АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

В нелегальном зале игровых автоматов Правый сектор нашел ... агитацию Ковача

Читайте также:
  1. II. Способы решения детьми игровых задач
  2. II. Способы решения детьми игровых задач
  3. Беспокойное десятилетие: Неустойчивость и выравнивание возможностей энергетического сектора
  4. В державному та комунальному секторах економіки
  5. Верховный Суд не нашел причин для запрета адвокатам проносить в колонии фотоаппараты и диктофоны
  6. Включение государственного сектора в модель «AE-Qy». Мультипликатор налогов. Мультипликатор сбалансированного бюджета.
  7. Влияние денежного сектора на реальную экономику. Проблема нейтральности денег.
  8. Влияние изменения доходов и расходов государства на потребительские и инвестиционные решения частного сектора экономики.
  9. Влияние изменения доходов и расходов государства на потребительские и инвестиционные решения частного сектора экономики.
  10. Государственный сектор и его пределы.
  11. Государственный сектор экономики и его особенности

Вечером в среду, 22 октября, неожиданная инспекция Правого сектора принесла неожиданные результаты.

Отреагировав на сигнал о нелегальном зале игровых автоматов на улице Швабской, бойцы Правого сектора обнаружили там не только устройства для игры, датированные 2006-м годом и, соответственно, без документов, но и неожиданный «бонус».

В помещении хранились агитпакеты одного из кандидатов в народные депутаты по 68-му избирательному округу - Василия Ковача.

Более всего порадовала «лампочка Ильича», входившей в комплект. Что же касается самих игровых устройств - их в зале 7 штук, все исправны и, как проверено, принимают наличные, и это, в частности, не соответствует нормам, которые действуют и для так называемых «серых» игровых залов, где игорный бизнес прикрывается нормой о «лотереях»... А как связаны нелегальный игровой зал и агитация - покажет следствие: обнаружив заведение, Правый сектор вызвал милицию для документирования случая и обстоятельств.

 

 

 

08.11.14. Хочеш миру готуйся до війни!
Сьогодні відбулось тактичне навчання для юнаків Великоберезнянщини, яке провели бійці 1 батальйону ДУК. Інструктори навчали молодь поводитись зі зброєю.

Було проведено ігри страйкболу, також відпрацьовувалась "зачистка приміщення" і робота в так званій "зільонкі".

Ми навчаємо бійців таким чином, щоб вони розуміли,в яких умовах їм доведеться працювати у містах майбутньої дислокації.
Слава Україні!

09.11.14. Хотіти замало - треба діяти!

Врамках програми ПС Закарпаття по зміцненню обороноздатності області бійці 1 батальйону ДУК провели чергове тактичне навчання для юнаків.

Було проведено навчання по екстримальній медицині, надання першої медичної допомоги при пораненнях, тактика виведення поранених з поля бою, моделювання бойових ситуацій в "зельонці".

"Все, що відбулося останнім часом в нашій державі – назавжди змінило нас, нашу свідомість і світогляд. Всі пережиті події назавжди залишаться у наших серцях, як вічне нагадування про те, що потрібно бути готовими до всього, про те, що нам варто покладатися лише на власні сили, що наша доля – в наших руках".

 

13.12.14. Недивлячись на останні приготування чергової групи для ротації в зону АТО, сьогодні хлопцям знов довелось оперативно працювати командою в екстримальних умовах....

В сусідів зайнявся дах будинку, перші відреагували наші хлопці, без страхувального спорядження довелсь зняти частину покрівлі та самотушки загасити осередок займання...

пожежні прибули швидко та не раніше ніж спрацювали " злі бендеровци, правосєки")))

Доречі коментар тієїж сусідки, цитую: " коли ви поселились поряд я так вас боялась, хто б знав..."

 

03.02.15. Вночі 3 лютого 2015 року, близько 1-ї години ночі групою осіб із видимими ознаками алкогольного сп'яніння була здійснена спроба проникнути на територію штаб-квартири Добровольчого Українського Корпусу (Правий Сектор). Оперативним черговим комендатури було пояснено цим особам про неможливість допущення їх на режимний об'єкт. На це один із групи дістав предмет схожий на пістолет системи Макарова та здійснив в бік чергового кілька пострілів.
Оперативна група Правого Сектору моментально нейтралізувала, обеззброїла та затримала нападників. В злочинців було вилучено пістолет та два ножі, які вони активно застосовували. Затриманих осіб було передано ОСГ міліції, яка також прибула на місце події. Особи злочинців встановлено. Ними виявилися так звані "активісти" Павло Павлов, Віктор Ковач, Тетяна Дюрдь та ще одна особа. З місця події в присутності понятих була вилучена зброя та речові докази - пістолетні гільзи калібру 9 мм.
Під час огляду мобільних телефонів, які знаходилися у злочинців було встановлено, що до події та під час неї вони зв'язувалися із головою
громадської ради при УМВС області Миколою Желізняком. Також, М.Желізняк прибув на місце злочину одразу після наряду міліції із місливською зброєю в руках та хамськи та зухвало вимагав негайно звільнити затриманих. Зброю в нього також було вилучено працівниками міліції.
Наразі триває розслідування та встановлення причин нападу та можливого кола причетних осіб. Розглядаються версії від злочину із хуліганських мотивів до свідомо спланованої провокації задля розхитування ситуації в місті та області.

