АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вашому підприємству потрібен захист?

Читайте также:
  1. Що на вашу думку перешкоджає ефективному здійсненню соціальної політики на вашому підприємстві?

Microsoft Security Essentials підходить для невеликих підприємств, на яких встановлено не більше 10 комп'ютерів. Якщо на вашому підприємстві більше 10 комп'ютерів, їх можна захистити за допомогою програми Microsoft Forefront Endpoint Protection.


* Щоб інсталювати програму Microsoft Security Essentials, потрібно мати автентичну копію Windows.

Avira Free Antivirus — безкоштовний (для приватних користувачів) антивірус, що пропонує ефективний захист проти комп’ютерних вірусів. Avira Free Antivirus знаходить і знищує віруси і трояни, у тому числі і ще невідомі макровіруси. Є можливість постійного моніторингу системи.

До найбільш сильних сторін Avira Free Antivirus слід віднести добре відпрацьований механізм детектування поліморфних вірусів.

Основні характеристики Avira Free Antivirus:

— Вірусна база даних антивіруса Avira Free Antivirus налічує близько 150 тисяч вірусів.
— Резидентний сервіс Virus Guard автоматично відстежує роботу з файлами (наприклад при завантаженні із Інтернету).
— Avira Free Antivirus знаходить макровіруси і уміє лікувати файли уражені ними.
— Захист від програм з автоматичним дозвоном (Costly Dialers).
— Захист від троянів, червів і інших шкідливих програм.
— Легке управління.
— Помічник оновлень Avira Free Antivirus.
— Можливість роботи за розкладом.

 

.

Новий Panda Antivirus Pro 2012 пропонує простий у використанні і найбільш інтуїтивний захист для вашого комп'ютера. Просто встановіть і забудьте про віруси, шпигунські програми, руткітів, хакерів та онлайн-шахраїв.

Чат, обмінюватися фотографіями і відео, банк і купити в Інтернеті, читайте Ваші улюблені блоги або переглядати веб-сторінки з абсолютно спокійно і без перерв.

Завдяки технології Колективного розуму, цей продукт є безпечніше, швидше і повніше, ніж будь-коли.


Антивірус порівняльний аналіз, лютий 2011
Перевірка на вимогу тест швидкості (Мб / с, тим вище оцінка, тим краще)

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)