АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТЕМА № 4.Організація роботи органів та посадових осіб Верховної Ради України

Читайте также:
  1. III. Хід роботи
  2. III. Хід роботи
  3. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  4. VІ. Виконання практичної роботи. Інструктаж з техніки безпеки.
  5. Авдання та методи контролю органів державної фінансової інспекції України?
  6. Акти органів прокуратури
  7. Аналіз ритмічності роботи підприємства
  8. АФО органів сечової системи
  9. Блок 8-14. РОСЛИННИЙ І ТВАРИННИЙ СВІТ УКРАЇНИ.
  10. Блок 8-2. ФІЗИКО-ГЕОГРАФІЧНЕ ПОЛОЖЕННЯ УКРАЇНИ.
  11. в практиці роботи сучасного загальноосвітнього навчального закладу
  12. Варіанти завдань для домашньої контрольної роботи із дисципліни

Порядок обрання Голови Верховної Ради України та його заступників. Організація роботи Голови Верховної Ради України та його заступників. Функції та обов’язки Повноваження Голови Верховної Ради України та його заступників. Відкликання Голови Верховної Ради України та його заступників.

Правовий статус та система комітетів Верховної Ради України. Будова комітетів Верховної Ради України. Структурні підрозділи комітетів Верховної Ради України. Порядок утворення комітетів Верховної Ради України. Утворення комітетів за функціональним принципом. Утворення комітетів за галузевим принципом. Створення та функціонування підкомітетів Верховної Ради України.

Основні напрями діяльності комітетів Верховної Ради України. Права та обов’язки комітетів Верховної Ради України. Функції та компетенція комітетів Верховної Ради України

Поняття форм і методів роботи комітетів Верховної Ради України. Організаційна та матеріально-технічна форма діяльності. Процедура проведення засідань комітетів та підкомі­тетівВерховної Ради України. Метод планування, ви­роблення рішень, координації, метод контролю та інформаційного забезпечення у роботі комітетів Верховної Ради України. Основні призначення методів.

Прийняття постанови про утворення тимчасових комісій Верховної Ради України.

Організація роботи тимчасових комісій Верховної Ради України. Формування кількісного складу тимчасових комісій.Принцип пропорційного представництва депутатських фракцій.Строк повноважень тимчасової спеціальної комісії. Припинення повноважень тимчасових комісій Верховної Ради України. Порядок утворення, вимоги до персонального складу тимчасової слідчої комісії.Тривалість діяльності тимчасових комісійВерховної Ради України.

Зміст конституційно-правового статусу парламентарів.Організація роботи народних депутатів України.Повноваження народного депутата.Права, обов'язки та гарантії діяльності народного депутата України у Верховній Раді, виборчих округах та політичних партіях. Дострокове припинення повновапжень народного депутата України.

Організація роботи Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Опосередкований парламентський контроль, який здійснює УповноваженийВерховної Ради України з прав людини.Основні функції Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Правова основа діяльності УповноваженогоВерховної Ради України з прав людини. Призначення на посаду та функціональні обов’язки УповноваженогоВерховної Ради України з прав людини.Акти реагування УповноваженогоВерховної Ради України з прав людини. Припинення повноважень УповноваженогоВерховної Ради України з прав людини. Органи і посадові особи, які забезпечують діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)