 

12.02.15. Сьогодні представники Рахівського осередку ПС відвідали судове засідання по справі "приватизації" екс головою Ясіняньської сільської ради Поляком Д.Ю. будівлю селищної ради.

нагадуєм Поляк Дмитро Юрійович, за активної підтримки екс голови РДА, регіонала, Андріюка Дмитра Дмитровича, через засідання виконкому яке навіть не відбувалося, незаконно приватизував у приватну власність, будівлю колишньої силищної ради смт Ясіня.

Судовий процес відбувався в рамках закону все пройшло мирно наразі триває судове слідство засідання було перенесене на 20.02.2015. Надалі Рахівський осередок ПС, та силовий блок ПС в Закарпатській області буде тримати ситуацію по даній справі під пильним контролем.

 

20.02.15. Спецпідрозділ "Сонечко" 1 ЗБат ДУК ПС перед виконанням завдання на о.н. "Дебальцево"

 

01.03.15. Повернення з бойового виїзду.

 

02.04.15. Ми з тобою однієї крові!

7 квітня вважають Всесвітнім днем здоров"я. Саме цього ми бажаємо усім солдатам, що отримали поранення на фронті.

Тому сьогодні закарпатські осередки "Жіночої Січі" та "Правого Сектору" здали кров для поранених військових.

Величезну подяку хочемо оголосити персоналу Закарпатської станції переливання крові за теплі посмішки і професіоналізм!)

Слава Україні!

 

02.05.2015 на базі 1-го батальйону ДУК весь день провели хлопці з молодіжної організації ПС м. Чоп, вікова категорія яких - від 14 до 17 років.

Протягом дня юнаки мали можливість приміряти справжню військову амуніцію, пройшли тренування, повправлялися в розбиранні макету АК, позаймались фізичними вправами, поїли справжньої військової їжі.

Ми боремось із зовнішнім агресором на сході заради майбутнього наших дітей. Тому ми, бійці ДУК ПС, зобовязуємось виховати покоління українців-патріотів, українців-воїнів, які продовжать наш шлях. Так, як Визвольну боротьбу Запорізького козацтва продовжила УПА, а у воїнів УПА прийняв зміну ДУК ПС.

За Українську Самостійну Соборну Державу!!!!!!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

 

З 09.05.2015 по 10.05.2015 на базі 1-го ЗБАТ ДУК ПС черговий раз займались діти з Великого Березного, вікова категорія яких - від 11 до 16 років.
2 дні, які діти провели з користю для себе, активно та здорово.
Хвилюючий момент приїзду, діти з цікавістю розглядають базу: плакати, бойові фотографії, звичний для нас військовий інтерєр.
Відразу обід. Поїли, 10 хвилин перерви і - перше занняття. Спочатку важко розворушити дітей, але з кожною хвилиною - все цікавіше.... Заняття по "техніці безпеки при поводжені зі зброєю"... Нудно, але необхідно.

"ТТХ. Основні частини та механізми АК". Заняття, яке не залишає холоднокровним жодного з хлопчаків, адже в кожного є можливість порозбирати автомат, розібратися в його деталях та принципах роботи механізмів. Відпрацювали правила та способи споряджання магазину АК набоями. Заняття проводив 17 річний хлопець - такого ж віку, як вони, але вже учасник АТО.

Далі - "Основи роботи зі снайперськими гвинтівками". Заняття проводить не просто гарна дівчина, а дівчина АТОшниця. Юнаки швидко навчаються принципам роботи гвинтівки та методиці роботи з оптичними прицілами. Легко розбираються з лазерним дальноміром, примірюють снайперське спорядження. Найбільше радості від можливості потримати гвинтівку в руках, приміряти її до себе.

Наступне заняття, - "Основи прицілювання. Бойові стійки. Основи стрільби з різних положень", - весело та продуктивно. Паралельно хлопці дізнаються про спорядження та захисне екіпірування (бронежилет, каска, кевларова маска, тощо).

Смачна вечеря, посуд миє кожен за собою, інструктори паралельно розказують про дисципліну, відповідальність і особисту гігієну. Перед відбоєм - перегляд неймовірно сильного українського фільму "Нескорений" про Романа Шухевича та боротьбу УПА.
Справжній сон воїна (бо діти позасинали ще до кінця фільму Смайлик «wink») в спальнику.

