АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗДАЧА-ПРИЙМАННЯ ТОВАРУ

Читайте также:
  1. А) конструкцію товару, фокусування на одному або кількох товарах
  2. б) При якій ціні товару фірма повинна закрити виробництво?
  3. До якого виду господарсько-правових санкцій належить відмова покупця від прийняття і сплати товару неналежного асортименту?
  4. Конвенционные требования к товару
  5. Позиціонування товару на ринку. Стратегії позиціонування.
  6. Система забезпечення якості товару на виробничому та національному рівнях
  7. Споживча вартість товару робоча сила — здатність робочої сили бути джерелом вартості, й до того ж більшої вартості, ніж вона сама має, тобто джерелом додаткової вартості.
  8. Стратегии изменения отношения потребителей к товару
  9. ТЕМА 12. «ФОРМУВАННЯ ПОПИТУ НА РИНКУ ОКРЕМОГО ТОВАРУ»
  10. ТЕМА 4. «КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ТОВАРУ ТА ЇЇ ПОКАЗНИКИ»
  11. ТЕМА 5. «ЦІНА В СИСТЕМІ РИНКОВИХ ХАРАКТЕРИСТИК ТОВАРУ»

ДОГОВІР ПОСТАВКИ №

м. «» __________ 201 р

.

ТОВ «Ріона Крим», іменоване надалі «Покупець», в особі директора Акобяна С.Ф., діє на підставі Статуту, з одного боку та ТОВ «Сорсум», іменоване надалі «Продавець», в особі директора Шерназарова А.С, діє на підставі Статуту, з іншого боку, уклали цей договір про наступне:

 

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Постачальник зобов'язується продати та передати у власність Покупця, а Покупець зобов'язується прийняти та оплатити ________________________ (далі по тексту - Товар).

1.2. Найменування продукції, кількість, ціна одиниці і загальна сума Товару вказуються в накладних.

 

КІЛЬКІСТЬ, ЯКІСТЬ, УПАКОВКА І МАРКУВАННЯ ТОВАРУ

2.1. Якість Товару підтверджується. сертифікатом якості виробника і повинна

відповідати ГОСТам, ТУ та іншим необхідним умовам, гарантованим заводом-виробником.

На момент передачі Товару Покупець повинен бути ознайомлений з документами, що підтверджують якість Товару.

2.2.Прі прийманні Товару Постачальник надає можливість Покупцеві ознайомитися із зовнішнім виглядом Товару, перевірити наявність Товару на предмет вимог до асортименту і кількості.

 

УМОВИ І СТРОКИ ПОСТАВКИ

3.1. Умови передачі Товару здійснюється згідно з накладною.

3.2. Право власності на Товар, а також ризик випадкової загибелі Товару переходить до Покупця в момент передачі Товару на складі Постачальника або передачі Товару перевізнику, що підтверджується:

- При перевезенні залізничним транспортом - датою на штемпелі станції відправлення в залізничній накладній;

- При перевезенні автомобільним транспортом - датою виписки видаткової накладної на кожну партію Товару при передачі товару Покупцю, або датою виписування товарно-транспортної накладної при передачі товару перевізнику.

3.3. При доставці товару автомобільним транспортом третьої організації, товар вважається переданим по кількості, асортименту та якості (крім прихованих недоліків) на складі Постачальника. У такому випадку перевізник, що прийняв вантаж без заперечень та зауважень, несе відповідальність за збереження вантажу перед Покупцем.

 

ЦІНА ТОВАРУ І ЗАГАЛЬНА СУМА ДОГОВОРУ

4.1. Ціна Товару за одиницю і по позиціях приймається на умовах поставки згідно накладної.

4.2. Загальна сума договору формується на основі фактично переданого Товару, зазначених в накладній.

4.3. Допускається зміна ціни Товару за додатковою угодою сторін у разі зміни цін на сировину, матеріали, енергоносії, інфляцію та інших причин, які сторони не могли передбачити на момент укладення Договору і які перешкоджають його виконанню.

