АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Термін дії Договору

Читайте также:
  1. E. Загасити палаючий одяг будь-яким способом, терміново евакуювати в лікувальну установу
  2. АКТ завершения этапа работ по договору на оказание юридических
  3. АНАЛИЗ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ ПО АГЕНТСКОМУ ДОГОВОРУ
  4. Біологічні, соціальні та психологічні детермінанти відхилень у поведінці
  5. В) зберегти відрізаний кінчик носа, терміново провести первинну хірургічну обробку рани, ввести протиправцеву сироватку
  6. Виберіть правильне визначення терміну
  7. Види договору страхуванння
  8. Визнання дійсним договору купівлі-продажу нежитлових приміщень
  9. Визначення термінів
  10. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ
  11. Визначення термінів
  12. Визначення термінів тужавлення гіпсового тіста стандартної консистенції

8.1. Договір набуває чинності з дати його підписання Сторонами і діє до 01.09.2013р. року, але в любому випадку до виконання Сторонами своїх зобов`язань. Він також може бути пролонгований за згодою двох Сторін.

Інші умови

9.1. Сторони підтверджують, що є платниками податку на прибуток на загальних умовах і, згідно статті 10 Закону України "Про оподаткування прибутку підприємств" №334/94-ВР від 28.12.94р. з подальшими змінами та доповненнями, сплачують вказаний податок по ставці 25 відсотків від об'єкту оподаткування. У випадку зміни вище вказаних умов оподаткування Сторони повинні повідомити керівника другої Сторони про зміни, що відбулися на протязі трьох календарних днів з моменту отримання (введення в дію) документів, підтверджуючих перехід на нові умови оподаткування. У випадку не повідомлення або прострочення повідомлення про зміни, що відбулися, в оподаткуванні, винна Сторона компенсує другій Стороні спричинені збитки в повному обсязі.

9.2. Сторони взаємно підтверджують, що ціна обумовлена в даному договорі є звичайною з точки зору податкового законодавства.

9.3. У випадку, коли передання товару Покупцеві здійснюється по накладних без оформлення окремих Специфікацій, вважається, що таке документальне оформлення замінює складання Специфікацій до передачі товару Покупцеві.

9.4. Жодна із сторін не має право передавати свої права і обов'язки по дійсному Договору без письмової згоди іншої сторони Договору.

9.5. Сторони зобов'язані представити одна одній копію реєстраційного свідоцтва, яке підтверджує, що вони є платнками ПДВ.

9.6. Сторони гарантують дію вищезгаданого свідоцтва на термін дії даного Договору.

9.7. При виконанні умов Договору дозволено використання електронних засобів передачі інформації, як то факсимільного та факс-модемного зв'язку. Документація, передана з використанням даних засобів, визнається дійсною при виконанні умов Договору.

9.8.При укладенні додатків до накладних Постачальник і Покупець допускають використання факсимільно відтворювальної печатки і підпису особи, уповноваженої підписувати дані документи, здійснених за допомогою засобів копіювання. Факсимільно відтворені підпис та печатка визнаються сторонами аналогами власноручного підпису або печатки, при цьому факсимільний підпис і печатка матимуть таку ж силу, як і справжній підпис уповноваженої особи.

9.9. У випадку ліквідації, реорганізації, банкрутства, поділу або приєднання та інших перетворень підприємства однієї із сторін договору, ця сторона зобов'язується письмово з повідомленням про вручення повідомити іншу сторону про початок вище вказаної процедури. В іншому випадку усю відповідальність (невиключну), претензії, збитки та інші неустойки несе винна сторона.

9.10. Всі зміни та доповнення до Договору вважаються дійсними лише в тому випадку, якщо вони виконані у письмовій формі та підписані Сторонами даного Договору.

9.11. Усі суперечки та протиріччя за цим Договором вирішуються Сторонами шляхом переговорів. У разі недосягнення згоди, суперечки підлягають розгляду в господарському суді. Взаємовідносини між Сторонами, які не врегульовані цим Договором, керуються чинним законодавством України.

9.12. Договір складено в двох примірниках, кожен з яких має однакову юридичну силу, по одному для кожної із Сторін.

МІСЦЕЗАХОДЖЕННЯ І РЕКВІЗИТИ СТОРІН

 

Постачальник:   Покупець:
____________________________ ____________________________ ____________________________ ____________________________ ____________________________ ____________________________   ____________________________ (підпис)   ____________________________ ____________________________ ____________________________ ____________________________ ____________________________ ____________________________   ____________________________ (підпис)

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)