АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Обов’язки та права Турфірми

Читайте также:
  1. I. Значение владения движимыми вещами (бумагами на предъявителя и правами требования как вещами)
  2. I. Общее понятие о вещных правах на чужую вещь
  3. I. Права угодий в чужих имениях и общее понятие о сервитутах
  4. II. Общее понятие об ограничениях права собственности
  5. II. Права и обязанности Нанимателя
  6. II. Права и обязанности Сторон
  7. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  8. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  9. II. Способы приобретения права собственности на движимые вещи
  10. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  11. III. Залог (заклад) движимости, ипотека движимости и залог права
  12. IV. Права присвоения

Предмет Договору

1.1. Турфірма зобов’язується надати Споживачеві туристичні послуги, а Споживач зобов’язується ці послуги сплатити на умовах і в строк, визначені цим Договором.
1.2. Під туристичними послугами Сторони розуміють:
1.2.1. Організація перельоту за маршрутом **–****–**;
1.2.2. Оформлення закордонного паспорту та візи;
1.2.3. Зустріч в аеропорту та доставка до готелю та доставка до аеропорта;
1.2.4. Розміщення в отелі класу “++”;
1.2.5. Організація спортивно-культурного відпочинку;
1.2.6. Страхування життя і майна Споживача;
1.2.7. надання інформаційно-рекламного обслуговування.

Обов’язки та права Турфірми

2.1. Туристична фірма зобов’язується оформити Споживачеві закордонний паспорт та відкрити йому візу до ****;
2.2. Турфірма зобов’язується організувати перельот Споживача до місця відпочинку та в зворотньому напрямку. Турфірма зобов’язана представити Споживачеві на вибір схему маршрутів (в разі, якщо немає прямого рейсу) та розклад, який би узгоджувався з датою планованого прибуття в ****. Названа інформація доводиться до відома Споживача не пізніше, ніж за 15 діб до планованого від’їзду – по телефону. Вимоги до перльоту – бізнес-клас.
2.3. Турфірма забезпечує зустріч Споживача в аеропорту **** та перевезення його до місця планованого розміщення. Зустрічаюча особа обов’язково має володіти українською або російською мовами.
2.4. Турфірма бронює для Споживача місце в отелі класу “++”. Вимоги до готелю: одномісний номер з усіма зручностями; кондиціонер, бар, телефон, телевізор. Строк проживання – 24 доби.
2.5. Турфірма гарантує Споживачеві участь в екскурсіях: (...) у складі групи з 10 чоловік (надається гід); можливість займатись підводним полюванням (протягом 1 тижня; організацію знаряддя і відповідні дозволи бере на себе Турфірма), а також відвідувати рекреаційні заклади.
Турфірма надає Споживачеві всю інформацію, необхідну для здійснення туру:
2.5.1. Інформацію щодо правил перетину державного кордону, правил проходження митного контролю; інформацію щодо кількості представленої до провозу валюти та поради щодо найбільш зручної форми здійснення розрахунків;
2.5.2. Інформацію щодо безпечних та загальноприйнятих правил поведінки в ****, основних заборон;
2.5.3. Інформацію щодо набору сплачених послуг і послуг, які є додатковими і вимагають додаткової оплати (наприклад, за користування баром в готельному номері справляється додаткова плата; користування телефоном не входить в оплату за проживання; окремі канали телемовлення є приватними – їх замовляють і транслюють Споживачеві за додаткову плату тощо).
2.6. Турфірма здійснює страхування життя і майна Споживача шляхом укладення відповідного договору страхування зі страховою організацією. При укладенні такого договору Турфірма зобо’язана максимально врахувати інтереси Споживача.
2.7. Турфірма надає довідкову інформацію стосовно мережі закладів торгівлі та дозвілля в зоні розташування готелю.
2.8. Турфірма забезпечує Споживача контактними телефонами своїх партнерів по організації туру в країні місця перебвання на випадок непередбачених обставин.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)