АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРАВА І ОБОВ’ЯЗКИ ВИКОНАВЦЯ

Читайте также:
  1. I. Значение владения движимыми вещами (бумагами на предъявителя и правами требования как вещами)
  2. I. Общее понятие о вещных правах на чужую вещь
  3. I. Права угодий в чужих имениях и общее понятие о сервитутах
  4. II. Общее понятие об ограничениях права собственности
  5. II. Права и обязанности Нанимателя
  6. II. Права и обязанности Сторон
  7. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  8. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  9. II. Способы приобретения права собственности на движимые вещи
  10. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  11. III. Залог (заклад) движимости, ипотека движимости и залог права
  12. IV. Права присвоения

Договір № ______

 

Про надання послуг по експлуатації будівельних машин та механізмів

 

м. Київ «____» __________ 201__ р.

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «________»,платник податку на прибуток назагальних підставах, в особі директора (ПIБ_________), діючого на підставі Статуту, іменований надалі Виконавець, з однієї сторони та

 

____________________________________,платник податку на прибуток на загальнихпідставах, в особі директора ______________________, діючого на підставі Статуту, іменований надалі Замовник, з другої сторони, а разом, тут і надалі – «Сторони», та кожна окремо – «Сторона», уклали даний Договір про нижченаведене:

 

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. У порядку та умовах, визначених цим Договором, Виконавець надає Замовнику послуги щодо експлуатації будівельних машин і механізмів для виконання земляних та будівельно-монтажних робіт (далі по тексту «Техніка») на будівельних об’єктах Замовника, а Замовник приймає виконані послуги та оплачує їх вартість на умовах цього Договору.

 

ПОРЯДОК НАДАННЯ ПОСЛУГ

 

2.1. Послуги щодо експлуатації Техніки надаються Виконавцем за заявкою Замовника, яка направляється у письмовому вигляді (факсом) або усно. В заявці зазначається місце проведення робіт, тип необхідної Техніки, дату початку робіт, термін роботи, а також інші умови, які ускладнюють процес експлуатації (в разі їх наявності).

 

2.2. Замовник повинен надати заявку на послуги Техніки не пізніше ніж за добу, що передує дню в якому потрібно отримати послуги.

2.3. Час фактичного надання послуг фіксується уповноваженими на те представниками Сторін (час початку та час закінчення надання послуги) в змінному рапорті Виконавця.

 

2.4. По закінченню місяця, в якому було надано послуги Техніки, Сторонами складається Акт надання послуг на підставі змінних рапортів Виконавця.

 

ЦІНА ПОСЛУГИ ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

3.1. Вартість послуг Виконавця за цим Договором вказується в рахунках та актах надання послуг. Оплата праці персоналу, що обслуговує Техніку входить до ціни послуги.

 

3.2. Сума Договору складається з суми вартості Актів надання послуг на протязі дії цього Договору.

3.3. Оплата послуг здійснюється на підставі виставлених рахунків на умовах 100 % передплати.

 

3.4. За попередньою домовленістю щодо часткової передплати послуг, остаточний розрахунок здійснюється протягом трьох банківських діб з моменту отримання Замовником Акту надання послуг.

3.5. Затримка Замовником фінансування може бути підставою для розірвання Виконавцем цього Договору та компенсації йому вартості всіх фактично виконаних Робіт.

3.6. Наприкінці кожного місяця Виконавець надає Замовнику Акти надання послуг та податкові накладні.

 

3.7. Усі розрахунки здійснюються в національній валюті України у безготівковій формі шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Виконавця.

 

ПРАВА І ОБОВ’ЯЗКИ ВИКОНАВЦЯ

4.1. Виконавець за цим Договором зобов’язується:

4.1.1. Надавати послуги Техніки у відповідності до заявок Замовника.

4.1.2. Надавати Техніку в технічно справному стані, заправлене паливом та забезпечене належним обслуговуючим персоналом.

4.1.3. Вчасно проводити ремонтні роботи в разі поломки Техніки на об’єкті попередньо узгодивши строки та час їх проведення з Замовником.


 

 


4.1.4. Під час роботи на будівельних об’єктах Замовника обслуговуючий персонал Техніки повинен підпорядковуватися уповноваженим представникам Замовника.

 

4.1.5. Виконавець має право вільного доступу на об’єкт для обслуговування Техніки.

4.1.6. Виконавець несе відповідальність за дотримання правил технічної безпеки та пожежної безпеки його робітника при виконанні зазначених робіт.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)