АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок розрахунків. Приватне підприємство “ Крокус ” ( далі іменується « Продавець»), в особі директора Тимченка Максима Васильвича

Читайте также:
  1. I. Порядок наследования восходящих
  2. I. Призвание к наследованию (основания и порядок)
  3. II. Порядок наследования нисходящих, в частности
  4. II. Порядок подачи и рассмотрения заявлений на оказание материальной помощи
  5. II. ПОРЯДОК ПРИЕМА И УВОЛЬНЕНИЯ РАБОТНИКОВ
  6. II. Порядок проведения конкурса
  7. III. Наследование казны. Особый порядок наследования
  8. III. Порядок наследования в боковых линиях в частности
  9. III. Порядок формирования информационной базы «Золотой фонд студентов».
  10. IV. Организация и порядок проведения фестиваля
  11. VII. Порядок здійснення тимчасового вилучення посвідчення водія
  12. А) традиційний порядок укладання господарських договорів.

ДОГОВІР поставки № 23

м. Київ “01” грудня 2012 року

Приватне підприємство “ Крокус ” (далі іменується «Продавець»), в особі директора Тимченка Максима Васильвича, що діє на підставі Статуту, з однієї сторони та Приватне підприємство "Торос"(далі іменується"Покупець"), в особі голови правління Штанька Євгена Олександровича, що діє на підставі Статуту, з іншого боку (в подальшому разом іменуються "Сторони", а кожна окремо - "Сторона") уклали цей Договір поставки №23(надалі іменується "Договір") про наступне:

Предмет Договору

1.1. Постачальник зобов'язується передати у власність Покупцю товар, в подальшому Продукцію, а Покупець зобов`язується прийняти та оплатити цю Продукцію на умовах Договору.

1.2. Сторони домовились, що всі товари, отримані Покупцем від Постачальника, рахуються, якщо не обумовлено інше, отримані для виконання цього Договору.

1.3. Право власності на товар переходить до Покупця в момент підписання видаткової викладної накладної Сторонами.

2. Права і обов`язки Сторін

2.1 Постачальник зобов`язується поставити Покупцю Продукцію по ціні і в кількості згідно підписаних накладних, які є невід'ємною частиною договору, на загальну суму 60000 грн 00 коп (Шістдесят тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

2.2. Постачальник зобов'язується забезпечити передачу Продукції Покупцю на умовах і в терміни дії даного Договору, гарантує належну якість Продукції відповідно вимогам нормативних документів.

2.3. Покупець зобов'язується прийняти Продукцію згідно цін вказаних у відповідних накладних та оплатити на протязі 7(семи) банківських днів з моменту отримання товару, або до передачі Продукції Постачальником.

2.4. Покупець зобов'язується оплатити вартість Продукції за цінами і на умовах, передбачених у цьому Договорі.

2.5. У разі виявлення недоліків щодо кількості і якості Продукції, яка передається, Покупець має право вимагати усунення дефектів,заміни або відшкодування вартості Продукції від Постачальника.

2.6 Постачальник поставляє Покупцю Продукцію на умовах: при поставці автомобільним транспортом на умовах FCA - м. Рівне, склад Постачальника, у відповідності норм "Інкотермс-2000".

2.7. Датою переходу прав власності на товар вважається момент підписання представниками Покупця видаткової накладної на товар, що передається.

Ціна і загальна вартість Продукції

3.1. Валюта договору - гривні.

3.2. Ціна на партію Продукції визначається на умовах поставки відповідно до пункту 2.6. даного договору. Під партією Продукції розуміється Продукція, об'єднана однією накладною.

3.3. Договірні ціни на продукцію вказуються в накладних.

3.4. Загальна вартість продукції вказується в накладних.

3.5. Ціна на Продукцію може бути змінена тільки за згодою сторін. У разі потреби зміни ціни зацікавлена сторона направляє іншій стороні пропозицію в письмовому вигляді (телеграмою чи листом).

Порядок розрахунків

4.1. Розрахунки за Продукцію здійснюються шляхом повної або часткової оплати грошових сум до повного розміру вартості Продукції згідно виписаних рахунків або накладних на розрахунковий рахунок Постачальника у терміни визначені п 2.3.

4.2. У разі неможливості розрахунку грошовими коштами з будь-яких причин за погодженням Сторін допускається інша форма розрахунків.

4.3. Сторони домовилися, що забороняється будь-яка переуступка боргу, переведення боргу на користь третіх осіб, передача боргу.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)