АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Обов'язки Студента

Договір про навчання

 

м. Вінниця «__»__________2014 р.

Донецький національний університет, в особі ректора Гринюка Романа Федоровича, що діє на підставі Статуту, далі "Виконавець", та фізична особа______________________________________ або (та) юридична особа________________________________________ в особі, який(а) діє на підставі _____________________далі "Замовник(и)", і гр-н, далі "Студент", далі разом іменуються "Сторони", уклали цей Договір про таке:

 

1. Предмет договору

Виконавець бере на себе зобов'язання за рахунок коштів Замовника(ів) здійснити навчання, далі - освітня послуга, Студента за освітньо-кваліфікаційним рівнем____________________________________

(бакалавр, спеціаліст, магістр)

за напрямом/спеціальністю__________________________________________________________

згідно із навчальним планом, запропонованим Виконавцем.

 

Плата за надання освітньої послуги та порядок розрахунків

2.1.Розмір плати встановлюється за весь строк надання освітньої послуги і може бути змінений лише шляхом укладення Додаткової угоди.

2.2.Загальна вартість освітньої послуги становить______________гривень за весь строк навчання

(_________ років навчання).

2.3. Плата за освітню послугу вноситься Замовником за його вибором у розмірі та у строк зазначений у таблиці (повністю одноразово, або частками: помісячно, по семестрах, щорічно).

Замовник - фізична особа Замовник - юридична особа
рік навчання Строки і розмір плати рік навчання Строки і розмір плати
щорічно по семестрах помісячно щорічно по семестрах помісячно
до 1 жовтня осінній до 15 вересня весняний до 1 березня 1 числа поточного місяця до 1 жовтня осінній до 15 вересня весняний до 1 березня 1 числа поточного місяця
                   
                   
                   
                   
                   

При оплаті помісячно розмір плати за освітню послугу розраховується на 10 навчальних місяців (вересень-червень).

 

3. Обов'язки Виконавця

3.1.Надати Студенту освітню послугу на рівні державних стандартів освіти.

3.2.3абезпечити дотримання прав учасників навчального процесу відповідно до законодавства України.

3.3. Видати Студенту документ про освіту державного зразка.

3.4.Інформувати Замовника(ів) та Студента про правила та вимоги щодо організації надання освітньої послуги, її якості та змісту, про права і обов'язки сторін під час надання та отримання таких послуг.

3.5.У разі дострокового припинення дії договору (незалежно від підстав для такого припинення) у зв'язку з ненаданням Студенту освітньої послуги - повернути частину коштів, що були внесені Замовником(ами) як попередня плата за надання освітньої послуги.

Обов'язки Замовника

4.1. Своєчасновносити плату за отриману освітню послугу в розмірах та у строки, що встановлені цим Договором.

4.2. Виконувативимоги законодавства України та статуту Виконавця з організації надання освітніх послуг.

4.3.3амовник - юридична особа після закінчення терміну навчання надати

зобов'язується, не зобов'язується (необхідно вписати)

Студентові роботу за спеціальністю________________

Обов'язки Студента

5.1. У повному обсязі виконувати, вимоги навчального плану. Оволодіти практичними навичками, професійною майстерністю згідно з обраною спеціальністю. Додержуватися Статуту і Правил внутрішнього розпорядку Виконавця та загальноприйнятих у суспільстві морально-етичних норм поведінки.

5.2.За вимогами Замовника - юридичної особи проходити виробничу та інші практики на його базі. Захистити дипломну роботу за темою, запропонованою Замовником - юридичною особою або відповідною кафедрою за погодженням із Замовником - юридичною особою.

5.3.За вимогою Замовника - юридичної особи прибути на підприємство і розпочати роботу на посаді __________________________________________________________________________


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)