4.4. Терміни оплати вказуються в договорі, накладній або в рахунку на оплату. У випадку

порушення терміну оплати, Постачальник має право відмовитися від поставки Товару та повернути Покупцю отримані нього грошові кошти.

 

УМОВИ ПЛАТЕЖУ

5.1. Оплата Товару здійснюється у безготівковій формі, шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Постачальника, вказаний в цьому Договорі.

5.2. Покупець робить перерахування вартості Товару в розмірі 100% передоплати протягом одного банківського дня з моменту виставлення рахунку, якщо інший термін не передбачено у накладній або в рахунку. Термін оплати може бути змінений шляхом підписання відповідної накладної або рахунку.

5.3. У разі поставки Товару у більшій кількості, ніж сторони погодили в накладній, вартість такого Товару оплачується Покупцем на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 2-х банківських днів з моменту підписання видаткової накладної, якщо інші терміни оплати не будуть узгоджені сторонами додатково.

5.4. Оплата Товару в інших формах (вексель, зустрічна поставка товару та ін..) може бути

здійснена тільки за додатковою угодою Сторін.

5.5. Моментом оплати є дата надходження коштів на розрахунковий рахунок Постачальника, вказаний в цьому Договорі.

5.6. Сторони щомісяця проводять звірку розрахунків і оформляють акт звірки не пізніше 10 числа місяця, наступного за звітним місяцем.

5.7. При передачі Покупцеві товарів на меншу суму, ніж сума отриманої передоплати, згідно виставленого рахунку та / або підписаної накладної, Постачальник має право зараховувати зазначену суму переплати в рахунок оплати товарів за наступними поставкам.

5.8. У разі виникнення залишку попередньої оплати за результатами звітного місяця, виписується окрема податкова накладна на суму залишку, у наслідку коректується при заліку залишку передоплати, або повернення її на розрахунковий рахунок Покупця.

5.9. Повернення зайво виплачених коштів здійснюється за письмовою вимогою Покупця з обов'язковим зазначенням банківських реквізитів, на які необхідно виробляти повернення. Не відображення ​​банківських реквізитів у листі - вимозі є підставою для відмови у творі повернення.

ЗДАЧА-ПРИЙМАННЯ ТОВАРУ

6.1. Прийом Товару оформлюється видатковою або залізничної накладної.

6.2. Перевірка кількості, асортименту та комплектності повинна здійснюватися Покупцем в момент прийому Товару на складі Постачальника. Незаявлені при прийманні Товару недоліки, які можна виявити шляхом візуального огляду, вважаються прийнятими Покупцем. Претензії по кількості й асортименту приймаються в момент прийому Товару. При контролі ваги поставленого Товару Постачальником допускається розбіжність в результатах зважування + / - 0,5% від ваги партії зазначеного Постачальником в товаросупровідних документах. При цьому остаточним вважається вага, зазначений Постачальником.

6.3. При прийомі покупцем Товару по якості і / або кількістю поза складу Постачальника, у випадках зміни умов цього Договору, приймання Товару здійснюється у відповідності до чинного законодавства України.

6.4. У разі виявлення невідповідності кількості або якості поставленого Товару,

Покупець зобов'язаний призупинити приймання і викликати представників Продавця, вантажовідправника і виробника Товару для продовження приймання Товару по кількості і якості і складання

відповідного акта.

6.5. Прийом Товару проводиться представником Покупця на складі Постачальника і вважається прийнятою: за кількістю - відповідно до показання ваг, або теоретичного вазі, за якістю - згідно з сертифікатом якості заводу - виробника.

6.7. При відправці Товару залізничним транспортом Покупець попередньо оплачує всі транспортні витрати і вантажно-розвантажувальні роботи, вироблені Постачальником, згідно виставленого рахунку.

