АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Завдання та хід його виконання

Читайте также:
  1. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  2. III. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ .
  3. IV Розділ. Тести на Нью-Йоркську Конвенцію про визнання та виконання іноземних арбітражних рішень
  4. IV. Домашнє завдання
  5. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  6. V. Оголошення домашнього завдання.
  7. V. Оголошення домашнього завдання.
  8. VI. Домашнє завдання
  9. VI. Методичні вказівки щодо виконання індивідуальних завдань.
  10. VIІ. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛИНИ «ГОСПОДАРСЬКИЙ ПРОЦЕС»
  11. VІ. Виконання практичної роботи. Інструктаж з техніки безпеки.
  12. А.Тестові завдання (зберігаються на кафедрі)

Завантажив текстовий редактор Word. Вибрав команду меню програми Файл/Создать. Створив з допомогою Мастера Web-страницы Web -сторінку свого навчального закладу, яка може містити такі розділи:

• назву та логотип навчального закладу;

• адресу та реквізити навчального закладу

• перелік спеціальностей навчального закладу.

Додала виконану роботу до звіту.

Однієї з основних і самої популярної з компонентів Internet є Word Wide Web. Ця частина Internet використовує графічні програми, відомі як браузери Web, і файли у форматі HTML. Комп'ютери, що входять у мережу Internet і зберігають HTML-файли, називаються серверами Web. Коли користувачі персональних комп'ютерів звертаються в Internet для одержання даних, вони використовують браузери Web для перетворення вхідної інформації у форматі HTML у сторінки, що містять текст, графічні зображення, а також іноді аудіо- і відеоінформацію. Найбільш популярними браузерами Web є Internet Explorer, Netscape Navigator і ін.

Кожна робоча сторінка Internet має унікальну адресу - адресу Internet. Адреси Web можна зберігати в документах Word і виводити на екран у вигляді гіперпосилань. Створення гіперпосиланнь дозволяє переходити до інших документів Office, що зберігається на вашому комп'ютері, на комп'ютерах локальної чи мережі Internet.

Гіперпосилання - це об'єкт Web-сторінки, що містить інформацію про адресі іншої Web-сторінки.

Для гіперпосилання можна використовувати текст, поміщений в осередок робочого листа, так і графічне зображення.

 

Увести текст 1 Web-сторінки. Зберегти набрану сторінку (ім'я файлу ЧKT.html) у свою папку.

Аналогічно створити і зберегти в свою папку:

2 Web-сторінку (Про технікум),

3 Web-сторінку (Історія),

4 Web-сторінку (Наші випускники),

5 Web-сторінку (Спеціальності);

6 Web-сторінку (Матеріально-технічна база),

7 Web-сторінку (Кадровий потенціал),

8 Web-сторінку (циклові комісії),

9 Web-сторінку (для абітурієнтів).

 

Щоб установити гіперпосилання на вузол Web, треба:

1. Відкрити першу сторінку ЧKT.html у Word.

2. Виділити текст у документі, що буде служити гіперпосиланням (у нашому випадку на першій сторінці ЧKT.html).

3. Клацніть на кнопці Додати гіперпосилання стандартної панелі інструментів чи скористайтеся командою Вставка/Гіперпосилання. У результаті з'явиться діалогове вікно Додати гіперпосилання.

4. У рядку Зв'язати з файлом/URL введіть адресу Web, на якій буде вказуватися гіперпосилання. Для цього натисніть клавішу Огляд, знайдіть свою папку, а у своїй папці файл Про техникум. html.

5. Клацніть на кнопці ОК.

6. При наведенні на гіперпосилання показчик миші прийме форму руки звитягнутим пальцем. Для переходу по гіперпосиланню досить на ньому натиснути. Після цього завантажиться Web - сторінка, яку зберегли під назвою Про технікум.html.

7. Потім необхідно повернутися до головної сторінки ЧKT. html, для цього виділимо слова Повернутися назад, клацніть на кнопці Додати гіперпосилання стандартної панелі інструментів чи скористайтеся командою Вставка/Гіперпосилання. У результаті з'явиться діалогове вікно Додати гіперпосилання.

8. У рядку Зв'язати з файлом/URL введіть адресу Web, на якій буде вказуватися гіперпосилання. Для цього натисніть клавішу Огляд, знайдіть свою палку, а у своїй папці файл ЧKT. html .

9. Клацніть на кнопці ОК.

10. При наведенні на гіперпосілання повернутися назад показчик миші прийме форму руки з витягнутим пальцем. Для переходу по гіперпосиланню досить на ньому натиснути. Після цього завантажится головна Web - сторінка, яку зберегли під назвою ЧKT. html.

11. Аналогічно додати гіперпосилання на головній сторінці ЧKT.html до слова Історія і зв'язати з файлом Iсторія.html. На сторінці Iсторія. html додати гіперпосилання до слова Повернутися назад ізв'язати з головною сторінкою ЧKT.html. Аналогічто зв'язати між собою всі сторінки, що залишилися:

4 Web-сторінку {Наші випускники),

5 Web-сторінку {Спеціальності);

6 Web-сторінку {Матеріально-технічна база),

7 Web-сторінку {Кадровий потенціал),

8 Web-сторінку {циклові комісії),

9 Web-сторінку {для абітурієнтів).

Закрив кожну сторінку, зберігаючи всі зміни.

Віддрукував кожну Web-сторінку Файл/Печатка, і приклав до звіту по практиці.(Див.додаток 7)

Висновок: вдосконали практичні навички у створенні комбінованих документів і Web - сторінок засобами MS Office.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)