АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Характеристика будівельного майданчика та управління виробництвом

Читайте также:
  1. V. Характеристика современного гражданского права
  2. Автоматичні апарати. Будова, монтаж і обслуговування. Управління електроприводом з їх допомогою
  3. Анализ возможных мест утечки веществ и характеристика этих веществ.
  4. Аналіз як функція управління
  5. Б) місцеві органи управління.
  6. Бактерии, их характеристика
  7. Билет №6.Типы культуры,их характеристика
  8. В 1. Перенос расплавленного металла в сварочной дуге. Силы, действующие в дуге на расплавленный металл, общая характеристика.
  9. В 4. Виды производственного освещения и их характеристика. Основные светотехнические величины и единицы их измерения, КЕО.
  10. В 4. Виды производственного освещения и их характеристика. Основные светотехнические величины и единицы их измерения. КЕО
  11. В 4. Характеристика процесса горения. Виды горения. Горючие вещества Взрывопожароопасные свойства ГВ.
  12. В-7 Общая характеристика первобытного общества?

Вступ

Під часвиробничої практики закріпив теоретичні знання, отриманих при вивченні питань топографо-геодезичних, проектування будівель і споруд, технології та організації будівництва, організації і менеджменту в будівництві, економіки в будівництві.

Набув практичних навичок з питань організації та управління будівельним виробництвом шляхом виконання обов'язків будівельного виконроба.

У процесі практики вивчив організацію матеріально- технічного забезпечення, організацію роботи машин і транспорту, роботу служби охорони праці, техніки безпеки, охорони навколишнього середовища, правила виконання і прийняття робіт, організацію роботи бригад та закриття нарядів; облік і звітність у будівництві, складання звітів із витрати будівельних матеріалів, договори підряду, організацію здавання та прийняття в експлуатацію готових об'єктів.

У результаті проходження практики я вивчив: методи виконання основних будівельних робіт, машини, механізми, інструмент, інвентар для їх виконання, передові методи організації праці, техніку безпеки, форму оплати праці; контроль якості матеріалів, якості робіт, характер взаємних відносин у ринкових умовах генерального підрядника із замовником, субпідрядними і проектними організаціями, комерційними структурами, банками;

Навчився: самостійно розподіляти роботи між робочими; складати наряди, калькуляції витрат робочого часу та транспорту, акти на приховані роботи, документацію на списання будівельних матеріалів; вести журнали робіт; проводити заміри і підрахунки обсягів виконаних робіт; користуватись проектно-кошторисною документацією.

Особисто для себе дізнався як на практиці застосувати теоретичні знання, а також за допомогою механізації робіт прискорити тривалість виконання будівельних робіт. Навчився як правильно складати акти на закриття прихованих робіт, як заповнювати загальні журнали робіт, журнал бетонних робіт. Набув навичок організації та контролю якості робіт, планувати роботи, та суміщати їх для прискорення тривалості будівництва. Брав участь в обігу матеріалів, проводив замовлення, та реалізовував їх, під час виконання робіт.

Характеристика будівельного майданчика та управління виробництвом

Прийшовши на підприємство мене оформили на посаду виконроба у субпідрядну організацію ТОВ «Фасад-Інтекс», пройшов вступний інструктаж, та ознайомився з будівельним майданчиком. Будівництво ведеться у м.Чернівці по вул. С. Воробкевича 31а. На території будівництва розміщений склад, на який постачаються матеріали, які були замовлені для будівництва об’єктів, для перевезення матеріалів на підприємстві є в наявності кара, вантажопід’ємністю 4 т. Мене було закріплено за будівництвом 10-ти поверхового житлового будинку, під назвою «9-ий блок, пусковий комплекс №1». Його обслуговує баштовий кран КБ-160, максимальною вантажопід’ємністю 8т. Замовником даного об’єкту являється ЖБК «Квартал», ген підрядна організація будівництва даного об’єкта являється ПП «Травіс-Буд», замовлення матеріалів проводив через управління постачання матеріалів ЖБК «Квартал». Проектну документацію було замовлено у ТОВ «ТОП Проект Дизайн Столиця».

Додатки

До практики додаю акти на закриття прихованих робіт на армування монолітної з/б фундаментної плити, та на влаштування випусків із фундаментної плити; сертифікати якості арматури; копії робочих креслень армування монолітної з/б фундаментної плити, та на влаштування арматурних випусків.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)