АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Врахування впливу простору, часу та інших факторів що відповідає в нашому випадку

Читайте также:
  1. D. може у випадку погіршення стану його здоров’я і переведення у категорію тяжко уражених або агонуючих
  2. VI. Чи проявляється у дитини критичність по відношенню до інших людей?
  3. Аналіз виручки від реалізації продукції, оцінка впливу факторів на її зміну
  4. Аналіз впливу контактних аудиторій
  5. Аналіз впливу на підприємство покупців
  6. Аналіз потенційних небезпек та шкідливих факторів виробничого середовища.
  7. В-сплайни (1D-випадку)
  8. Ви приступили до надання допомоги дорослому постраждалому на місці події. Він без свідомості й лежить на животі. У якому випадку Ви перевертаєте постраждалого на спину?
  9. Визначте, чи можна вважати поведінку Антонечка ухиленням від слідства? Чи зупинявся в цьому випадку перебіг давності? Як обчислюються строки давності?
  10. використання негласних слідчих розшукових дій у доказуванні в інших цілях або передання інформації.
  11. Використання у підприємницькій діяльності прав інших субєктів господарювання. (КОМЕРЦІЙНА КОНЦЕСІЯ)- Гл. 36 ГК, ЦК
  12. Виникнення і перебіг АГ тісно пов'язані з наявністю факторів ризику.

Розрахувавши нові виміри, ми бачимо, що зворотна функція f складається з двох різних функцій по відношенню до даної інтервалом х, що доводить лінійність між х і у- 1.

Тепер ми отримуємо наступні результати:

 

Унаслідок досить великої лінійності між X і Y-1 , прийнято позначати емпіричний кореляційний коефіцієнт рівним 0.96, а функціональне співвідношення виду Y = X2 приймається з вихідних даних. Можна перевірити ступінь лінійності за допомогою наступної гіпотези: Параметр ρ0 приймає значення в діапазоні від -1 до 1. Р. А. Фішер запропонував наступні перевірочні значення: Тут використовується оцінка коефіцієнта кореляції (3-82). Рекомендується приймати n>24 спостереженнь параметрів X і Y під час обрахунку. Прогнозована H0 повинна бути відхилена з помилкою α типу I якщо де zq - це q-квантиль нормально розподіленої випадкової величини. Примітка: лінійність між X і Y не пояснює причини, що є початком цієї лінійності. Що робити, якщо є третій параметр Z, що безпосередньо впливає як на змінні, тим самим викликаючи вторинну, високу залежність між X і Y? Для того щоб довести цю можливість, повинні бути розглянуті так звані часткові коефіцієнти кореляції.

 

Нехай,маємо n спостереженнь (x, y, z) з (X,Y, Z), які слідуватимуть тривимірному нормальному розподілу. Наступними характеристиками є емпіричні коефіцієнти часткової кореляції: Оцінки " звичайних" коефіцієнтів кореляції наведені в (3-82). Для того, щоб перевірити гіпотезу про незалежність X і Y після видалення первинного впливу Z, потрібно буде розрахувати: Гіпотеза про незалежність відкидається з помилкою α типу I якщо

де tm; q q-квантель, t- розподіл, m- ступінь вільності.

 

Приклад 3.3.1.2 Розглянемо наступні 34 тривимірних спостереження і

перевіримо незалежності X і Y після видалення первинного впливу Z:

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)