АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

Читайте также:
  1. B. Забезпечити спокій, лежаче положення з піднятими нижніми кінцівками.
  2. C. Надати хворому горизонтального положення тіла, ввести серцеві засоби.
  3. C. Перевести постраждалого у стабільне положення.
  4. I. Загальні положення
  5. I. Загальні положення
  6. Блок 8-2. ФІЗИКО-ГЕОГРАФІЧНЕ ПОЛОЖЕННЯ УКРАЇНИ.
  7. Виберіть неправильне положення.
  8. Вихідні положення інвестиційної теорії циклів
  9. Вопрос Загальні положення договору оренди.
  10. Вопрос Основні положення досудового врегулювання господарського спору.
  11. Географічне положення
  12. Географічне положення Індії

21.1. Якщо будь-яке положення цього Договору стане недійсним, це не призводить до визнання недійсності Договору в цілому.

21.2. У разі, якщо положення Договору суперечать або тлумачаться іншим чином, ніж положення Правил, перевагу мають положення Договору.

21.3. Страховик є платником податку на прибуток на умовах статті 156 Податкового Кодексу України.

21.4. У випадках передбачених законодавством, при виплаті страхового відшкодування з розміру виплати утримується податок згідно законодавства України.

21.5. Умови цього Договору є комерційною таємницею і не підлягають розголошенню Сторонами, окрім випадків, передбачених законодавством України.

21.6. Повідомлення, вважаються поданими належним чином, якщо вони відправлені рекомендованим листом, факсимільним зв’язком з підтвердженням про отримання чи доставлені кур’єром за адресами, зазначеними в Договорі.

21.7. Договір укладено по примірнику для кожної Сторони та Вигодонабувача. Всі примірники мають однакову юридичну силу.

21.8. Заява на страхування, Акт огляду ТЗ та фотографії ТЗ, зроблені при укладанні Договору зберігаються у Страховика та є невід'ємною частиною Договору.

21.9. Страховик та Страхувальник заявляють та гарантують, що їхні представники, які підписали Договір, належним чином уповноважені, та документи, що підтверджують їхні повноваження, належним чином видані, та на момент підписання Договору не були змінені та/або відкликані.

21.10. Інформація, зазначена у частині другій статті 12 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», надана клієнту у повному обсязі, що підтверджується його підписом у цьому договорі страхування.

21.11. Підписанням цього Договору Страхувальник та/або особа, що підписує цей Договір від імені Страхувальника (надалі – «Представник») надає Страховику та Вигодонабувачу свою повну необмежену строком згоду на обробку його персональних даних* будь-яким способом, передбаченим Законом України «Про захист персональних даних» (надалі - Закон), занесення їх до баз персональних даних Страховика та Вигодонабувача, передачу та/або надання доступу третім особам без отримання додаткової згоди Страхувальника/Представника. Обробка персональних даних здійснюється Страховиком та Вигодонабувачем з метою належного виконання умов цього Договору, розслідування, реалізації права вимоги Страховика чи Вигодонабувача до винної особи та провадження страхової діяльності відповідно до чинного законодавства України.

Підписанням цього Договору Страхувальник/Представник також надає свою згоду на пропонування йому послуг Страховика, в тому числі шляхом здійснення з ним прямих контактів та відправлення йому повідомлень будь-якими засобами зв’язку. Страхувальник/Представник повідомлений про його права згідно Закону та про включення його персональних даних до баз персональних даних Страховика та Вигодонабувача.

*У розумінні Закону під персональними даними розуміється будь-яка інформація щодо Страхувальника/Представника, в тому числі, але не виключно, прізвище, ім’я, ім’я по-батькові, дата та місце народження, адреса, телефон, паспортні дані, ідентифікаційний номер, професія, а також інші відомості, надані при укладенні та виконанні цього Договору.



Страхувальник____________________ МП Страховик____________________ МП

 


 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)