АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Національна служба охорони здоров'я у Великобританії

Національна служба охорони здоров'я була створена у Великобританії липня 5LH 1948. Він надає всі види медичних послуг для всіх жителів країни. * Національна служба охорони здоров'я знаходиться у віданні уряду і фінансується трьома способами. По-перше, кожен працюючий людина повинна платити щотижневу внесок (хоча він ніколи не може бути погано). Це покриває близько 15 % від загальної вартості. По-друге, гроші приходять із загальних податків. Усі платники податків приносити гроші у фонди субсидування National Я lealth служби. По-третє, для деяких речей пацієнт, можливо, доведеться заплатити невелику суму. Наприклад, вони платять за ліки, що у віданні лікарів, для приписаних очок і деяких видів стоматологічних послуг.

Служба складається з трьох основних частин: загальної практики (в тому числі стоматологічних) послуг; лікарня та спеціалізовані служби; місцеві послуги органів охорони здоров'я. Існують різні взаємозв'язки між ними. Місцеві органи охорони здоров'я повинні забезпечити вакцинацію тих, хто живе в районі togetlin з лікарями загальної практики.

Багато людей йдуть в їх загальної практики для всіх своїх медичних потреб. II необхідно, лікар може направити свого пацієнта до лікарні. Пацієнт вільний у виборі свого лікаря і доручити іншому, якщо він хоче. Практично все населення я:. обслуговується лікарями загальної практики, які часто мають свої власні приватні клініки.

У Великобританії існують загальні і спеціальні лікарні, туберкульозні санаторії, одиниці інфекційних захворювань та будинки престарілих. Будинки престарілих, як правило, приватний невелика лікарня для літніх людей. Число лікарів у державних лікарнях недостатньо. Ці лікарі оплачуються урядом. Їхній заробіток залежить від кількості пацієнтів вони служили.

Багато сімей у Великобританії мають свої власні лікаря, якого вони конфіденційно порадитися. Сімейні лікарі отримують оплату безпосередньо з їх пацієнтами. Ці лікарі дають пацієнтам регулярні огляди, щеплення і до лікаря.

Національна служба охорони здоров'я надає безкоштовну медичну допомогу незаможних груп населення.

 

Екологічна токсичність Сьогодні є підстави для занепокоєння з приводу якості нашої води і продуктів харчування, а також про наслідки впливу радіації і токсичних металів, зокрема, на нашій імунної системи. Імунна система організму являє собою складну мережу, яка захищає нас від інфекційних агентів (віруси, бактерії та інші мікроорганізми), алергени (речовини, які викликають алергічні реакції), та інші патогени (речовини, що викликають хворобу). Коли щось закордонних загрожує тіло, організм реагує шляхом формування антитіл і виробництва збільшення числа білих кров'яних клітин для боротьби з порушника. Нирки і робота печінки, щоб позбавити організм від токсинів. Належне функціонування імунної системи, таким чином, життєво важливо для доброго здоров'я.

Деякі мінерали, такі як кальцій і цинк, які необхідні для підтримки життя. Інші мінерали, як мідь, необхідні в невеликих кількостях, але є токсичними у великих кількостях. Деякі мінерали не тільки не мають ніякої живильної цінності, але і є токсичними в будь-яких кількостях. Ці токсичні метали - свинець, алюміній, кадмій і ртуть - пронизують наше довкілля і загрожує нашому здоров'ю, шкоди функцію наших органів. Пестициди, гербіциди, інсектициди, фунгіциди, фумігантів, і добрива, що містять ці метали та інші токсичні речовини просочуються в наш грунт і продукти харчування. Харчові добавки, консерванти і штучні барвники проникають продукти в наших супермаркетах. Фрукти IMD овочі обприскують, обробляють дозрівання агентів, і воском, щоб вони виглядали більш апетитним. Токсичні хімічні речовини та небезпечні відходи забруднили повітря і воду.