Ранок другого дня починається з крику інструктора: "Підйом!". Юнаки швидко піднімаються і наводять за собою порядок.
Сніданок, отримання спорядження і вихід на заняття в ліс... Є можливість відпрацювати все, що засвоєно напередодні, на практиці. І, як показала справа, хлопці все знали на "відмінно".

Додаткове заняття по методам особистого захисту при обстрілі артилерії - яке положення зайняти, як прикритись.
Дуже добре відпрацювали заняття по "військовій медицині", відпрацювання способів рятування поранених, користування гемостатичними засобами, правильного накладання джгута та евакуації поранених з поля бою.

Смачнющий, після активного відпочинку, обід. Діти беруть з нас обіцянку запросити їх ще раз, щоб попрацювати з кулеметом і, нехотячи, сідають в правосєко-бус, який відвозить їх до дому.

За Правою Молоддю майбутнє - нехай ростуть господарями свого життя і України!!!
Попереду ціле літо, а відповідно - куча тренувань і літніх вишкільних таборів!!!!

 

14.05.15. Уже не вперше бійці 1-го ЗБАТ ДУК ПС проводять навчально-виховні патріотичні заняття з молодим поколінням Українців. Сьогодні ми завітали в гості до наймолодших: у ДНЗ №2 "Берізка", що у Великому Березному.

В цьому дитсадку виховуються наші і ваші діти (в буквальному сенсі - донька начштабу, син бійця батальйону). А ми вже не раз повторювали: молодь слід виховувати так, щоб ми могли гордитися не лише тими, ким вони стануть, а й гордитися країною, яку вони збудують, продовжуючи шлях героїчних предків.

Діти відразу подружилися із дядями-солдатиками, із захватом розглядали (і навіть приміряли!) їх амуніцію, уважно слухали їхню казочку та подарували незліченну кількість своєї дитячої щирості, ніжності та позитиву!
Наше майбутнє - за дітьми. Тож давайте виховувати їх разом, і виховувати у патріотичному напрямку: якщо посіємо в них світло, то воно проросте і в їхніх нащадках.

 

17.05.15. Операція "Діти" або "Молоді правосєки", дубль 3.

І знову на базі 1-го ЗБАТ ДУК ПС всі вихідні провели школярі (10-16 років). Насичена програма, складена для дітей бійцями батальйону, зацікавлює їх з кожними відвідинами все більше і більше. Діти, зразу ж по приїзду, вибігають із правосєкобуса, задоволені вже самим фактом перебування на знайомій їм базі, і задоволені очікуванням приємного проведення часу.

І так, під час 1-го уроку діти повторили та закріпили, отримані напередодні навики зі збірки-розбірки автоматів. Знаючи вже, як треба користуватися зброєю, вигукували і підказували інструктору, доводячи, що минуле навчання пройшло не дарма.

Довгоочікуваний і обіцяний минулого разу урок-ознайомлення із ПКМ (кулемет) забрав 2 години, але подарував додаткові навики та радість спілкування з кулеметником.

Під час обіду всі собі самі накладали їжу та мили за собою посуд: дисципліна - в батальйоні головне.

Навчання на 1 день багато навішувати не хотілось, тому після обіду всі дружно грали на стадіоні в футбол. Енергії в дітей, як не дивно, гра не відібрала. Тому заняття не забарились.

Урок №3 "Оборона примішення": лекція-інструктаж і закріплення знань на практиці. Цієї "гри" вони чекали найбільше.

Як і раніше, фільм "Залізна Сотня" перед сном і - підйом по бойовій тревозі. Зреагували оперативно, вміло, чітко виконували вказівки командира.

Наступного ранку діти прокинулись, за розпорядком, о 8-й годині, провели ранкову зарядку і смачно поснідали.

День пройшов не менш насичено: захоплення та оборона приміщення, вилазка в ліс для проходження навчання у польових умовах, обід, і задоволені діти покидають замучених інструкторів, уже наперед розплановуючи наступний візит.

Протягом цього часу вони вже потоваришували з бійцями, вигадали собі псевдо, злились в один дружній колектив.

Діти майбутнього. Діти, від яких залежить наша з вами доля та доля всієї України. Повірте, нам є чим гордитися, але і є над чим ще працювати.

Молодь має бути достойним продовженням українського роду.

Слава Україні!

 

18.05.15. Бійці ДУКу також займаються благодійністю.

Нещодавно в Ясінянський територіальний центр соціального обслуговування для постійного та тимчасового проживання одиноких та престарілих мешканців з благодійною допомогою завітали представники громадсько організації «Аркан».

