АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

І те, куди вам далі йти.»

Читайте также:
  1. Диверсия под лозунгом перестройки

Тепер піднятись слід догори

І там знайдете місце відповіді

І те, куди вам далі йти.»

І ти їм кажеш: Це дорога до наступного пункту з завданням, щасливої вам дороги!

Група йде далі, і на сходах зустрічає конверт свого кольору. В якому написано:

Тут пронизливо свистить

Чайник рано-рано.

Холодильник тут стоїть,

І смачненько пахне вдалі.

 

Сюда я иду, чтобы чая попить

И чтобы пирожных сладких купить.

Салата отведаю здесь я и плова.

Здесь все есть, что хочешь ты. Это...

(Кухня)

АЛІНА. Йдуть в столову, по дорозі ти кажеш: СТОЛОВА –це «Важкі будні студента».

КАРІНА: Хто із вас найхудіший, я думаю що це ти і ти,будемо вас відгудовувати. Пірати приготували неймовірно складне завдання: на швидкість зїсти тістечко. Дівчата, готуємось вболівати! І так, час пішов! Перемогла – дружба! Молодці, щоб у вас такий апетит був не лише до тістечок, але й до граніту наук.

ДВА УЧАСНИКИ і лише потім ти віддаєш їм кубик (з цифрою від абріавіатури аудиторії (437) або слова «аудиторія»).

Під тарілкою з тістечком знаходять дві записки, з’єднавши їх виходить: «ИСТОРИЯ - СВИДЕТЕЛЬ ПРОШЛОГО, СВЕТ ИСТИНЫ, ЖИВАЯ ПАМЯТЬ, УЧИТЕЛЬ ЖИЗНИ, ВЕСТНИК СТАРИНЫ. МАРК ТУЛЛИЙ ЦИЦЕРОН»

АЛІНА: ну на що це схоже? Історія з чим пов’язана? Так, вірно музей, а де в нас тут музей, а ну запитайте у когось! Їх завдання перепитати у відвідувачів столової де тут музей. Йдете туди.

ЮЛЯ (іра ти в нас на іншому поверсі): МУЗЕЙ - «В пошуках істини». Знайти серед захованих афоризмів (на кольорових листках, закручені в трубочку) задачу і розвязати її:

- Исторические заслуги судятся не по тому, чего не дали исторические деятели сравнительно с современными требованиями, а потому, что они дали нового сравнительно с своими предшественниками. Владимир Ильич Ленин (Ульянов)

- Каждый может творить историю, но лишь великие люди способны её писать. Оскар Уайльд

- История никогда не поворачивает назад, не восстанавливает прошлого, она всегда неизменно идёт вперёд. Семен Людвигович Франк

- И стории надлежит не судить, а объяснять. История не судья, а адвокат. Бенедетто Кроче

 

Знаходять записуку з умовою математичного обрахування. Відповідь виходить 411 а. Якщо вони ровяжуть не вірно, підкажеш що має вийти 411а, хай потрудяться, якщо ж не вийде знову – скажеш відповідь і натякнеш: От бачите, для того щоб навчитись розв’язувати такі життєві і елементарні задачі – поступайте до нас!

ЛИШЕ ПІСЛЯ ЦЬОГО ВІДДАЄШ ЇМ ВІДПОВІДНИЙ КУБИК.

МІША: (411 а) кажеш: «Святкові дні студента» проходять саме тут, адже на лекції можна поїсти, поспати і навіть посидіти в контакті. Ваше завдання полягає в тому, щоб прочитати слово написане на партах (під парту клеється буква – дві буки по бокам на ряд). Слово «МЕНЕДЖЕР». Віддаєш кубик. Не все в нашому житті просто, навіть за сон на лекції мусиш платити, тому наступне завдання – розв’яжіть приклад і з відповіді ви знайдете наступний пункт призначення.

(14+96*236)/ 4534 = 5

21369875*0+2 = 2

(5+8-7)*14+59-84-56 = 3

ІРА: 523 ауд. команди зустрічаються: в одном здании, на одном этаже, но в разной стороне университета вы шли к этой аудитории где решится кто из вас лучший! Менеджмент, управление, экономика это самые сложные и специфические науки, по этому ваше задание пронести книги по этим дисциплинам на голове. Кто быстрее справится и не уронит книгу, тот и победитель.

як би там не було – перемогла ДРУЖБА. Після цього вони отримують від суповоджуючих конверт з наступними вказівками:

Дружить хмарка з дощиком:
носить воду горщиком.
Дощик — із травичкою,
а трава — з копичкою,
а копиця — з коником,
що гасає з дзвоником.
А іще — з телятком,
баранцем, лошатком.
Всі вони — з Даринкою,
дівчинка — з хмаринкою,
з тою, що із дощиком
носить воду горщиком.
Ось замкнулось дружнє коло,
подружились всі довкола.