6.8. Приймання Товару за кількістю, якістю та комплектністю проводиться Покупцем відповідно до Інструкціями N П-6 від 15 червня 1965 «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання за кількістю», № П-7 від 25 квітня 1966 «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання за якістю», з наступними змінами, в тій частині, в якій зазначені інструкції не суперечать положенням цього Договору, Господарського та Цивільного кодексу України.

6.9. Сторони домовилися, що в разі, якщо поставки за цим договором будуть носити регулярний і постійний характер, видача податкових накладних здійснюватиметься на суму фактично переданого Покупцеві Товару при кожній поставці. У такому випадку реєстром товаросупровідних документів будуть видаткові накладні, підписані сторонами.

 

ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

7.1. Постачальник зобов'язаний:

7.1.1. Передати Товар на умовах, викладених в цьому Договорі.

7.1.2. Надати Покупцеві при кожній відвантаженню: рахунок, видаткову накладну, податкову накладну, товарно-транспортні документи, копію сертифіката якості заводу - виробника товару, завірену Постачальником.

7.2. Покупець зобов'язаний:

7.2.1. Надати Постачальнику заявку, підписану належним чином із зазначенням виду Товару, ГОСТ, ТУ, розміру, обсягів по кожній позиції і т.д. Заявка Покупця вважається прийнятою, якщо Постачальник письмово повідомить про можливість її виконання.

7.2.2. Покупець зобов'язаний письмово сповістити Постачальника про вимоги, що пред'являються до оформлення залізничних документів до початку відвантаження. Якщо такі інструкції не отримані під час, Постачальник не несе відповідальності за неповне оформлення відвантажувальних документів.

7.2.3. Оплатити Товар, на умовах, визначених у цьому Договорі.

7.2.4. У разі самовивозу Покупець зобов'язується прийняти Товар на складі Постачальника протягом 3-х робочих днів з моменту оплати. У разі несвоєчасного вивезення Постачальник не несе відповідальності за наявність Товару на складі, і терміни передачі Товару можуть бути уточнені додатково.

7.2.5. Направити Постачальнику акт звірки відповідно до п. 5.6. цього Договору.

7.2.6. У разі обміну документами за допомогою факсимільного зв'язку, Покупець зобов'язаний направити Постачальнику оригінали переданих документів, в термін не більше 30-ти календарних днів.

7.2.7. У разі поставки товару залізничним транспортом на умовах відвантаження товару

третьою особою (в т.ч. заводом - виготовлювачем), Покупець зобов'язується надати Постачальнику копію залізничної накладної, а також підписати та повернути один примірник видаткової накладної на товар протягом 3-х робочих днів з моменту її отримання.

ПРЕТЕНЗІІ

8.1. При виявленні Покупцем після прибуття Товару в пункт призначення невідповідності його якості умовам Договору при обставинах, що виключають відповідальність перевізника, або в разі факту недостачі Товару при відсутності слідів доступу до вантажу в дорозі, Покупець в порядку досудового врегулювання спору зобов'язаний направити претензію.

8.2. Будь рекламації щодо невідповідності якості або кількості Товару повинні бути

надані в оригіналі разом з комерційними актами, оригіналами або копіями транспортних

документів та іншими документами, які обгрунтовують суть рекламації. Рекламації по якості подаються протягом 10 робочих днів з моменту отримання товару. Рекламації по кількості і комплектності подаються протягом 1 робочого дня з моменту отримання товару. При відсутності рекламацій протягом вищезазначеного терміну, товар вважається прийнятим по кількості і якості без заперечень.

8.3. Пред'явлення претензії за кількістю допускається в разі розбіжності ваги між даними

Постачальника і Покупця більш ніж на 0,5% від зазначеного в товаротранспортних документах. При цьому об'єктом претензії може бути лише різниця, що перевищує 0,5%.

8.4. Термін відповіді на претензію - 30 днів від дати отримання. Датою отримання вважається дата отримання і реєстрації претензії Постачальником.

8.5. Покупець повинен забезпечити збереження Товару, який не відповідає якості, до його заміни. Ризик випадкової загибелі такого Товару несе Покупець.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)