АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок розрахунків

Читайте также:
  1. I. Порядок наследования восходящих
  2. I. Призвание к наследованию (основания и порядок)
  3. II. Порядок наследования нисходящих, в частности
  4. II. Порядок подачи и рассмотрения заявлений на оказание материальной помощи
  5. II. ПОРЯДОК ПРИЕМА И УВОЛЬНЕНИЯ РАБОТНИКОВ
  6. II. Порядок проведения конкурса
  7. III. Наследование казны. Особый порядок наследования
  8. III. Порядок наследования в боковых линиях в частности
  9. III. Порядок формирования информационной базы «Золотой фонд студентов».
  10. IV. Организация и порядок проведения фестиваля
  11. VII. Порядок здійснення тимчасового вилучення посвідчення водія
  12. А) традиційний порядок укладання господарських договорів.

ДОГОВІР БУДІВЕЛЬНОЇ ТЕХНІКИ, МЕХАНІЗМІВ І ОБЛАДНАННЯ

 

М. «» ________________ 2010 р.

 

ТОВ «Ріона Крим», іменоване надалі «ОРЕНДАР», в особі директора Акобяна С.Ф., діє на підставі Статуту, з одного боку, і ТОВ «Артвіжн», іменоване надалі, «ОРЕНДОДАВЕЦЬ» в особі директора Нунязова М.Н., діє на підставі Статуту, з іншого боку, уклали цей договір про наступне:

 

Основні поняття

 

1.1. У цьому Договорі:

«Техніка» означає будівельну техніку та обладнання, передану Орендареві у тимчасове володіння і користування (в оренду).

«Орендна плата» означає вартість, з дати і часу передачі майна в користування Орендареві до дати і часу повернення майна Орендодавцю (визначається датою і часом в Додатку № 3, які підписуються уповноваженими обох сторін, діючими за дорученням). Мінімальний термін оренди дорівнює одних діб.

«Оціночна вартість» означає вартість техніки, переданої Орендареві, за оцінкою Орендодавця на поточну дату. «Оціночна вартість» вказується в акті прийому-передачі майна при передачі техніки від Орендодавця до Орендаря.

Одночасно з актом прийому-передачі техніки сторони підписують «Акт про недостачу чи псування орендованої техніки», якщо кількість повернених одиниць техніки менше кількості відвантажених або, якщо техніка була пошкоджена Орендарем в період оренди.

 

Предмет договору

 

2.1. Орендодавець зобов'язується надавати Орендареві в тимчасове користування Техніку.

2.2. Орендар зобов'язується оплачувати Орендодавцю орендну плату за використання техніки.

 

Порядок розрахунків

 

3.1. Орендар подає заявку, а Орендодавець підтверджує наявність заявленої техніки готової до видачі.

3.2. За користування технікою, наданої за Договором оренди, Орендар оплачує Орендодавцю оплату відповідно до виставляє рахунок на термін, заявлений Орендарем.

3.3. У разі продовження оренди техніки на термін виходить за рамки оплати, Орендар повідомляє письмово про факт продовження оренди не пізніше, ніж за 1 добу до закінчення оплаченого строку оренди та вносить оплату у відповідності зі строком продовження.

У разі знаходження техніки в неоплаченої оренді більше 1 (одного) календарного дня Орендодавець залишає за собою право примусового повернення техніки до оплати Орендарем заборгованості по оренді.

3.4. У разі не надходження орендної плати на розрахунковий рахунок Орендодавця протягом 3 (трьох) календарних днів після повернення техніки з оренди Орендодавцю, останній направляє Орендареві письмову претензію. З дня одержання претензії Орендарем, Орендодавець нараховує йому пені у розмірі 10% від несплаченої суми за кожен день прострочення.

3.5. Орендна плата вважається сплаченою на день зарахування коштів на розрахунковий рахунок Орендодавця.

3.6. Орендодавець залишає за собою право змінювати орендну плату, зазначену в Додатку № 1, попередньо повідомивши Орендаря за 7 днів до початку дії нового Додатка.

3.7. За погодженням сторін Орендар зобов'язується сплатити Орендодавцю заставний платіж в розмірі 20% від вартості орендованої техніки. Зазначений заставний платіж повинен бути сплачений Орендарем до початку оренди техніки. Після повернення техніки на склад Орендодавця, проводиться підтвердження працездатності та зовнішній огляд техніки. Якщо Орендодавець не має жодних претензій, заставний платіж повертається Орендарю.

3.8. У разі несвоєчасного повернення техніки в терміни зазначені в Додатку № 4, прострочене час (більш +3 годин) прирівнюються до добової оренді.

 

4. Строки виконання зобов'язань

 

4.1. Строк дії договору: з моменту підписання сторонами до повного виконання сторонами своїх зобов'язань..

4.2. Договір, може бути, розірваний за ініціативою будь-якої із сторін, з обов'язковим повідомленням протилежної сторони в письмовому вигляді, не пізніше, ніж за 30 (Тридцять) календарних днів до моменту розірвання договору та виконавши всі зустрічні зобов'язання за цим договором.

4.3. При розірванні Договору Орендар зобов'язаний повернути всю що знаходиться у нього в тимчасовому користуванні техніку протягом 2 (Двох) календарних днів з обов'язковим погашенням заборгованості по орендній платі. При недотриманні цього терміну Орендар сплачує пені, в розмірі 10% від не сплаченої суми за кожний календарний день прострочення.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)