АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Показники та розміри преміювання робочих за основні результати роботи

Читайте также:
  1. E. баланс відображає інформацію на певну дату, а звіт про фінансові результати за певний період
  2. I. Фінансові результати
  3. III. Хід роботи
  4. III. Хід роботи
  5. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  6. VIII. Результати уроку.
  7. VІ. Виконання практичної роботи. Інструктаж з техніки безпеки.
  8. Анализ влияния отдельных факторных признаков на результативный признак.
  9. Аналіз ритмічності роботи підприємства
  10. Анкета для опитування студентів щодо результативності
  11. Атестація робочих місць за умовами праці
  12. Аудит розрахунків з бюджетом. Формування аудиторських доказів та оформлення робочих документів аудитора.

по КП "Житловик"

№ п/п Назва посади, підрозділу Основні показники Одиниця виміру Доля премії за місяць, (%> Примітка
1. Комірник 1. Забезпечення належного порядку зберігання матеріальних цінностей 2. Виконання правил ведення складського обліку, правильне ведення документації. 3. Вчасна здача документів в бухгалтерію, дотримання графіку документообігу.          
Житлово-експлуатаційне господарство
1. Електромонтер 3 ремонту та обслуговування електрообладнання 1. Дотримання в технічно- справному стані електричне обладнання, своєчасна ліквідація неполадок. 2. Дотримання графіків профілактик-них оглядів. 3. Бережливе ставлення до інструментів та інвентаря, економія матеріалів.        
2. Ліфтер 1. Забезпечення надійної і безперебійної роботи ліфтів і обладнання, утримання їх в хорошому санітарному стані. 2. Дотримання графіків профілактик-них оглядів ліфтів, забезпечення режиму роботи ліфтів. 3. Вчасне виявлення неполадок, відсутність скарг.        
3. Слюсар - сантехнік 1. Дотримання в технічно- справному стані сантехнічне обладнання жилого фонду. 2. Дотримання графіків профілактик-них оглядів. 3. Своєчасна і якісна ліквідація неполадок. 4. Відсутність скарг і жалоб з боку проживаючих.            
4. Електрогазозварник 1. Своєчасне і якісне виконання електрогазозварювальних робіт. 2. Економне і раціональне використання матеріалів, при електрогазозварювальних роботах. 3. Бережливе відношення до інвентаря та інструменту.        

 

 

5. Токар 1. Своєчасне і якісне виконання завдання. 2. Економне і раціональне використання матеріалів при виконанні токарних робіт. 3. Бережливе ставлення до інструменту та інвентаря.            
6. Столяр, рамник 1. Утримання в технічно-справному стані обладнання житлового фонду. 2. Своєчасне і якісне виконання заявок, відсутність браку в роботі і скарг з боку проживаючих. 3. Бережливе ставлення до інструменту та інвентаря.          
7. Покрівельник по рулонних покрівлях 1. Своєчасне і якісне виконання робіт по ремонту покрівель. 2. Відсутність браку в роботі і скарг з боку проживаючих. Дотримання графіків профілактичних оглядів. 3. Бережливе відношення до інструменту та інвентаря, економія матеріалів.        
8. Маляр, бетоняр, плиточник, штукатур 1. Дотримання графіків профілактич-них оглядів, своєчасне і якісне виконання завдань. 2. Відсутність браку в роботі. 3. Бережливе відношення до інструменту та інвентаря, економія матеріалів.        
9. Двірник 1. Своєчасне і якісне прибирання закріпленої території. 2. Забезпечення чистоти і відповідного санітарного стану підвальних приміщень, горищ. 3. 3.Збереження робочого інвентаря.          
10. Прибиральник службових приміщень, який прибирає туалети 1. Забезпечення чистоти і відповідного санітарного стану службових приміщень, туалету. 2. Чітке дотримання норм прибирання      
11. Сторож 1. Своєчасний і якісний огляд всіх виробничих приміщень і складів, прийнятих під охорону. 2. Чистота і порядок на закріпленій території. 3. Забезпечення дотримання пропускного режиму.        

