АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Глава 4.3. Конференція студентів гуртожитку

Читайте также:
  1. Magoun H. I. Osteopathy in the Cranial Field Глава 11
  2. Активність в конференціях, семінарах, МО
  3. Анкета для опитування студентів щодо результативності
  4. Арифурэта. Том третий. Глава 1. Страж глубины
  5. Арифурэта. Том третий. Глава 2. Обиталище ренегатов
  6. Варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання
  7. Визначення підсумкового рівня знань студентів.
  8. ВОПРОС 14. глава 9 НК.
  9. ГГЛАВА 1.Организация работы с документами.
  10. Глава 1 Как сказать «пожалуйста»
  11. Глава 1 КЛАССИФИКАЦИЯ ТОЛПЫ
  12. Глава 1 Краткая характеристика предприятия

4.3.3. Вищим представницьким органом студентського самоврядування гуртожитку є конференція студентів відповідного гуртожитку.

4.3.2. До складу конференції студентів гуртожитку входять старости блоків гуртожитку, які обираються мешканцями відповідних блоків шляхом прямого таємного голосування. Засідання конференції є правомочним за умови присутності більш як 1/3 від кількості старост блоків гуртожитку.

4.3.3. Конференція студентів гуртожитку:

1) затверджує внутрішні положення, які регламентують діяльність Студентської ради відповідного гуртожитку;

2) призначає вибори Голови та членів Студентської ради відповідного гуртожитку, затверджує результати виборів;

3) здійснює інші повноваження відповідно до завдань, визначених законодавством, Статутом Університету та цим Положенням.

4.3.4. Конференція студентів гуртожитку скликається Головою Студентської ради відповідного гуртожитку не рідше одного разу на рік. В загальному порядку про скликання Конференції повідомляється не пізніше, ніж за десять днів до її проведення. В окремих випадках, прямо визначених даним Положенням, про скликання Конференції студентів гуртожитку може бути повідомлено у менший строк.

4.3.5. Позачергове засідання Конференції студентів структурного підрозділу Університету може скликатися:

1) за рішенням Студентської ради відповідного гуртожитку;

2) на вимогу Голови Студентської ради гуртожитку для розгляду і прийняття рішень з невідкладних питань;

3) на вимогу студентів, яка посвідчена підписами не менш як 5 відсотків студентів-жителів відповідного гуртожитку;

4) в інших випадках, передбачених цим Положенням.

4.3.6. Керує роботою Конференції студентів гуртожитку головуючий Конференцією студентів та секретар, який веде протокол Конференції студентів гуртожитку та разом з головуючим підписує його.

Головуючий конференцією студентів гуртожитку та секретар обираються на першому засіданні Конференції студентів гуртожитку нового скликання простою більшістю голосів від кількості присутніх старост блоків.

4.3.7. Конференція студентів гуртожитку за поданням Контрольно-ревізійної комісії студентів Університету, або за ініціативою не менш як 30 відсотків делегатів (старост блоків) Конференції студентів гуртожитку може:

1) прийняти рішення про відповідальність органів студентського самоврядування гуртожитку;

2) ухвалити більшістю від кількості делегатів конференції студентів гуртожитку проект Резолюції недовіри органам і посадовим особам студентського самоврядування гуртожитку.

4.3.8. Резолюція недовіри виконавчим органам студентського самоврядування гуртожитку та/або окремим їх членам направляється на розгляд та підписання Головуючому конференцією студентів гуртожитку. Головуючий конференцією студентів гуртожитку ставить проект Резолюції на голосування.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)