АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Конфлікт інтересів у фаховій практиці рекламіста та фахівця із зв’язків з громадськістю

Читайте также:
  1. Активне соціально-психологічне навчання у процесі формування професійної компетентності фахівця.
  2. в практиці роботи сучасного загальноосвітнього навчального закладу
  3. В сутністній структурі юридичного конфлікту особливе місце належить його предмету і об’єкту.
  4. Види конфліктів
  5. Відгук і оцінка роботи студента на практиці
  6. Відділ науки та міжнародних зв’язків ВТЕІ КНТЕУ
  7. Відсталість і злидні як одна із причин конфліктів
  8. Внаслідок суперечливості соціальних відносин однією з форм соціальної взаємодії суб'єктів стає соціальний конфлікт.
  9. Дослідження взаємозв’язків у класичній моделі макроекономічної рівноваги.
  10. Економічні інтереси:сутність,види та суперечності. Роль інтересів у соціально-економічного прогресі.
  11. Захист законних прав та інтересів громадян, юридичних осіб у відносинах з органами місцевого самоврядування
  12. Захист прав і законних інтересів суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності

Основні критерії і правила поведінки рекламіста й фахівця із зв’язків з громадськістю при збиранні інформації в умовах екстремальних ситуацій.(Черпак)

На жаль, в умовах всеосяжної комерціалізації часто беруть вверх не цивільна позиція і професіоналізм, а вигода від отриманого матеріалу.Під час формулювання мети комунікації необхідно умовно поділити її на кілька допоміжних цілей (отримати пропозиції та зауваження, викликати інтерес, підвищити рівень обізнаності тощо). Мета і завданнякомунікації повинні бути зрозумілими длякожного учасника процесу; Щодо етичних вимог при роботі з інформацією та дотримання етичних норм при користуванні джерелами інформації рекламісти і піарщики повинні:

- дотримуватися найвищих стандартів точності та правдивості, уникаючи непомірних вимог чи нечесних порівнянь та вказуючи авторство запозичених у інших ідей чи слів;

- поважати конфіденційність отриманої чи представленої в процесі професійної діяльності інформації.

- оберігати конфіденційність інформації, отриманої від колишнього чи нинішнього клієнта;

- не повинен розголошувати чи використовувати таку конфіденційну інформацію, спричиняючи шкоду клієнту чи для отримання особистої фінансової вигоди, крім тих випадків, коли клієнт представив таку інформацію для загального використання або дав ясне погодження на її розголошення.

-не повинен використовувати інформацію про клієнта з метою отримання фінансової чи іншої вигоди; Повинні відповідально ставитися до процесу збирання, оброблення та поширення інформації. Неупередженість, уникнення конфлікту інтересів, уважна перевірка джерел інформації, точність і акуратність при збиранні матеріалу є гарантією того,що вони чесно виконують роботу.

 

Конфлікт інтересів у фаховій практиці рекламіста та фахівця із зв’язків з громадськістю

Конфлікт інтересів — правове поняття; ситуація, за якої сторона, що укладає угоду, потенційно може одержати безпосередню вигоду, здійснюючи дії, які завдають збиток іншій стороні.

Фахівець із зв’язків з громадськістю – професіонал, який може створити привабливий образ будь-якої персони і організації в очах громадськості. Він вибудовує ефективні стосунки організації з представниками влади, споживачами, партнерами і суспільством в цілому.

Фахівець з реклами необхідний будь-якій структурі. Він готує і поширює інформацію про якість, особливості і переваги товарів та послуг; планує рекламні кампанії і координує дії тих, хто займається виготовленням реклами – дизайнерів, копірайтерів; контролює рекламний бюджет організації.

Рекламісти і піарники дуже схожі, тому можна їх навіть назвати конкурентами. Конфлікт може виникнути у разі впливу на імідж одної компанії на якусь персону або навпаки. Якщо це одна й та ж компанія то конфлікт може винукнути в розподілі інструментарію або тактики роботи, адже в обох різні підходи до роботи.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)