АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відповідальність сторін

Читайте также:
  1. IV. Відповідальність
  2. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  3. Адміністративна відповідальність юридичних осіб.
  4. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  5. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  6. Відповідальність за невиконання зобов'язань
  7. Відповідальність за порушення антимонопольно-конкурентного законодавства та її види.
  8. Відповідальність за порушення господарських зобов'язань
  9. Відповідальність за порушення законодавства про будівельну діяльність
  10. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  11. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  12. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

6.1.За невиконання або неналежне виконання зобов'язань за цим договором Сторони несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.

6.2.За порушення строків, передбачених п.2.3. цього Договору, внесення плати за надання освітньої послуги Замовник(и) сплачує(ють) Виконавцю пеню, із розрахунку подвійної облікової ставки Національного банку України, що діяла у період, за який сплачується пеня, від суми простроченого платежу за кожний день порушення терміну оплати, включаючи день оплати.

6.3. У разі порушення Замовником строків платежів встановлених у п.2.3. цього договору на 20 банківських днів, Виконавець має право припинити дію договору та відрахувати Студента.

Припинення договору

7.1. Дія договору припиняється:

а) за згодою сторін;

б) якщо виконання стороною договору своїх зобов'язань є неможливим у зв'язку з прийняттям нормативно-правових актів, що змінили умови, встановлені договором щодо освітньої послуги, і будь-яка із сторін не погоджується про внесення змін до договору;

в) у разі ліквідації юридичної особи - Замовника або Виконавця, якщо не визначена юридична особа, що є правонаступником ліквідованої Сторони;

г) у разі відрахування Студента з навчального закладу згідно із законодавством України;

д) в разі систематичного порушення або невиконання умов договору.

е) у разі надання Студенту відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею 3 років, коли дитина хворіє - до досягнення дитиною 6 річного віку або права на повторне навчання.

7.2. Дія договору зупиняється у разі надання академічної відпустки Студенту згідно із законодавством на весь строк такої відпустки.

Інші умови

8.1. Договір набуває чинності з дня видання Виконавцем наказу про зарахування Студента на підставі конкурсного відбору і закінчується датою випуску або відрахування Студента.

8.2. Виконавець не несе відповідальності по зобов'язаннях Замовника(ів) та Студента.

8.3. Сторони несуть повну відповідальність за правильність вказаних ними у цьому договорі реквізитів та зобов'язуються своєчасно у письмовій формі повідомляти іншу Сторону про їх зміну, а у разі неповідомлення несуть ризик настання пов'язаних із цим несприятливих наслідків.

8.4. Умови цього договору змінюються за згодою сторін, що оформлюється додатковими угодами, які є його невід'ємними частинами і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі, підписані Сторонами та скріплені їх печатками.

8.5. Цей договір укладається у кількості примірників по числу сторін договору. Примірники знаходяться у кожної Сторони і мають однакову юридичну силу.

8.6. За фізичну особу, яка не має повної дієздатності, договір підписують її батьки або інші законні представники.

8.7. Плата за освітню послугу у 2014-2015 навчальному році, яка передбачена п.2.3. цього Договору, вноситься Замовником у наступні строки: щорічно – до 15 грудня 2014 року; осінній – до 15 грудня 2014 року, весняний до 1 березня 2015 року; помісячно – 1 числа поточного місяця.

8.8. Строки оплати, передбачені п.8.7. цього Договору встановлюються виключно на 2014-2015 навчальний рік і не розповсюджуються на наступні навчальні роки. Плата за освітню послугу у наступні навчальні роки вноситься Замовником у повному обсязі у строки, які передбачені п.2.3. цього Договору.

Реквізити сторін

Виконавець: Донецький національний університет 21021, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 21. Р/Р:31253259100644 ГУДКСУ у Вінницькій області МФО: 802015 код ЄДРПОУ: 02070803 Замовник - юридична особа: адреса: ____________________________________________ __________________________________________________ р/рах: _____________________________________________   МФО: _____________________________________________   код ЄДРПОУ:_______________________________________
Замовник - фізична особа: _____________________________________________________________   паспорт: серія ___№______виданий______________________________________________________   _________________________________«__»________________року. ідентифікаційний код:____________________________дата народження:______________________ тел: ____________________________________________
Студент: _____________________________________________________________________________ громадянин країни_____________________________________________________________________ паспорт: серія ___№______виданий______________________________________________________   _________________________________«__»________________року. адреса постійного проживання: ___________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ідентифікаційний код:____________________________дата народження:______________________ тел: ____________________________________________
Підписи сторін
Замовник - фізична особа Замовник - юридична особа Виконавець Студент
____________________ ___________________ _________________ ________________
         

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.007 сек.)