АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальне ознайомлення з базовим підприємством ( Додаток №1)

Читайте также:
  1. V. УЗАГАЛЬНЕННЯ Й СИСТЕМАТИЗАЦІЯ ЗНАНЬ
  2. Аналіз ефективності використання підприємством трудових ресурсів
  3. АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕННЯ
  4. Балансовий метод відображення і узагальнення інформації
  5. Г) побудові моделей економічних явищ та процесів з метою вибору оптимального варіанту управління підприємством.
  6. Графік виходу на роботу.Ознайомлення з приміщенням бару.Організація робочого місця бармена.Особиста підготовка бармена.Конструкція барної стійки базового підприємства.
  7. Додаток 1. Лістинг програми
  8. Додаток Г(продовження)
  9. Додаток до теми
  10. Додаток до теми
  11. Додаток до теми
  12. Додаток до теми

Задача та зміст практики. Проведення інструктажу.

Задача технологічної практики:: вивчення технологічних процесів

у ресторанах. Одержання навичок робочих професій: офіціантів, барменів.

Зміст практики: - знайомство з основними та допоміжними службами закладу ресторанного господарства;

- вивчення нормативно-правової бази, яка регулює діяльність ресторанних закладів;

- загальне знайомство із функціональною організацією процесів основних служб та виробництв;

- практичне засвоєння технології робочої професії сфери ресторанного бізнесу.

Інструктаж: в перший день проходження практики ми пройшли короткий вступний інструктаж з питань техніки безпеки в Закладах Ресторанного Господарства і поставили підписи в журналі з техніки безпеки ЗРГ і пожежної безпеки.

Загальне ознайомлення з базовим підприємством (Додаток №1).

Гості Києва гідно оцінять зручне розташування «Alfavito». Готель знаходиться поруч з Палацом «Україна» і однойменною станцією метро. Завдяки цьому за 10 хвилин можна легко дістатися до центру Києва - до вулиці Хрещатик та Майдану Незалежності. Готель розташований в 15 хвилинах ходьби від головного стадіону країни - НСК «Олімпійський», і в безпосередній близькості до основних транспортних розв'язох. До послуг бізнес-туристів і екскурсантів 251 просторий номер, в числі яких кімнати категорії Стандарт і Поліпшені, а також номери VIP - рівня: Делюкс, Люкси та Апартаменти.

Комфортабельні номери обладнані всім необхідним для гостей: зручним робочим місцем, телевізором з супутниковим телебаченням, телефоном, сейфом, міні-баром, індивідуальною системою кондиціонування та безкоштовним високошвидкісним Wi-Fi.

В готелі: ресторан «PIANO» з живою музикою, кафе-бар «FORTE», лобі-бар, кондитерська, літня тераса, кафе «Double Decker», 7 залів для проведення конференцій і ділових зустрічей, місткістю від 10 до 150 осіб, бізнес -центр, служба консьєржів, картинна галерея, тренажерний зал з безкоштовним цілодобовим доступом, клуб краси «Elixir CLUB by Yuriy Tsarov» і безкоштовний паркінг на 68 місць. «Alfavito» - один з небагатьох готелів в центрі Києва зі своїм маленьким сквером.

«Alfavito» заслужено, вже другий рік поспіль, отримав нагороду «Кращий АРТ Готель Україна» (2012р. І 2013р.), «Свідоцтво про Exellence» і «Travellers 'Choice» в номінації Нotels для надання послуг та Популярні Готелі від Trip Advisor (2013, 2014). «Alfavito» - перший український готель, який успішно пройшов атестацію Асоціації Бізнес Туризму (АБТ) і отримав сертифікат «Конференц та Бізнес Готель», а також став володарем знаку якості «Вгору Quality Hotel» від HRS. Готель «Alfavito» увійшов до трійки кращих чотиризіркових бізнес-готелів України за версією національної премії гостинності України «Hospitality Awards-2014».

Ми проходили технологічну практику на робочому місці бармена у кафе «Forte»

Особливу творчу атмосферу кафе-бару надає виставка-продаж картин київських художників, виступ джазових колективів, окремих виконавців, зустрічі з відомими людьми

.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)