АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальна характеристика підприємства. ТОВ «МІРОПЛАСТ» - українська компанія, що була заснована у березні 2006 року з метою виробництва якісних профільних систем вікон та дверей ПВХ за доступними

Читайте также:
  1. ABC-аналіз як метод оптимізації абсолютної величини затрат підприємства
  2. V. Характеристика современного гражданского права
  3. XYZ-аналіз як метод оптимізації абсолютної величини затрат підприємства
  4. XYZ-аналіз як метод оптимізації абсолютної величини затрат підприємства
  5. Анализ возможных мест утечки веществ и характеристика этих веществ.
  6. Аналіз використання обладнання та виробничої потужності підприємства
  7. Аналіз витрат підприємства за видами діяльності (структурно-динамічний та факторний аналіз витрат)
  8. Аналіз грошових потоків підприємства.
  9. Аналіз грошових потоків підприємства.
  10. Аналіз ділової активності та рентабельності підприємства
  11. Аналіз доходів підприємства за видами діяльності (структурно-динамічний аналіз доходів, факторний аналіз доходів)
  12. Аналіз забезпеченості підприємства персоналом

ТОВ «МІРОПЛАСТ» - українська компанія, що була заснована у березні 2006 року з метою виробництва якісних профільних систем вікон та дверей ПВХ за доступними цінами. Головним гаслом компанії вже багато років є «Миропласт - коли якість поєднується з дизайном». Впродовж 6 місяців на 12000 м² побудували та обладнали завод, що відповідає українським та міжнародним стандартам, склад із сучасними логістичними ресурсами та прилягаючі площі головного офісу. Створили повну інфраструктуру бізнесу, щоб відповідати визнаним в Європі критеріям виробництва і навіть перевершувати жорсткі українські норми, встановлені для регулювання виробництва ПВХ профілів. Сьогодні кінцева продукція є доступною кінцевому споживачу у кожному куточку України і активно розвиваються експортні продажі.

Компанія «МІРОПЛАСТ» сьогодні є одним найбільших виробників профільних систем ПВХ в Україні. Загальна чисельність її робітників нараховує більш ніж 4500 осіб.

Унікальна якість продукту визнана виробниками та дилерами вікон по всій країні. Лабораторія з контролю якості має державну акредитацію і працює у безперервному циклі для забезпечення відповідності українським та міжнародним стандартам якості та дизайну.

ТОВ «МІРОПЛАСТ» - це виробнича компанія, яка заснувала власну дистрибуцію продукції по всій території України. З кожним днем зростає кількість її партнерів та дилерів, сьогодні продукція представлена в більше ніж 4000 точок продажу по всій країні. Регіональні представництва зі складами працюють у Києві, Львові, Одесі, Сімферополі, Донецьку, Луганську, Харкові, Івано-Франківську, Хмельницькому, Черкасах, і ми плануємо їх подальший розвиток у майбутньому.

Центральный офіс знаходиться за адресою Дніпрпетровськ, вул. Курсантська, 10.

Компанія «МІРОПЛАСТ» випускає продукцію під брендом WDS.
Продукти WDS виробляються на новітньому обладнанні командою професіоналів. Контроль всіх етапів виробництва, повний контроль якості, стильний дизайн продуктів – переконливі підстави для покупки вікон WDS.

Головні можливості компанії:

1. Високотехнологічне сучасне обладнання та безперервний контроль якості. 19 повністю автоматизованих екструзійних ліній від відомих європейських лідерів, дозволяють виробляти профільні системи зі швидкістю в 1,5 рази вище середньостатистичної швидкості виробництв в даній галузі, чим можуть похвалитися лише 5 компаній у світі. Продукція, що випускається знаходиться під ретельним контролем власної лабораторії, акредитованої на державному рівні.

2. Відповідність Системи Менеджменту Якості компанії «МІРОПЛАСТ» підтвердилося отриманням сертифікату ISO 9001: 2009 у 2011 році.

Дана система забезпечує впевненість партнерів і споживачів в стабільній якості продукції, зміцнення ділової репутації підприємства, підвищення рівня його конкурентоспроможності.

3. Регіональні представництва по всій Україні та за кордоном

Для своєчасного забезпечення продукцією відкриті регіональні представництва компанії «МІРОПЛАСТ» в основних обласних центрах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Хмельницькому, Вінниці, Харкові, Черкасах, Сімферополі, Одесі та Луганську.

Компанія націлилася на завоювання зарубіжного ринку. Зараз вікна з ПВХ профілю компанії «МІРОПЛАСТ» вже встановлюють в Росії, Білорусії, Молдові та Казахстані.

4. Асортимент і дизайн профільних систем WDS

За час існування, компанія розширила лінійку продукції, щоб самий вимогливий покупець знайшов вікна з профільних систем, які підходять саме йому. У компанії постійно впроваджуються і розробляються нові продукти для втілення всіх архітектурних і дизайнерських рішень.

5. Підтримка партнерів

Програма підтримки партнерів, розроблена компанією «МІРОПЛАСТ», це:

інформаційно-аналітична, маркетингова підтримка, яку надають висококваліфіковані фахівці компанії кожному з її партнерів;

консалтингові послуги та реальні дії у вирішенні поточних завдань.

Споживач може з впевненістю зупинити свій вибір на продуктах компанії.
«МІРОПЛАСТ» впевнено прямує в напрямку досягнення своєї мети – бути одним з найкращих серед виробників профілю в Україні.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)