АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тепер ви готові. Залишається тільки дізнатися як поводитися на співбесіді

Читайте также:
  1. TMI, Чернобыль, теперь Токаймура
  2. Виберіть тільки одну правильну відповідь.
  3. Виставкова діяльність залишається одним із основних напрямів роботи бібліотеки, яка допомагає у розкритті і популяризації книжкового фонду та реклами бібліотеки.
  4. Впереди показалась полоска тусклого света. Уламры теперь видели землю под ногами; они бежали быстрей и уверенней, не спотыкаясь, но и медведи тоже ускорили шаги.
  5. Давайте теперь поговорим о Резервном фонде, которому вы хотите запретить покупать валюту. Ваша позиция в некоторых моментах похожа на позицию Минэкономразвития...
  6. Деление «в столбик» – теперь по-русски :)
  7. Добре. Тепер, будь ласка, виберіть «да», якщо Ви підтверджуєте свою згоду на використання Вашої контактної інформації у рекламних цілях.
  8. Дочкой. Теперь я стараюсь встречаться с теми, кто постарше. Чувствую, пора
  9. З поданих варіантів виберіть дієслова у потрібній формі теперішнього часу.
  10. Итак, Нао мог теперь разводить костер и разгонять им мрак.
  11. Куда же бежали «гонимые» исламисты? Туда, куда бегут экстремисты и революционеры всех мастей со всего света - в Лондон. Теперь вот тунисские ребята возвращаются на родину.
  12. Момент возникновения дохода теперь закреплен в законе

На співбесіду не варто спізнюватися. Краще прийти хвилини на 10 раніше, щоб «прийти в себе», заспокоїтися, оглядітися в офісі. Якщо ви все ж таки запізнилися, просто треба вибачиться перед інтерв′юєром, не пускаючись в зайві пояснення. Не стукати, перш ніж зайти в кабінет. По-перше, це не входить в правила ділового етикету, а по-друге, це видасть вашу невпевненість в собі.

Коли вам запропонують сісти, виберіть максимально зручне місце. Якщо стільці в кабінеті розташовані не кращим чином, то виберіть «вподобаний» стілець і переставте так, як вважаєте потрібними (краще всього сісти поряд, так щоб ніщо не відокремлювало вас від інтерв′юєра).

Не сидіть на краєчку стільця. Пам’ятаєте, ваша поза не повинна бути ні дуже скутою, ні дуже розв′язною. Не «схрещуйте» руки на грудях, це свідчить про закритість. Майте на увазі, що закидання ноги на ногу іноді викликає негативну реакцію у інтерв′юєра. Не варто також «схрещувати» ноги під стільцем. Поставте ноги прямо і упевнено.

Прагніть не нервувати і триматися з гідністю, вільно і невимушено, відкрито і привітно, не забувайте посміхатися (але не робіть це постійно). Адже якщо вас запросили на інтерв′ю, означає як фахівець ви вже чимось привернули працедавця.

Відповідаючи на питання, пам’ятайте, інтерв′юєра більшою мірою цікавить не те, що ви відповідаєте на питання, а то, як ви відповідаєте. Адже інтерв′ю більшою мірою націлене на з’ясування не професійних, а особових якостей кандидата: його комунікабельності, уміння чітко виражати свої думки, впевненості в собі, стресостійкості і т.д. Ваші формулювання повинні бути короткими і чіткими, не варто зайве заглиблюватися в подробиці. При відповіді на питання краще дивитися в очі інтерв′юєрові і уникати зайвої жестикуляції.

Умійте витримувати паузи. Якщо ви вже відповіли на питання, а інтерв′юєр все ще мовчить, не варто давати які-небудь ще коментарі. Почекайте, поки він заговорить першим.

При прощанні не забудьте посміхнутися і довідатися про те, як вам дізнатися про результати інтерв′ю. Якщо вам відмовлять в роботі, не зневіряйтеся. По-перше, вам обов′язково запропонують вакансію ще краще і ви обов′язково її отримаєте. По-друге, ви набули унікального досвіду виживання в екстремальних умовах, який обов′язково стане в нагоді вам в подальшому пошуку роботи. Адже проходження інтерв′ю це теж навик, який потрібно зуміти засвоїти. Тому, заспокоївшись, постарайтеся проаналізувати свою поведінку і зрозуміти, які помилки були допущені, щоб уникати їх надалі.

Якщо роботодавець після співбесіди про вас навіть не згадує, вам не дзвонять і не запрошують на роботу. Чому вас не взяли? Тут є два варіанти: ви подали інформацію про себе не так або ж сказали щось не те. Є теми, які не бажано зачіпати на співбесіді при влаштуванні на роботу. Слід усвідомити, що можна говорити, а що не можна категорично при спілкуванні з майбутнім роботодавцем.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)