Деякі з загальних продуктів та факторів навколишнього середовища, які можуть зробити шкідливий вплив на здоров'я включають дезінфікуючих, лаки для волосся, фарби, розчинники, постільні приналежності, шерсть тварин, побутова хімія, пил і цвіль. Деякі продукти, використовувані в домашніх умовах виділяють леткі компоненти в повітря, наприклад, стиролу із пластику, бензол від розчинників і формальдегіду з вироблених виробів з деревини, таких як натиснута дерев'яними меблями та кухонними шафами. Постійний - прес одяг та пластмаси опустити сліди токсичних парів. Дим від сигарети, сигари або трубки підвищує рівень loxic речовин не тільки в курця, але і в тих, хто піддається пасивному курінню.

Коли ці та інші забруднюючі речовини в навколишньому середовищі вторгнутися в наші тіла, вони можуть cuuse такі реакції як водянисті очі, діарея, нудота, розлад шлунка, і дзвін у

л лежать вуха. Симптоми токсичності навколишнього середовища настільки різноманітні, що вони також включають астму, бронхіт, закладеність носа, артрит, втома, головний біль, екзема, і депресію. Якщо ви страждаєте від хронічних симптомів flulike, винуватцем не може бути вірус; Ви можете бути реагуючи на деякі матеріали або елемента у вашому будинку або на робочому місці. Вплив токсинів навколишнього середовища було пов'язане з імунодефіцитом і раку.

Симптоми токсичності навколишнього середовища і екологічних алергії можуть бути дуже схожі, але механізми, які викликають їх різні. Алергії виникають через надмірну з боку імунної системи на деяких речовин, що зустрічаються в навколишньому середовищі. Екологічна токсичність, з іншого боку, не є результатом імунної реакції системи, але прямого отруєння тканин або клітин, з тим щоб вони більше не може функціонувати як вони повинні. Алергічні реакції зазвичай починають спадати, коли контакт з алергену припиняється, в той час як проблеми токсичності основі може зберігатися довго потім, залежно від типу і ступеня пошкодження токсини викликали.

Лихоманка

Лихоманка є підвищення температури тіла. Лихоманка не хвороба, а симптом, який може свідчити про наявність захворювання.

Нормальна температура тіла коливається від 98 0 F до 99 0 F. Один не повинні мати особливого занепокоєння, якщо температура тіла не піднімається вище 102 ° F в дорослих або 103 ° F у дітей. Насправді, працює температуру часто корисно для організму. Це захисний механізм організму діє знищити шкідливі мікроби. Частина мозку, яка називається гіпоталамус регулює температуру тіла шляхом регулювання втрати тепла, в основному з шкіри. Коли руйнівні мікроби або пухлинні клітини проникають в тіло, імунні клітини поспішає боротися з ними вивільняють білки, які говорять на гіпоталамус, щоб підняти температуру.

»Є кілька ситуацій, проте, в якому лихоманка може викликати проблеми. Помірно висока температура може становити небезпеку для людей з серцевими проблемами, так як це змушує серце битися швидше і більше працювати, і може призвести до появи неправильних серцевих ритмів, біль у грудях, або серцевий напад. Дуже висока температура протягом першого триместру вагітності може викликати вроджені дефекти. Лихоманка більше 105 ° F, особливо протягом тривалого часу, може викликати зневоднення і травма головного мозку. Лихоманка також може викликати дискомфорт.

Захист.

Людини прогрес досяг стадії надмірного освоєння ядерної та сонячної енергії, в Світовому океані і іншому просторі.

Стає ясно, що людина не може і не повинен використовувати свою владу так недбало, втручатися в природі і корінним чином спробувати змінити його, не беручи до уваги можливі негативні наслідки його діяльності. Поточний екологічних досліджень показує, що людина загрожує зруйнувати все на землі, якщо він продовжує надавати в основному неконтрольованого впливу на біосферу.

Людина повинна уважно вивчити вплив своєї діяльності на навколишнє природу.

Необхідно перетворити дику природне середовище в безпечному середовищі, придатної для людини.

Звичайно, біосфера також володіє величезні можливості для саморегулювання. Але сьогодні вплив промисловості на біосферу досягла таких масштабів, що внутрішні ресурси біосфери вже не може компенсувати шкідливого впливу суспільства на навколишнє середовище. Багато фахівців вважають, що зникнення окремих видів живих є основним екологічна проблема сьогодні.

Всі кошти повинні бути використані, щоб змінити характер взаємодії між людиною і природою.

