АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ознайомлення та налаштування програмного забезпечення mRemoteNG

Читайте также:
  1. C. Забезпечення прохідності дихальних шляхів при підозрі на травну голови і хребта
  2. IV. Оформлення матеріалів про правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  3. VIII. Деякі аспекти діловодства у справах про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  4. А.3.3.5. Анестезіологічне забезпечення кесарева розтину.
  5. Аналіз соціального забезпечення в сфері зайнятості населення
  6. Аналіз соціального забезпечення в сфері зайнятості населення
  7. Асигнування з бюджету як організаційно-правова форма соціального забезпечення
  8. Види забезпечення зобов’язань
  9. Вікно налаштування піктографічного меню
  10. Внутрішньо – позаротові методи визначення параметрів для налаштування артикулятора.
  11. ВОДОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
  12. Вопрос Підстави та заходи до забезпечення позову, порядок скасування.

Після запуску програми, не обов’язково її додатково налаштовувати. Стандартна конфігурація вже дозволяє повноцінно користуватись програмою.

 

 

Рис 1.Створення нового підключення

 

Створити нове підключення доволі легко. Для цього необхідно зайти у вкладку «Файл», обрати кнопку «Создать новое подключение». Або ж відкрити вже існуючі підключення, натиснувши на кнопку «Открыть файл подключения», після чого, відкриється вікно, де буде перелік вже створених вами раніше підключень.


Рис 2. Налаштування програми

Якщо все ж таки вам потрібні додаткові налаштування, достатньо натиснути на вкладку «Инструменты», де нажати на кнопку «Опции», після чого перед вами з’явиться вікно налаштувань, де ви зможете змінити: параметри входу/виходу з програми, зовнішній вигляд, потрібні вам вкладки та панелі, змінити параметри підключення, змінити параметри серверу, пошук оновлення системи, та додаткові налаштування.

Рис 3.Створення підключення

За допомогою панелі «Подключение», ви вводите адресу сервера (сайту, мережі, IP-адресу)

Рис 4. Вибір типу підключення

При натисканні кнопки «Подключение», перед вами з’являється вікно, яке дозволяє обрати тип підключення: RDP, VNC, SSH1, SSH2, TELNET, RLOGIN, RAW, HTTP, HTTPS, ICA. Після вибору якого відбудеться з’єднання з вказаною вами адресою для користування віддаленим доступом. Результат про підключення ви побачите в головному меню, а про статус підключення вас буде інформувати спеціальний індикатор.

 

Рис 5. Вигляд програми після підключення

Рис 6. Вигляд програми після підключення

Ваш коп’ютер під’єднанно до вказаного вами вузла чи мережі, після чого ви можете розпочинати працювати з файлами на віддаленому комп’ютері, в залежності від вибраного вами типу з’єднання.

 

ВИСНОВОК

У сучасній світовій інфраструктурі на одне з провідних місць виходять комп'ютеризація та інформатизація економічного простору. Ця тенденція засвідчує що стало вже крилатим вислів «хто володіє інформацією - той володіє світом".

Попит на інформаційні технології, сучасні комп'ютери та офісне обладнання в останні роки робить істотний вплив на динаміку і структуру світової торгівлі.

Слід підкреслити, що прискорений прогрес який-небудь одній галузі майже ніколи не носить ізольованого характеру, а спричиняє за собою прогрес декількох галузей, виникає певний технологічний ланцюжок. Бурхливий розвиток електронної і електротехнічної промисловості, а також засобів зв'язку сприяв прискореному розвитку такого прогресивного явища, як комп'ютеризація та інформатизація суспільства.

 

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. О.Ф Клименко та інші “Інформатика та комп’ютерна техніка”. Навчальний посібник – К: КНЕУ. 2002
2. В.Д. Руденко, О.М. Макарчук, та інші “Курс інформатики” Київ 2001
3. І. Т. Зарецька та інші “Інформатика” Київ 2002
4. С. Симонович, Г. Евсеев, А. Алексеев “Специальная информатика” Москва 2002
5. Д. О.Рзаєв та інші. “ Інформатика та комп’ютерна техніка ”Навчально – методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни – К: КНЕУ, 2003.
6. Фігурнов В.Е., “IBM PC для користувача”, Москва, 1998.
7. Руденко В.Д., Макарчук О.М., Паланжоглу М.О., “Практичний курс інформатики”, Київ, 1997.
8. С.Симонович, Г.Евсеев, А.Алексеев “Специальная информатика”, Москва 2002.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)