АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН. 9.1.Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання зобов'язань за цим Договором відповідно до законодавства України

Читайте также:
  1. IV. Відповідальність
  2. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  3. Адміністративна відповідальність юридичних осіб.
  4. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  5. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  6. Відповідальність за невиконання зобов'язань
  7. Відповідальність за порушення антимонопольно-конкурентного законодавства та її види.
  8. Відповідальність за порушення господарських зобов'язань
  9. Відповідальність за порушення законодавства про будівельну діяльність
  10. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  11. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  12. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

9.1.Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання зобов'язань за цим Договором відповідно до законодавства України.

9.2.Просрочка поставки Товару тягне за собою право Покупця стягнення штрафу з Постачальника у розмірі 0,5% від вартості недопоставленого Товару.

9.3. При несвоєчасному виконанні Покупцем грошових зобов'язань за цим

договором, він зобов'язаний сплатити Постачальнику пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ від суми простроченого платежу за кожний день прострочення.

9.4. При поставці Товару на умовах відстрочення платежу, у разі повної або часткової не оплати Покупцем вартості отриманого Товару по закінченні перших 30 календарних днів після настання терміну виконання грошових зобов'язань, Покупець крім пені, зазначеної в п. 9.3. Договору, зобов'язується сплатити Постачальнику штраф у розмірі 30% від суми простроченого платежу. Також у разі недотримання узгоджених термінів оплати, більш ніж на 60 календарних днів, за кожну наступну тиждень прострочення платежу Покупець зобов'язується сплатити Постачальнику 10% від суми простроченого платежу.

9.5. У разі поставки неякісного товару та за умови прострочення його заміни, Постачальник сплачує Покупцю штраф, в розмірі 2% від вартості поставленого неякісного товару.

9.6. У разі перевищення терміну самовивозу, встановленого п. 7.2.5. цього договору,

Покупець зобов'язується виплатити Постачальнику компенсацію в розмірі 10,00 грн. за 1 тонну за кожний день вимушеного зберігання Товару. При цьому Товар буде поставлений Покупцю тільки після повної оплати компенсації.

9.7. У разі прострочення передачі оригіналів документів, переданих за допомогою факсимільного зв'язку, згідно п.п. 7.2.7., 13,1. цього договору, Покупець компенсує Постачальнику усі понесені збитки та сплачує штраф у розмірі 30% від суми такого документа.

9.8. У разі порушення грошових зобов'язань згідно Договору та накладної, погашення боргу проводиться відповідно до ст. 534 Цивільного кодексу України незалежно від призначення платежу про що повідомляється Покупець. Після отримання зазначеного повідомлення, передача та постачання Товару буде здійснена тільки після повної оплати вартості Товару.

9.9. Штрафні санкції сплачуються з моменту невиконання або неналежного виконання

стороною зобов'язань за Договором до моменту його належного виконання.

ФОРС-МАЖОР

10.1. У разі виникнення обставин непереборної сили, що перешкоджають повному або частковому виконанню цього Договору, а саме: пожеж, стихійних лих, непередбачених обставин, що ведуть до порушення виробничого процесу, воєн, воєнних дій будь-якого характеру, страйків, блокад, релігійних хвилювань, зміни законодавства, прийняття рішень органу місцевого самоврядування погіршують становище Постачальника за цим Договором, час, визначений для виконання зобов'язань за Договором, повинна бути збільшена на термін дії цих форс-мажорних обставин. Якщо форс-мажорні обставини тривають більше одного місяця, Постачальник і Покупець мають право розірвати Договір без будь-яких юридичних наслідків або господарського суду і без поширення відповідальності на сторону, у якої виникли ці обставини.,

10.2.Сторона, що заявила про настання форс-мажорних обставин, повинна представити відповідний сертифікат (довідка, свідоцтво) Торгово-Промислової Палати, в якому повинні бути зазначені характер форс-мажорних обставин та їх тривалість, або довести факт існування форс-мажорних обставин іншим способом.

 

ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

11.1. Сторони дійшли згоди, що всі спори та розбіжності, які можуть виникнути при виконанні умов даного Договору, повинні вирішуватися шляхом переговорів.

11.2. У випадках неможливості досягнення згоди шляхом переговорів, спір передається на вирішення до господарського суду і розглядається в установленому порядку згідно з чинним законодавством України і умовами даного Договору.

11.3. У разі виникнення спору між Покупцем і третьою особою щодо кількості, якості, комплектності та асортименту поставленого за цим договором Товару, або з інших питань, що стосуються укладення та / або виконання даного договору, Покупець зобов'язаний негайно повідомити Постачальника про наявність такого спору та надати можливість брати участь в його вирішенні.

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)