АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Структура номерного фонду готелю «Супутник»

Читайте также:
  1. II. СТРУКТУРА отчетА по Практике по профилю специальности
  2. III. СТРУКТУРА КУРСА
  3. III. Структура курсовой и ВКР
  4. IV Структура и стратегия фирмы, внутриотраслевая конкуренция
  5. LDPC коды: структура
  6. V. ИНФРАСТРУКТУРА
  7. А.П. Цыганков. Современные политические режимы: структура, типология, динамика. (учебное пособие) Москва. Интерпракс, 1995.
  8. Адміністративно-господарська структура лісгоспу
  9. АК. Структура белков, физико-химические свойства (192 вопроса)
  10. Анкета – структура, основные критерии построения анкеты
  11. АНТИГЕННАЯ СТРУКТУРА РОДА STREPTOCOCCUS
  12. Апарат держави: поняття та структура
Тип номера Кількість номерів
одиниць у відсотках
Одномісний   5,5
Двомісний   63,0
Бізнес-клас   22,0
Півлюкс   2,0
Люкс    
Апартамент   0,5
Всього    

 

Характеристика номерного фонду: [10]

- Апартамент

60 кв.м., 4 кімнати (вітальня, спальня, кімната переговорів, кімната для охорони), обладнані сучасними італійськими меблями. Є два санвузли, ванна. Вихід в ванну зі спальні, сучасна сантехніка. У номері є, телефон у кожній кімнаті, 3-ри телевізори з кабельним телебаченням (50 каналів), міні-бар, холодильник, кондиціонер та обладнане офісне робоче місце. Відпочинкова зона із зимовим садом.

- Люкс

40 кв.м., 2 кімнати (спальня та вітальня), ванна. Для зручності передбачено 2 телевізори з підключенням до кабельного телебачення (50 каналів), телефон, холодильник, міні-бар та кондиціонер.

- Напівлюкс

23 кв.м., кімната складається з вітальні і затишної ніші з французьким (широким) ліжком, та ванної кімнати, шафу в передпокої. Номер обладнаний міні-баром, холодильником, телефоном, телевізором з підключенням до кабельного телебачення (50 каналів).

- Бізнес-клас

19 кв.м., комфортабельна кімната обладнана сучасними меблями, кондиціонером, телефоном, міні-баром, телевізором з підключенням до кабельного телебачення (50 каналів). Також у номері знаходиться санвузол з душовою кабінкою.

- Комфорт-клас

17 кв.м., кімната обладнана меблями в стилі «модерн» журнальним столиком, телефоном, міні-баром, кондиціонером та телевізором із підключенням до кабельного телебачення (50 каналів). Також у номері знаходиться санвузол з душовою кабінкою.

- Стандарт-клас

12 кв.м., кімната обладнана меблями, журнальним столиком, міні-баром, телефоном, телевізором з підключенням до кабельного телебачення (50 каналів). Також у номері знаходиться санвузол з душовою кабінкою.

У готелі «Супутник» є такі зали ресторану та бари, зображені на рис. 2.1 - 2.3. Додатку Б. [9]

- «Центральний» -центральний зал ресторану розрахований на 250 місць. Це чудове місце для проведення великих бенкетів, фуршетів. Тут можна відсвяткувати весілля, уродини, сімейні торжества, провести корпоративну вечірку. Жива музика додасть бадьорого настрою і урочистості таким подіям.

- «Галичина» - відпочиваючи у залі «Галичина», який розрахований на 150 осіб, Ви зануритись у кілька століть назад. Його своєрідний інтер’єр і дизайнерський задум таємничо розповість про історію Львова. У ньому затишно віє старовиною. Сидячи у масивних дерев’яних кріслах на зразок королівських, сам відчуваєш свою велич, як людини.

- «Бенкетний» -«Бенкетний зал» може розмістити 60 осіб. Витончений і напрочуд вишуканий інтер’єр, до дрібниць продуманий, полонить своєю елегантністю і бездоганним смаком.

- «VIP» - Затишний VIP зал, який вміщає 30 осіб, якнайкраще підходитиме для будь-яких святкувань у невеличкому колі друзів чи рідних, а його інтер’єр додасть затишку і романтики.

- Бар «Сатурн» – розділений затишними нішами для невеликих груп. Сучасний дизайн і гра світла, музика додадуть тепла і спокою вашому відпочинку.

- Бар «Супутник» -у просторому і світлому барі «Супутник», який працює цілодобово, приємно провести час за склянкою запашної кави чи чаю, на будь-який смак і вимогу. У не дощову погоду працює літній майданчик із зручною лозовою мебеллю і тінистими парасольками посеред пахучого різнобарв’я квітів.

Готель "Супутник" - найкраще у Львові місце для проведення конференцій та бізнес-семінарів. До послуг гостей ресторан з 4 залами на 350 місць, кафе, бар, де можна смачно поїсти та цікаво провести час.

Універсальні зали і конференц-зали у готелі «Супутник» обладнані приладдям для синхронного перекладу не менш як на чотири іноземні мови, а також при них організуються приміщення для проведення секційних засідань Конференц-зали:[11]

- "Актовий Зал "- розрахований на 250 осіб, розміщення - амфітеатром, оснащений мікрофоном та екраном.

- "Конференц-зал №2" - розрахований на 35-40 осіб, розташування може бути круглим столом або столи стоять партами.

- "Конференц-зал №3" - розрахований на 80 осіб, столи поставлені "ялинкою" стаціонарно.Є мікрофон і маленька трибуна.

- "Конференц-зал №4" - розрахований на 60 місць, столи розміщено партами стаціонарно, додатково встановлено мікрофони.

- "Конференц-зал №6" - розрахований на 25 осіб, тільки круглий стіл.

Сауна розміщена у напівпідвальному приміщенні і має власний невеликий басейн та кімнату для відпочину.

Адреса: м.Львів, вул. Княгині Ольги, 116

Телефон: +380 (032) 224-43-90, +380 (032) 230-40-66

Факс: +380 (032) 224-44-21

E-mail: suputnyk@mail.lviv.ua, malex@mail.lviv.ua

Сайт: www.suputnyk.com.ua


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)