 

 

12. Приймальник замовлень 1. Своєчасне і якісне прийняття заявок від жителів міста з відповідною помітною в журналах. Доведення змісту заявок керівникам відповідної діяльності. 2. Відсутність скарг і жалоб з боку мешканців. 3. Контроль за виконанням заявок черговими сантехніками.        
13. Чистильник 1. Виконання профілактичних оглядів згідно графіків. 2. Своєчасне і якісне виконання заявок. 3. У тримання вентиляційних систем в жилих будинках і приписів держ. нагляду.        
Водопровідно-каналізаційне господарство  
1. Слюсар АВР 1. Своєчасне і якісне виконання робіт, пов'язаних з обслуговуванням і ремонтом водопровідно-каналізаційної мережі. 2. Економне і раціональне використання матеріалів. 3. Бережливе відношення до інструменту, інвентаря, механізмів.            
2. Слюсар з КВП іА 1. Своєчасне і якісне виконання робіт, пов'язаних з обслуго­вуванням і ремонтом КВП іА. 2. Дотримання в технічно- справному стані КВП і А. 3. Відсутність не оправданих виходів з ладу КВП іА.            
3. Електромонтер 3 ремонту та обслуговування електрообладнання 1. Дотримання в технічно- справному стані електричного обладнання. 2. Дотримання режиму роботи,своєчасна ліквідація всіх неполадок. 3. Бережливе відношення до інструменту, інвентаря, механізмів.              
4. Слюсар - інструментальник, токар 1. Своєчасне і якісне виконання денного завдання. 2. Економне і раціональне використання матеріалів. 3. Бережливе відношення до інструменту, інвентаря, механізмів.          
5. Електрогазозварник 1. Своєчасне і якісне виконання електрогазозварювальних робіт. 2. Економне і раціональне використання матеріалів при зварювальних роботах. 3. Бережливе відношення до інструменту та інвентаря.            
6. Оператор на фільтрах, оператор на біофільтрах. 1. Якісна промивка і чистка фільтрів, своєчасне виявлення несправностей в роботі обладнання. 2. 3абезпечення якості води у відповідності з вимогами ГОСТУ. 3. Зразковий санітарний стан приміщення.          
7. Оператор на решітках 1. Забезпечення безперебійної і безаварійної роботи всього обслуговуючого обладнання. 2. Своєчасне виявлення і усунення неполадок в роботі обладнання. 3. Зразковий санітарний стан обладнання і робочого інвентаря.            
8. Машиніст насосної установки 1. Забезпечення надійної і безперебійної роботи насосних установок. 2. Своєчасне виявлення і усунення неполадок в роботі обладнання. 3. Забезпечення безперебійної подачі води і очистки стічних вод. 4. разковий санітарний стан робочого місця.              
9. Оператор на відстійниках, оператор на пісколовках і жироловках 1. Своєчасна і якісна про чистка відстійників, пісколовок і жироловок виявлення і усунення неполадок в роботі обладнання. 2. Дотримання заданого режиму роботи, проведення профілактичних ремонтів. 3. Зразковий санітарний стан обладнання і робочого місця.            
10. Оператор на мулових майданчиках, оператор споруд для виведення осаду 1. Забезпечення надійної і безперебійної роботи мулових майданчиків. 2. Дотримання відповідного режиму роботи, проведення профілактик-них режимів. 3. Зразковий санітарний стан обладнання і робочого місця.              
11. Монтажник зовнішніх трубопроводів 1. Своєчасне і якісне виконання робіт, пов'язаних з обслуговуванням і ремонтом тепломережі. 2. Своєчасна ліквідація виявлених поривів тепломережі. 3. Дотримання графіків оглядів і обходів тепломережі.            
12. Ізолювальник 1. Своєчасне і якісне виконання робіт, пов'язаних з ізоляцією тепломережі. 2. Економне і раціональне використання матеріалів. 3. Дотримання графіків оглядів, і обстежень тепломережі.          
                     

 

