АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПГ-7В, ПГ-7ВЛ, ПГ-7ВР. Призначення, бойові властивості, порядоквикористання, загальна будова, на чому заснована вражаюча дія, які вибуховіречовини використовуються

Читайте также:
  1. Автоматичні апарати. Будова, монтаж і обслуговування. Управління електроприводом з їх допомогою
  2. Будова, харчування, розмноження і життєздатність бактерій
  3. Властивості, ознаки та функції документа
  4. Вопрос Загальна характеристика апеляційного оскарження, строк подання. Вимоги до форми та змісту апеляційної скарги (подання).
  5. вопрос Загальна характеристика касаційного оскарження, строк подання. Вимоги до форми та змісту касаційної скарги (подання).
  6. Вопрос Загальна характеристика справ, підвідомчих господарським судам.
  7. Вопрос Загальна характеристика та види запобіжних заходів.
  8. Вопрос Загальна характерстика прийняття рішення при вирішенні господарського спору. Вимоги до змісту рішення.
  9. Вопроси Загальна характеристика участників судового процесу.
  10. Державні видатки. Податки та їх загальна характеристика. Система оподатковування та її ефективність. Крива Лаффера.
  11. Доба лицарства.Загальна характеристика.Куртуазна література і її жанри.
  12. ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН В УКРАЇНІ (ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА)

СТРІЛЕЦЬКА ЗБРОЯ ТА ВОГНЕВА ПІДГТОВКА

Вогнева підготовка, її мета, задачі та зміст

Вогнева́ підгото́вка — у військовій справі — термін, під яким розуміють:

навчання особового складу застосуванню штатної зброї для ураження різних цілей в бою; один з предметів бойової підготовки військ;

період вогневого забезпечення атаки військ, що наступають.

Вогнева підготовка проводиться з метою подавити і знищити засоби зброї масового ураження та високоточної зброї, артилерію, танки, протитанкові засоби, живу силу, пункти управління, радіоелектронні засоби, засоби ППО, а також інші важливі об'єкти і цілі противника в тактичній та найближчій оперативній глибині його оборони на напрямі головного удару, завоювати вогневу перевагу над противником, позбавити його можливості чинити організований опір і тим самим створити сприятливі умови для переходу військ в наступ.

Під час вогневої підготовки, навчальних і бойових стрільб у воїнів формується майстерність у діях зі зброєю, ведення прицільного вогню, нанесення вогневих ударів по противнику. Одночасно здійснюється розвиток особистості воїна, його провідних особистісних якостей, формується, розвивається та вдосконалюється психічна стійкість і готовність до ефективних дій в бойовій обстановці.

 

АК74. Призначення, у якому підрозділі знаходиться на озброєнні та кількість, бойові властивості, порядок використання.

5,45-мм автомат Калашникова, АК74 (Індекс ГРАУ — 6П20, також зустрічаються назви АК-74, АК 74) — автомат калібру 5,45-мм, розроблений у 1970 році та прийнятий на озброєння в 1974 році.

Призначений для враження живої сили та вогневих засобів противника. Є індивідуальною зброєю стрільця. Знаходиться на озброєнні у механізованого відділення у кількості 7 одиниць

Порядок використання:

1. Спорядити магазин.

2. Приєднати магазин до автомата.

3. Зарядити автомат.

4. Встановити прицільну планку згідно визначеної дальності.

5. Прицілитись, вистрілити, після зак. стрільби рзрядити зброю.

 

АК74. Порядок неповного розбирання, загальна будова, принцип роботи автоматики, боєприпаси.

(Фото на телефоні)

РПК74. Призначення, у якому підрозділі знаходиться на озброєнні та кількість,бойові властивості, порядок використання.

Прийнятий на озброєння в 1974 році разом з автоматом АК74. Є колективною зброєю. Знаходиться на озброєнні у механізованому відділенні у кількості 1.

РПК74. Порядок неповного розбирання, загальна будова, принцип роботи автоматики, боєприпаси.

(Фото на телефоні)

ПМ. Призначення, у якому підрозділі знаходиться на озброєнні та кількість, бойові властивості, порядок використання.(Телефон)

ПМ. Порядок неповного розбирання, загальна будова, принцип роботиавтоматики, боєприпаси. Умови 1 ВНС з ПМ.(телефон)

РПГ-7В. Призначення, у якому підрозділі знаходиться на озброєнні та кількість, бойові властивості, порядок використання.(телефон)

РПГ-7В. Порядок неповного розбирання, загальна будова, боєприпаси.(Телефон)

ПГ-7В, ПГ-7ВЛ, ПГ-7ВР. Призначення, бойові властивості, порядоквикористання, загальна будова, на чому заснована вражаюча дія, які вибуховіречовини використовуються.

ПГ-7В ПГ-7ВЛ «Промінь» ПГ-7ВР «»Резюме

Рік 1961 Рік 1977 1988

Кумулятивна кумулятивна Тандемна, кумулятивна

Вага вистрілу 2,2 кг 2.6 кг 4,5 кг

Калібр 85мм 93 мм 64/105 мм

Бронепробиття 260мм 500 мм 650 мм

Початкова швидкість120м/с 112 м/с 120м\с

Ефективна дальність 500м 200 м

 

Постріл ділиться на 3 частини: головну частину, що забезпечує безпосереднє ураження цілі, реактивний двигун, що забезпечує розгін гранати на траєкторії польоту і пороховий заряд, що забезпечує виліт гранати з труби гранатомета.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)