АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Сутність християнства

Читайте также:
  1. Артефакт: поняття і сутність. Коллекція документів як артефакт.
  2. Банківська система та грошовий мультиплікатор: елементи розподілу депозитних грошей, сутність та кільк-на визначеність грош. мульт-ра.
  3. Банківська система; депозитний та грошовий мультипликатори: елементи розподілу депозитних грошей, сутність та кількісна визначеність депозитного та грошового мультиплікатора.
  4. Банківська система; депозитний та грошовий мультипликатори: елементи розподілу депозитних грошей, сутність та кількісна визначеність депозитного та грошового мультиплікатора.
  5. Безробіття, його сутність і види. Закон Оукена.
  6. Валовий внутрішній продукт: сутність, зміст його елементів за виробничим методом.
  7. Валютний курс: сутність та типологія.
  8. Валютний курс: сутність, режими курсоутворення, паритет купівельної спроможності та зв’язок з платіжним балансом.
  9. Валютний курс: сутність, режими курсоутворення, парітет купів.спроможності та зв’язок з платіжним балансом.
  10. Валютний курс: сутність, режими курсоутворення, парітет купівельної спроможності та зв’язок з платіжним балансом.
  11. Виборчі системи: сутність І типологія
  12. Видатки бюджету, їх сутність, склад і класифікація

Нарешті завершено наш розгляд християнського вчення. Зробимо короткий підсумок.

Кривавий демон Ягве обрав собі схильний до аморального способу життя (згідно з біблією) народ євреїв, як знаряддя свого злочинного задуму панування над світом. Він послав до євреїв пророків, які докладно показали євреям шлях до цієї мети.

Коли євреї опинилися в глухому куті та довели до розвалу свою державу, Ягве послав до них месію Ісуса. Єврей Ісус повинен був або спромогтися стати царем Ізраїля, або, якщо його місія провалиться, стати об’єктом ритуального жертвоприношення та взяти на себе гріхи єврейського народу.

Ісус виявився неспроможним домогтися царства. Тоді з участю первосвященика Ізраїла Кайяфи його ритуально умертвили, щоб він урятував єврейський народ від кари Ягве, взявши на себе гріхи своїх одноплемінників.

Однак, єврей Ісус знову зазнав поразки – після його жертвопринесення євреї відмовилися виконувати умови, за яких вони могли б перекласти на єврея Ісуса свої гріхи (для цього необхідна була віра в Ісуса та виконання обряду причастя).

Тоді ситуацію порятував хитрий критій єврей Савл ("апостол Павло"). Він, щоб духовна сила Ізраїля не рухнула, лишившись без зв’язку з своїм демоном, замість євреїв до обряду помилування через поїдання тіла єврея Ісуса долучив "язичників". Він в Законі Мойсея знайшов один пункт, який стосувався "язичників" – вони повинні бути рабами євреїв. Єврей Савл заявив, що це і є закон для "язичників". Тих з них, хто покірно погодився бути рабом через віру в Ісуса, який вів євреїв до світового панування, він проголосив "праведними", духовними євреями, духовно обрізаними. Ці догми Савл ретельно замаскував багатосторінковими пустопорожніми писаннями.

Тепер християни-"язичники", молячись до єврейського царя Ісуса, підтримують Духовний Ізраїль та відмолюють гріхи Ізраїли. Євреї, гріхи яких за них відмолюють покірні "язичники", процвітають. А єврейсько-християнські раби все більше потрапляють під єврейську владу, все глибше формують у себе рабську свідомість та деградують, як люди, здатні цінувати свободу. Ту свободу, яку мудро берегли наші святі предки в сонцесяйній вірі нашого народу.

 

Висновки

Наше коротке дослідження Біблії завершене, і на його основі можемо зробити такі висновки.

1. Біблія, демон Ягве, єврей Ісус, єврей Савл (апостол Павло) та християнство – це знаряддя обману Українського народу та всіх європейців.

2. Ці знаряддя служать євреям і руйнують духовну силу та біологічні можливості європейських народів.

3. Ягве – "бог-отець" християн – це кривавий демон-дітовбивця, який уособлює лютість, мстивість та аморальність єврейства, що яскраво показано в самій Біблії.

4. Єврей Ісус ("Христос") – посланець демона Ягве, покликаний зорганізувати євреїв на здобуття світового панування в нових історичних умовах. Він провалив це завдання, і був ритуально вбитий.

5. Єврей Савл ("апостол Павло") – ідеологічний шахрай, який перекрутив євангельське вчення, майстерно приховавши його єврейський шовінізм за пустопорожньою балаканиною своїх послань.

6. Християнство – різновид юдаїзму, в якому головним напрямком є формування є "язичників" єврейських рабів.

7. Християнська церква – соціальний інститут, який на практиці здійснює духовне поневолення "язичників", руйнуючи Український Народ та інші європейські народи.

8. Час духовного пробудження українців настав.

9. Виголошене майже тисячу років тому прокляття волхвів над християнством на нашій Рідній Українській Землі набирає силу.

10. Загибель чекає на духовних зрадників. Про це пише в своїх останніх віршах Великий Пророк України Тарас ШЕВЧЕНКО.

11. Україну буде порятовано руками її вірних дітей.

12. Славимо Святу Україну – найвищу земну Святиню Українського Народу!

 

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)