АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Угода про асоціацію між Україною та ЄС може бут підписана восени цього року

Читайте также:
  1. III. Підсумок уроку.
  2. VII. Виховний аспект уроку.
  3. VII. Виховний аспект уроку.
  4. VIII. Результати уроку.
  5. Вопрос Санація, мирова угода та ліквідаційна процедура при визнанні боржника банкрутом.
  6. Європейський банк реконструкції та розвитку та особливості його взаємодії з Україною.
  7. І. Організація учнів до уроку.
  8. ІІ.Основний зміст уроку.
  9. Конструювання сучасної системи вимог до сучасного уроку.
  10. Крок 1. Усвідомлення керівником необхідності стратегічного розвитку організації та ініціювання цього процесу
  11. Мирова угода у справах про банкрутство
  12. Міжнародні фінансові інститути та особливості їх співпраці з Україною.

Про це комісар ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Стефан Фюле заявив 27 лютого, виступаючи на конференції “Україна-ЄС: шлях вперед”.

“Щодо підписання, я думаю, це може бути восени. Певні країни-члени очевидно скажуть, що після виборів”, - сказав він.
При цьому комісар зазначив, що парафування угоди має відбутися вже впродовж найближчого місяця.

С.Фюле підкреслив, що затримки з парафуванням викликані об’єктивними причинами, які полягають у необхідності юридичної перевірки всього тексту угоди та узгодження усіх пунктів її положення у фінальному варіанті.

Крім того, комісар зазначив, що після парафування угоди знадобиться додатковий час на її переклад на офіційні мови країн-членів ЄС перед підписанням сторонами.
“Підписання угоди восени – це не результат політичної гри”, - підкреслив С.Фюле.

У свою чергу, секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Клюєв позитивно оцінив перспективу підписання угоди восени.
“Що стосується підписання, то я згоден, що якби це сталося восени, це було б дуже гарно”, - сказав він.

Україна та ЄС заявили про завершення переговорів про укладення угоди про асоціацію на саміті 19 грудня 2011 року в Києві.
Україна та ЄС розпочали переговори про угоду про асоціацію в 2007 році, а про зону вільної торгівлі, яка є складовою частиною угоди про асоціацію, - в 2008 році.

УНІАН

28.02.12. Клюєв: Зближення з ЄС - ключове питання нацбезпеки

 

Повномасштабне зближення з ЄС із майбутнім отриманням членства лишається незмінним стратегічним пріоритетом України і одним з ключових питань національної безпеки – заявив у Брюсселі секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв.

Разом із комісаром ЄС із політики сусідства Штефаном Фюле, міністрами закордонних справ Швеції Карлом Більдтом і Литви Аудронюсом Ажубалісом і українськими політиками, він взяв участь у круглому столі «Відносини Україна-ЄС: шлях попереду». Клюєв підкреслив, що приєднання до ЄС закріплено у законах «Про основи національної безпеки і зовнішньої і внутрішньої політики України».

А своїм завданням на посаді секретаря РНБО Клюєв бачить підвищення безпеки і конкурентості України у політичній, економічній і гуманітарній сферах. Шлях до цього у чесних, демократичних і прозорих парламентських виборів, в успішному проведенні судової, конституційної реформ, змінах кримінального законодавства, що наближають Україну до європейських стандартів. А ще – у найшвидшому парафуванні угоди про асоціацію України з ЄС.

ICTV

 

03.02.12. Янукович привітав «президента» ЄС з переобранням

Фото Reuters

 

Президент України Віктор Янукович привітав Германа Ван Ромпея з нагоди переобрання на посаду президента Європейської Ради.

Про це повідомляє прес-служба глави української держави.

"Вважаю це рішення лідерів держав-членів ЄС є ще одним підтвердженням Вашого міжнародного авторитету, досвіду, а також визнанням ефективності Вашої діяльності на цій високій посаді в відповідальний і складний для Європейського Союзу період", - йдеться у вітанні українського президента.

В.Янукович висловив переконання, що під керівництвом Г.Ван Ромпея ЄС впевнено буде йти шляхом свого подальшого розвитку і зміцнення загальноєвропейської солідарності. "Вірю, що Ви й надалі підтримуватимете процес зближення України і Європейського Союзу і сприятимете реалізації амбітного порядку денного наших відносин, першочерговим завданням яких є укладення Угоди про асоціацію", - наголошується у привітанні.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)