13. Сторож 1. Своєчасне і якісний огляд      
    приміщень, прийнятих під      
    охорону.      
    2. Чистота і порядок на закріпленій      
    території.      
    3. Забезпечення дотримання      
    пропускного режиму.      
14. Прибиральник 1. Забезпечення чистоти і      
  службових відповідного санітарного стану-      
  приміщень службових приміщень.      
    2. Чітке дотримання норм      
    прибирання.      
15. Контролери 1. Вчасне знаття показників      
    лічильників фізичних осіб.      
    2. Стовідсотковий облік споживачів      
    послуг водопостачання та      
    водовідведення, заключення      
    договорів.      
    3. Своєчасна і вчасна подача      
    звітності.      
Господарство благоустрою
1. Машиніст з прання і 1.Якісне і своєчасне прання      
  ремонту спецодягу. білизни. Відсутність браку в      
    роботі.      
    2.Виконання денних завдань.      
    3.Відсутність скарг від      
    замовників.      
2. Робітник зеленого 1. Виконання доведених завдань.      
  будівництва 2.3 береження робочого          
    інвентаря.    
    3.Належне утримання зелених    
    насаджень, клумб, газонів.    
3. Прибиральник 1.Своєчасне і якісне прибирання        
  території і території закріпленої території.    
  парку 2.Збереження робочого    
    інвентаря.    
    3.Утримання закріпленої    
    території в належному    
    санітарному стані.    
4. Бензопильщик 1.Забезпечення надійної і          
    безперебійної роботи    
    бензопили.    
    2.Своєчасне і якісне виконання    
    завдань.    
    3.Догляд і збереження інвентаря    
    в належному стані.    
5. Електромонтер 3 1.Дотримання в технічно-          
  ремонту та справному стані електричне    
  обслуговування обладнання.    
  електроустановок 2.Бережливе ставлення до роботи    
    ел. обладнання та інструментів.    
    3.Дотримання графіків    
    профілактичних оглядів,    
    своєчасна і якісна ліквідація    
    неполадок.    
6. Прибиральник громадських приміщень (туалетів) 1. Якісне і своєчасне прибирання громадських приміщень (туалетів). 2. Дотримання норм санітарного стану. 2. Чітке дотримання норм прибирання.          
7. Столяр 1. Своєчасне і якісне виконання столярних робіт. 2. Економне і раціональне використання матеріалів. 3. Бережливе відношення до інвентаря та інструменту.        
8. Електрогазозварник 1. Своєчасне і якісне виконання електрогазозварювальних робіт. 2. Економне і раціональне використання матеріалів при електрогазозварювальних роботах. 3. Бережливе відношення до інвентаря та інструменту.          
9. Слюсар - ремонтник 1. Своєчасне і якісне виконання завдань. 2. Відсутність браку в роботі. 3. Бережливе відношення до інструментів та інвентаря.        
10. Шляховий робітник Робітник 3 благоустрою 1. Своєчасне і якісне виконання завдань. 2. Відсутність браку в роботі. 3. Бережливе відношення до інструментів та інвентаря.        
11. Прибиральник - сміттєзвалища 1. Своєчасне і якісне виконання робіт, зв'язаних з утриманням звалища в належному стані. 2. Належне ведення документації, пов'язаної з обліком сміттєвих відходів. 3. Бережливе відношення до інвентаря.            
12. Возій по сміттю 1. Своєчасне і якісне виконання завдань. 2. Належний санітарний стан території. 3. Бережливе ставлення до інвентаря.        
13. Бруківник, бетоняр 1. Своєчасне і якісне виконання завдань. 2. Економне і раціональне використання матеріалів. 3. Бережливе ставлення до інструменту та інвентаря.        
14. Ловець бездоглядних тварин 1. Виконання доведених завдань. 2. Відсутність скарг про наявність бездоглядних тварин.      

 

 

Автотранспортне господарство
1. Водій 1.Забезпечення надійної роботи      
    автомашини, усунення      
    неполадок в роботі      
    автотранспорту. Скорочення      
    простоїв в ремонті.      
    2.Своєчасна здача шляхових      
    листів, правильне їх      
    оформлення.      
    3.Економія паливо-мастильних      
    матеріалів.      
2. Слюсар - ремонтник 1.Виконання денних завдань.      
    2.Відсутність браку в роботі.      
    3.Бережливе відношення до      
    інструменту та інвентаря.      
3. Електрогазозварник 1.Своєчасне і якісне виконання      
    електрогазозварювальних      
    робіт.      
    2.Економне і раціональне      
    використання матеріалів при      
    електрогазозварювальних      
    роботах.      
    3.Бережливе відношення      
    інструменту та інвентаря.      
4. Електромонтер 3 1.Дотримання в технічно      
  ремонту та справному стані електричного      
  обслуговування обладнання.      
  електрообладнання 2.Своєчасне і якісне виконання      
    завдань, своєчасна ліквідація      
    неполадок.      
    3.Бережливе ставлення до      
    електрообладнання та      
    інструменту.      
5. Тракторист, 1.Забезпечення надійної роботи      
  машиніст механізмів, усунення      
  бульдозера, неполадок в роботі тракторів,      
  машиніст бульдозера, екскаватора.      
  екскаватора 2.Економія паливо-мастильних      
    матеріалів.      
    3.Своєчасна здача шляхових      
    листів, правильне їх      
    оформлення.      
6. Вантажник 1.Своєчасне і якісне виконання      
    завдань.      
    2.Відсутність скарг.      
    3.Відсутність порушень режиму      
    роботи.      

 

Додаток 4

ПЕРЕЛІК


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)