АЛІНА І НАСТЯ: Думаємо що тепер потрібно об’єднати свої кубики і придивитись. Що ж у нас вийшло!-437 АУД. Тепер дружньо направляються туди, де на вас чекає ваш викладач і сюрприз від нас!

ІІ команда – ЗЕЛЕНІ!

ЗЕЛЕНІ:

Настя спускається з ними, але не в бібліотеку, а ел.чит.зал, той що в бібліотеці. Там їх зустрічає Женя.

ЖЕНЯ: БІБЛІОТЕКА – це «Фундамент науки та знань ПУЕТ». Знання менеджера ґрунтуються на основних економічній інформації, і ваше завдання полягає в тому, щоб знайти книжку в ел.каталозі, заповнити бібліографічний опис та взяти цю книжку на абонементі. Але для початку давайте визначимось з назвою книжки (даєш їм ребус, його зробила З.О.).Кулішов «Мікро-макроекономіка» - підкажеш їм якщо туговато розгадуватимуть.

Молодці, не сумнівався що ви впораєтесь, що ж давайте тепер спробуємо взяти цю книжку на абонементі. (йдете і берете цю книжку, в ній буде лежати конверт з підказкою про наступне місце призначення)

Там буде:

Здесь на сцене выступаем,

Праздники проходят в нем,

В КВНы здесь играем,

Песни разные поем.

НАСТЯ: Де ж це може бути? (до них звертаєшся) Де ви виступаєте, проводяться цікаві заходи, збори? Вірно – актова зала! Вперед!

 

ВАДИМ: Актовий зал – тут студенти проявляють свою «Креативність, талант та активність». Не можу я вас сюди впустити, тільки хіба що ви мене якось розважите: віршики, анекдоти, пісні, танці!

 

НАСТЯ: ти їм підказуєш, що поки одні розважають, інші хай шукають підказки – куди рухатись далі. Знаходять кубик і шукають далі. Знаходять англо-український словник і в ньому записка:

INTERNATIONAL, ст..142,16 слово зверху, electric

Розшифорвка - МІЖНАРОДНИЙ ЦЕНТР 309

Рушають туди.

ВАДИМ: дякую, мені сподобалось)) або щось таке скажеш))

ОЛЯ: «Зв'язок з зовнішнім світом» - це наш МІЖНАРОДНИЙ ЦЕНТР.

Заходять туди, там їм проводять майстер клас представлення як справжніх менеджерів на іноземних мовах – нім, франц, англ.:

Мене звати ОЛЯ і я менеджер. Чому запитаєте Ви? Та тому що, це настільки цікаво, що неможливо зупинитись – постійний саморозвиток, пізнання чогось нового, прояв себе у різних сферах, адже я прагну до найкращого!

Тепер вони тримують текс, який мають самі перекласти. Залишайтесь з ПУЕТ і ви цього досягнете. А зараз Вам у 411б.

Учні отримують кубик і крокують далі.

ОЛІЧКА, ЩОСЬ МАЄ БУТИ В ТАКОМУ ДУСІ!

СЕРГІЙ: (411 б) кажеш: «Святкові дні студента» проходять саме тут, адже на лекції можна поїсти, поспати і навіть посидіти в контакті. Ваше завдання полягає в тому, щоб прочитати слово написане на партах (під парту клеється буква – дві буки по бокам на ряд). Слово «МЕНЕДЖЕР». Віддаєш кубик. Не все в нашому житті просто, навіть за сон на лекції мусиш платити, тому наступне завдання – розв’яжіть приклад і з відповіді ви знайдете наступний пункт призначення.

(14+96*236)/ 4534 = 5

21369875*0+2 = 2

(5+8-7)*14+59-84-56 = 3

ЮЛЯ: ви з ірою зустрічаєтесь тут! 523 ауд. команди зустрічаються: в одном здании, на одном этаже, но в разной стороне университета вы шли к этой аудитории где решится кто из вас лучший! Менеджмент, управление, экономика это самые сложные и специфические науки, по этому ваше задание пронести книги по этим дисциплинам на голове. Кто быстрее справится и не уронит книгу, тот и победитель.

як би там не було – перемогла ДРУЖБА. Після цього вони отримують від суповоджуючих конверт з наступними вказівками:

Дружить хмарка з дощиком:
носить воду горщиком.
Дощик — із травичкою,
а трава — з копичкою,
а копиця — з коником,
що гасає з дзвоником.
А іще — з телятком,
баранцем, лошатком.
Всі вони — з Даринкою,
дівчинка — з хмаринкою,
з тою, що із дощиком
носить воду горщиком.
Ось замкнулось дружнє коло,
подружились всі довкола.

АЛІНА І НАСТЯ: Думаємо що тепер потрібно об’єднати свої кубики і придивитись. Що ж у нас вийшло!-437 АУД. Тепер дружньо направляються туди, де на вас чекає ваш викладач і сюрприз від

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)