Чоловіки привезли допомогу від народго тилу міста Київ, тобто волонтерів, котрі співпрацюють з першими батальйоном ДУК- Правий сектор. Учасники г.о. – це воїни АТО та майданівці. Бійці виконали покладену на них місію і передали на потреби закладу два інвалідні візочки, підгузники та медикаменти для підопічних соціальної установи.

Вони завітали до центру майже одночасно з представниками ротарі клубу, які також предали допомогу для підопічних будинку престарілих.

Слава Україні!

 

25.05.15. Юні Правосеки - тиждень четвертий!:)

Як завжди, заняття по техніці безпеки при поводженні зі зброєю.
ТТХ, частини та механізми АК - урок, який юнаки вже знають майже ідеально.

Доопрацювання занняття по правилам та методиці правильного прицілювання і стрільби.

Обіцяне та найбільш очікуване заняття по ручним гранатам.

Швидкий курс по підствольному гранатомету та боєприпасам до нього, техніка бепеки та правила прицілювання - заняття де кожен може побачити, потримати в руках та приміряти до себе "подствольник".

Заняття в спортзалі - легке і більше в якості розминки адже попереду смачний обід:)

Найбільш порадувало, що юнаки, які ходили на всі занняття, в переривах між занятями, вже самі пояснюють новим побратимам деякі елементи стійок зі зброєю.

Післяобідній вихід в ліс, де хлопці вправляються в стрільбі з пневматичної гвинтівки і відпрацьовують на практиці теоритичні знання, отримані напередодні. І навіть в дощ важко було забрати хлопців з лісу, але прийшлося. По прибутті на базу швидко перевдяглися в змінний одяг і - гарячий чай.

Лекція по здоровому способу життя, де нач штабу пояснює про шкоду наркотиків, їх види і чому деякі з них є легальними, але не потрібно бути рабом своїх звичок, адже в здоровому тілі - здоровий дух.
Заняття по боксу в формі гри, але його проводить призер обласних змагань з вільної боротьби.

За порушення дисципліни - 20 відтискань, по закінченю яких потрібно встати і доповісти " Вправу виконав - дякую за науку!" (бо відтискання не є покаранням, але є каталізатором до навчань)) і навіть наша красуня-медик під час додаткових занять по тактичній медицині може покласти в упор лежачи.

День другий - вихід в ліс. Заняття по методиці створення інженерних споруд (окопів, блендажів тощо), де кожен може спробувати повправлятись в цьому нормативі.

Відпрацювання правил прицілювання та методика прицілювання при стрільбі по рухомій мішені.

03.06.15. Уже не вперше учасники ГО "Аркан" (Рахівський осередок 1-го ЗБАТ ДУК) доправили волонтерську допомогу в Ясінянський територіальний центр соціального обслуговування для постійного та тимчасового проживання одиноких та престарілих мешканців.

Спільно з київськими волонтерами, хлопці допомагають тим, хто потребують допомоги, і тим, про кого забула влада.

Українську Самостійну Соборну Державу ми мусимо будувати спільними зусиллями!

Слава Україні!

09.06.15. Бійці 1-го ЗБАТ ДУК ПС взяли під чіткий контроль ремонт пошкоджених доріг на Рахівщині.

В гірській місцевості Рахівщини природа "ремонтує" все на власний розсуд: недобре укріплені дороги, що побудовані на березі річки, за поганих погодних умов (коли тане сніг, йдуть дощі, тощо), як усім відомо, руйнуються і зсуваються.

Очевидно, що відомо всім, крім відповідальних за це органів місцевої влади та місцевого представництва Укравтодору.

Зруйнована в такий спосіб дорога є аварійнонебезпечною. А бездіяльність "відповідальних" у цій сфері органів може вартувати життя і здоров"я учасникам дорожнього руху.

Тому бійці 1-го ЗБАТ ДУК ПС (учасники ГО "Аркан"), завітали в гості та написали звернення до Рахівських РДА і Автодору із вимогами прийняти міри.

Задля зрушення робіт по відновленню проїжджої частини із мертвої точки, "Аркан" бере ситуацію під свій пильний контроль і докладає максимальних зусиль зі свого боку для найшвидшого вирішення цієї проблеми.

Із дня в день ми боремося Українську Самостійну Соборну Державу, і не опустимо руки доти, доки не доб"ємося поставленої мети!

Слава Україні!

 

14.06.15. Черговий тиждень - чергові заняття.

"Перед нашою молоддю стоїть блискуче завдання — стати батьками майбутнього своєї Nації. Хай же ж вона не зрікається цієї честі, виховуючись лише на сірих рядовиків. Нашій масі потрібні провідники б усіх ділянках життя, і хай кожний не підтинає собі добровільно крила, лише старається розгорнути їх якнайширше. Хай пам'ятає, що хто готує себе лише на те, щоб впрягтися до плуга, завжди матиме погоничів, а чи не забагато погоничів мали ми в минулому?"

Олена Теліга

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.015 сек.)