АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТЕРМІНИ ПЕРЕВІРКИ І ТЕРМІН ДОГОВОРУ

Читайте также:
  1. E. Загасити палаючий одяг будь-яким способом, терміново евакуювати в лікувальну установу
  2. АКТ завершения этапа работ по договору на оказание юридических
  3. АНАЛИЗ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ ПО АГЕНТСКОМУ ДОГОВОРУ
  4. Біологічні, соціальні та психологічні детермінанти відхилень у поведінці
  5. В чому полягає мета перевірки гіпотези про закон розподілу ряду?
  6. В) зберегти відрізаний кінчик носа, терміново провести первинну хірургічну обробку рани, ввести протиправцеву сироватку
  7. Виберіть правильне визначення терміну
  8. Види договору страхуванння
  9. Визнання дійсним договору купівлі-продажу нежитлових приміщень
  10. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ
  11. Визначення термінів
  12. Визначення термінів

3.1 Цей договір набирає чинності з моменту підписання сторонами і діє до 09 лютого 2012 р.

3.2 Термін проведення аудиторської перевірки з 03 лютого 2012 р. по 09 лютого 2012 р.

3.3 В разі не отримання, не своєчасного отримання Виконавцем необхідної інформації, документації, запитаної в третіх осіб, він має право виконати роботи з вказівкою на обмеження в об'ємах інформації або сторони можуть продовжити термін виконання робіт.

ВАРТІСТЬ І ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

4.1 Вартість робіт, які є предметом даного договору, розраховується, виходячи з тарифів Виконавця, з якими Замовник ознайомлюється перед укладанням Договору.

4.2 За виконання робіт за цим договором Замовник сплачує Виконавцю винагороду у розмірі 30 000 грн. з ПДВ, ПДВ 5 000 грн.

4.3 Оплата здійснюється виключно у національній валюті України та в безготівковій формі шляхом переказу коштів на розрахунковий рахунок Виконавця із вказівкою: "За послуги з Договору № 111 від "02" лютого 2012 р."

4.4 Замовник авансує виконавця у розмірі 45% вартості робіт за цим договором на протязі 3-х днів з дати підписання договору.

4.5 Оплата роботи Виконавця здійснюється Замовником незалежно від характеру аудиторського висновку (позитивний, умовно-позитивний, негативний, відмова від висновку).

4.6 За затримку розрахунку Замовник сплачує штрафні санкції у розмірі одного відсотка за кожний день затримки, але не більше 50 % від загальної суми платежу. Оплата штрафних санкцій не звільняє від виконання договірних зобов'язань і проведення остаточних розрахунків.

 

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

 

5.1 Відповідальність Виконавця регламентується статтями 22-26, а відповідальність Замовника статтями 28-30 Закону України “Про аудиторську діяльність”, іншим чинним законодавством України.

5.2 Замовник та Виконавець несуть відповідальність за дотримання своїх зобов`язань (розділ 2) викладених в цьому договорі.

5.3 За неякісне виконання взятих на себе зобов`язань по цьому договору Виконавець та Замовник несуть матеріальну відповідальність згідно вимог чинного законодавства, а суперечки між ними вирішуються в судовому порядку.

5.4 Керівництво господарюючого суб'єкта (замовника) несе персональну відповідальність за повноту та достовірність бухгалтерських та інших документів, які надаються аудитору (аудиторській фірмі) для проведення аудиту. В разі виявлення фактів недостовірності або неповноти бухгалтерських документів аудитор (аудиторська фірма) зобов'язаний повідомити замовника не пізніше дня закінчення перевірки або надання інших послуг.

 

ПРАВА СТОРІН

6.1 Кожна зі сторін буде мати право негайно перервати дію даного Договору. Для цього одна з сторін повинна письмово сповістити іншу про наміри припинити роботи за цим договором з обґрунтованим поясненням свого рішення. При цьому таке повідомлення сторона - ініціатор припинення дії договору зобов`язана здійснити повідомлення другої сторони не пізніше ніж в 3 дні після початку робіт. Якщо цей термін буде порушено, то сторона - ініціатор припинення дії договору виплачує іншій стороні договору компенсацію у розмірі 25% від загальної вартості робіт.

6.2 За письмовою згодою сторони можуть припинити дію цього договору без взаємних фінансових (матеріальних) компенсацій.

 

 

ОСОБЛИВІ УМОВИ

 

7.1 Сторони звільняються від відповідальності за часткове невиконання обов’язків за цим договором, якщо така ситуація є наслідком непереборної сили обставин які виникли після укладання угоди за умови, що сторона, яка піддалася дії форс-мажорних обставин, негайно повідомить іншу сторону про те, що трапилося, з докладним описом умов, що створилися.

7.2 Для скорочення часу з перевірки бухгалтерських документів Замовника Виконавець самостійно вирішує місце проведення робот

7.3 В зв`язку з сутністю перевірки та притаманних аудиту обмежень, існує імовірність і можливість того, що окремі, навіть суттєві відхилення (помилки, відмінності, тощо) можуть бути не виявлені в ході перевірки, за що у відповідності до Міжнародних стандартів аудиту Виконавець відповідальності не несе.

7.4 Сторони зобов'язуються зберігати таємницю існування й зміст дійсного Договору, а також будь-яку інформацію й дані, представлені кожною зі сторін у зв'язку з даним Договором, не розкривати й не розголошувати в загальному або зокрема факти або інформацію якій-небудь третій стороні без попередньої письмової згоди Замовника й навпаки. Зобов'язання по конфіденційності й невикористанню, покладені на Виконавця даним Договором, не будуть поширюватися на загальнодоступну інформацію, а також на інформацію, що стане відома не з вини Виконавця.

7.5 Виконавець за своїм розсудом здійснює набір фахівців для проведення робіт, передбачених даним Договором.

7.6 Ціни за роботи, зазначені в даному Договорі, визначені тільки для даного Договору й не можуть служити прецедентом або конкурентним матеріалом при укладенні аналогічних договорів у майбутньому

Передача оформленої у встановленому порядку документації по закінченні Договору здійснюється супровідними документами Виконавця.

7.7. По завершенні робіт Виконавець представляє Замовникові акт про приймання результатів робіт.

7.8. Замовник зобов'язується протягом 25 днів від дня одержання акта про приймання робіт розглянути, при відсутності заперечень, підписати й направити виконавцеві підписаний акт про приймання робіт або мотивовану відмову від приймання робіт.

7.9. У випадку мотивованої відмови Замовника сторони установлюють двосторонній акт із переліком необхідних доробок і строків їхнього виконання.

7.10. У випадку дострокового виконання робіт Замовник вправі достроково прийняти й оплатити роботи з договірної ціни.

7.11. Якщо, на відміну від первісних технічних і інших вимог, при прийманні роботи буде виявлена необхідність доробки окремих її частин, а відповідно до цього зміни технічних умов на вимогу Замовника, ця робота здійснюється за додатковим погодженням


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)