в своїй роботі затвердженою моделлю усунення суттєвих недоліків в управлінні роботою ЦСХ з дотриманням розпоряджень відповідальної особи.

9. Відповідальній особі звітувати адміністрації про виконання пропозицій комісії та поточний стан громадського харчування в університеті.

10. Контроль за виконанням наказу покласти на проректора з науково-педагогічної роботи (перспективний розвиток) Новікова О.М.

 

Ректор М.З. Згуровський

 

 

Проект наказу вносить:

Начальник відділу програм перспективного розвитку

_____________ С. А. Огінський

 

Погоджено:

 

Перший проректор Ю.І. Якименко

 

Проректор з науково-педагогічної роботи

(перспективний розвиток) О.М. Новіков

 

Проректор з адміністративно-

Господарської роботи П.В. Ковальов

 

Начальник ДЕФ Л.Г. Субботіна

 

Керуючий справами Я.Ю. Цимбаленко

 

Начальник ВКАСЛ.П. Андрейчук

 

Голова профкому співробітників В.І. Молчанов

 

Юрисконсульт

 

  Надруковано в 1 примірнику На 1 аркуші   Друкувала - Войтович Л.В. тел. 406-83-40 Список розсилки: Завірені паперові копії: 1. Керуючий справами — 1; Електронна копія: 2. Всі структурні підозділи

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)