АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Права та обов'язки сторін. 1.1. Клініка зобов'язується за завданням Пацієнта надати платні стоматологічні послуги на ортопедичне

Предмет договору

1.1. Клініка зобов'язується за завданням Пацієнта надати платні стоматологічні послуги на ортопедичне, а Пацієнт зобов'язується оплатити ці послуги.

1.2. Обсяг наданих послуг визначається загальним станом здоров'я Пацієнта, медичними показаннями до стоматологічного лікування, бажанням Пацієнта і технічними можливостями Клініки.

1.3. Пацієнт, у випадку виконання наступних медичних послуг:

• ортопедичне лікування;

додатково підписує Інформаційну згоду за формою, встановленою Клінікою, яка є Додатком до даного Договору та його невід'ємною частиною.

 

Права та обов'язки сторін

2.1. Клініка зобов'язана:

2.1.1. Провести повну діагностику Пацієнта і на основі даних об'єктивного обстеження скласти попередній План лікування у декількох варіантах, який запропонувати Пацієнту на погодження. Лікування відбувається тільки па підставі Затвердженого Пацієнтом Попереднього плану лікування. Узгодження плану та вартості постійних ортопедичних робіт відбувається тільки при повному завершенні терапевтичного, хірургічного та ортодонтичного лікування.

2.1.2. Надати послуги в обсязі і у терміни згідно з затвердженим Планом лікування.

2.1.3. При зміні в процесі лікування Плану лікування узгодити з Пацієнтом новий План лікування та його орієнтовну вартість.

2.1.4. Надати Пацієнту інформацію про діяльність Клініки, умови надання стоматологічних послуг, методи діагностики, лікування, анестезії і можливі ускладнення, що можуть виникнути у результаті надання стоматологічних послуг.

2.1.5. Дотримуватись конфіденційності даних, що стали їй відомі в процесі надання стоматологічних послуг і становлять лікарську таємницю (особисті дані про Пацієнта, план лікування).

2.1.6. Ознайомити Пацієнта із Прейскурантом цін на платні стоматологічні послуги. У випадку зміни цін на стоматологічні послуги Клініка зобов'язана повідомити Пацієнта про це за ЗО днів до передбачуваної дати впровадження нових цін шляхом розміщення оголошення в приміщенні рецепції Клініки. Оголошення про введення нових цін також повинно бути розміщене в Клініці протягом 3-х місяців з початку їх введення.

2.1.7. Надати якісні стоматологічні послуги відповідно до вимог, які висуваються до методів діагностики, профілактики і лікування, що дозволені на території України. Стоматологічна допомога надається в кабінетах клініки, які обладнані необхідним устаткуванням, інструментарієм і матеріалами.

2.1.8. Інформувати Пацієнта про гарантійні терміни лікування.

2.2. Пацієнт зобов'язаний:

2.2.1. Оплатити надані Клінікою послуги в повному обсязі, в порядку та строки, передбачені п. З.2. даного Договору.

2.2.2. З'являтися на заплановані візити до стоматолога в зазначений ним час, виконувати всі розпорядження і рекомендації лікаря. Факт сповіщення про час наступного візиту Пацієнт засвідчує підписом у листку повторного виклику.

2.2.3. Дотримуватись Правил перебування пацієнтів у Клініці.

2.2.4. Виконувати всі вимоги Клініки, що забезпечують якісне надання послуг.

2.2.5. У випадку виникнення протягом гарантійного терміну будь-яких дефектів пломб і коронок негайно звернутися до Клініки, не вдаючись до допомоги інших лікувальних установ.

2.2.6. Відвідувати 1 раз на 3 місяців лікаря-стоматолога для контрольного огляду.

2.2.7. Відвідувати 1 раз на 6 місяців лікаря-гігієніста для проведення професійної гігієни порожнини рота.

2.3. Клініка має право:

2.3.1. В разі необхідності вносити зміни в План лікування та його орієнтовну вартість.

2.3.2. При виникненні ситуації, у яких Пацієнту необхідне надання невідкладної (ургентної) допомоги, самостійно визначати обсяг досліджень та оперативних втручань, необхідних для її надання.

2.3.3. При виникненні заборгованості Пацієнта призупинити надання стоматологічних послуг до моменту її повного погашення. При непогашенні Пацієнтом заборгованості протягом 2-х місяців Клініка вправі розірвати Договір в односторонньому порядку, що не звільняє Пацієнта від обов'язку щодо оплати наданих стоматологічних послуг.

2.3.4. При неявці Пацієнта на заплановані візити більше 2-х разів без поважних причин і без попередження розірвати Договір в односторонньому порядку чи стягнути з Пацієнта штраф у розмірі 200 грн.

2.4. Пацієнт має право:

2.4.1. Зробити вільний вибір лікаря для надання конкретного виду стоматологічних послуг.

2.4.2. За погодженням з лікарем вносити зміни в План лікування з відповідною відміткою про це в Плані лікування.

2.4.3. При зміні в процесі лікування Плану лікування та його орієнтовної вартості Пацієнт вправі на свій вибір:

· погодитись із новим Планом лікування та узгодити його вартість;

· відмовитися від запропонованих змін;

· розірвати Договір, провівши розрахунки за фактично надані послуги.

2.4.4. При виявленні недоліків у виконаних роботах (наданих послугах) з вини Клініки на свій вибір зажадати:

· безоплатного усунення недоліків;

· відповідного зменшення ціни роботи;

· безоплатного повторного виконання роботи;

· відшкодування завданих йому збитків з усуненням недоліків виконаної роботи (наданої послуги) своїми силами чи із залученням третьої особи.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)