АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Хенд-мейд майданчик

Читайте также:
  1. Екстремальний майданчик
  2. Танцювальний майданчик
  3. Характеристика будівельного майданчика та управління виробництвом
Час ПІБ тренера (Організація) Назва майстерні Опис
2 серпня 2012 р.
12:30 - 14:00 Мамай Олена РЦ «Мацьопа» Реалістичні квіти з крепового паперу Проста техніка виконня квітів, які схожі на справжні. Багатоваріантність виконання і отримання результату, а також використання готових квітів потім.
15:30 - 17:00 Котенко Анастасія «Основи декупажу» Ознайомлення із основними прийомами декупажу
17:30 - 19:00 Воронікова-Чулінда Ніна «Повітрулі» Створення оригінальної біжутерії власноруч за допомогою техніки в’язання, бісеру та лески.
3 серпня 2012 р.
весь день Кульчицька-Полякова Христина   «Фантазуємо разом» Освоюємо техніку кріплення конструктора ТМ Ігротеко та від душі пофантазувани з універсальним набором конструктора «Фантазія» ТМ Ігротеко
12:00 - 13:30 Котенко Анастасія «Декупаж під старовину» Освоєння сучасних технік для хоббі і творчості
15:30 - 17:00 Воронікова-Чулінда Ніна «Слінгобуси» Створення оригінальної прикраси, яка водночас стане екологічною іграшкою для вашого малюка.
15:30 - 17:00 Міщенко Оксана «Прикрась себе сам» Навчимося робити прикраси для волосся та одягу.
18:00 - 19:30 Мамай Олена РЦ «Мацьопа» Святкова упаковка у вигляді тортику Вигтотовляємо оригінальну упаковку у вигляді кусочку торта. Приємний процесс, відкриття секрету створення і чарівний результат J
4 серпня 2012 р.
весь день Кульчицька-Полякова Христина Ігорівна «Фантазуємо разом» Освоюємо техніку кріплення конструктора ТМ Ігротеко та від душі пофантазувани з універсальним набором конструктора «Фантазія» ТМ Ігротеко
12:00 - 13:30 Пшеніцина Тетяна «Mamatu» «Мандала» Створити мандалу, що означає «око Бога» на здійснення бажання. Мандала – традиційний індіанський талісман. Її можна намалювати, а можна зплести з ниток, закладаючи свій сакральний сенс: на виконання бажання або на закріплення того, що вже маєш.
15:30 - 17:00 Катя Паньків, арт-студія «Жовті ножиці» «Листівка, як експеримент» На майстер-класі ви дізнаєтесь про базові техніки і прийоми скрапбукінгу та познайомитесь з основними інструментами для створення листівок ручної роботи. Результатом стане створення неповторної листівки ручної роботи.
17:30 - 19:00   Мартин Ірина, арт-студія «Mamatu»   «Феншуйний псевдовітраж» Підсвічник в техніці псевдовітраж. Ми створимо підсвічник з феншуйними образами, що допоможуть візуалізовувати мрію щодня, дивлячись, як полум’я свічки бавиться з кольоровими спалахами наших бажань.
17:30 - 19:00 Личак Олександра Студія образотворчого мистецтва «СОМ»   Коллаж «Жінчоність» («Мужність») За допомогою спеціальної методики в техніці «колаж» кожен зможе за допомогою образотворчих засобів розкрити глибинний образ своєї жіночності (мужності)
5 серпня 2012 р.
весь день Кульчицька-Полякова Христина Ігорівна   «Фантазуємо разом» Освоюємо техніку кріплення конструктора ТМ Ігротеко та від душі пофантазувани з універсальним набором конструктора «Фантазія» ТМ Ігротеко
12:00 - 13:30 Личак Олександра Студія образотворчого мистецтва «СОМ» Боді-арт Боді-арт як терапія допомагає людині сприйняти своє тіло як витвір мистецтва, як щось неповторне і прекрасне в своїй унікальності.
12:00 - 13:30 Пшеніцина Тетяна «Mamatu» «Валяння вовни, як метод релакса та медитації» Створення сережок в техніці «сухе валяння». Сухе валяння вовни - то незрівняне задоволення, завдяки якому можна створити «магічні» прикраси-обереги на щодень!
15:30 - 17:00 Мартин Ірина, арт-студія«Mamatu» «Кулон-талісман» Здавна люди використовували певні знаки, як талісмани та обереги. Символи дотепер зображуються та використовуються всюди: від татуювання до банківських купюр. Будь-яке бажання, затверджене символом, стає потужніжим наміром, що обов’язково проявиться у фізичному світі. І тільки талісман, створений власноруч має справжню магічну силу.

 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)