Таким чином кожна країна повинна глибоко заклопотаність з приводу подальшого поліпшення охорони навколишнього середовища та їх бажання розвивати міжнародне співробітництво в цій галузі.

Планета Земля це наш дім. Щоб зберегти цей будинок в порядок і зробити його більш підходящий будинок там повинен бути безперервним спостереження і вивчення всіх процесів, що відбуваються на планеті.

Історія людського суспільства є історія його відносин з природою. Існування і просування людства є inconceavable без подальшого розвитку промисловості і сільського господарства, без використання природних ресурсів. Однак багато методи повинні бути докорінно переглянуті і поліпшені для збереження біосфери і створення гармонійного балансу між суспільством і природою. Чорнобиль аварія призвела підвищений рівень смертності у постраждалих регіонах, зниження народжуваності, зростання захворюваності соматичного захворювання, тіла щитовидної залози, травної системи, системи кровообігу, функціональних розладів, анемією синдромів і т.д. Існує також висока захворюваність злоякісні новоутворення в деяких забруднених районах.

Всі ці проблеми мають бути вирішені якомога швидше у співпраці з іншими країнами.

Геморой

Геморой опухли вени навколо ануса і прямої кишки, які можуть виступати від ануса. Вони дуже схожі на варикозне розширення вен; вони збільшуються і втрачають еластичність, в результаті чого saclike виступів в анальний канал. Вони можуть бути викликані, і посилюється, сидячи або стоячи протягом тривалого часу, піднімати важкі предмети, і рвалися на випорожнення (особливо, коли запор, хоча напади діареї супроводжуватися мимовільним спазмів може посилити проблему),:, а також вагітність, ожиріння, малорухливий спосіб життя, ураження печінки, харчової алергії, і недостатнім споживанням харчових волокон.

Найбільш поширені симптоми геморою: свербіж, печіння, біль, запалення, набряк, подразнення, просочування і кровотеча. Кровотеча може бути приголомшливим, навіть страшно, але хоча це сигнал, що щось не в порядку в травній системі, ректальні кровотеча не обов'язково є ознакою серйозного захворювання.

Існують різні типи геморою, в залежності від їх розташування, тяжкості і кількості болю, дискомфорт, або загострення вони викликають. До них відносяться:

- Внутрішній. Внутрішні гемороїдальні вузли розташовані всередині прямої кишки і, як правило, безболісно, особливо якщо розташований вище аноректальної лінії. Вони, однак, як правило, кровотеча. Коли вони роблять, кров з'являється яскраво -червоний.

- Зовнішній. " Палі " був старомодний термін для опису зовнішній геморой. Ці розробки під шкіру на відкритті анального порожнини. Коли зовнішній геморой набухає, тканина в області стає твердим, але чутливий і перетворює синій чи фіолетовий колір. Цей тип геморою може бути дуже болючим.

- Випадання. Випадання гемороїдальних вузлів є внутрішній геморой, що руйнується і виступає назовні з заднього проходу, часто супроводжується слизовими виділеннями і сильною кровотечею. Випадання гемороїдальних вузлів може стати тромбірованних - тобто, вони можуть утворювати згустки в тому, що запобігти їх відступає. Тромбированного геморой може бути болісно боляче.

Геморой є унікальними для людини. Жодна інша істота не розвиває цю проблему. Це можна розглядати як ознаку того, що наші дієтичні й поживні звички, можливо, відіграють велику роль в цьому безладі, ніж все інше. Між 50 і 75 відсотків населення цієї країни розвивати геморой в той чи інший момент, хоча багато хто може не знати про них. Геморой може виникнути в будь-якому віці, але вони, як правило, стають більш поширеними, як вік людей. Серед молодих людей, вагітних жінок і жінок, які мали дітей, здається, найбільш сприйнятливі. Тенденція до розвитку геморою також, здається, спадкова. Хоча геморой може бути дуже болючим, вони зазвичай не є серйозною загрозою для здоров'я.

Головний біль

Практично кожен отримує головний біль в той чи інший момент. Загальні причини головного болю включають стрес; напруженість; тривоги; алергії; запор; споживання кави; зорова напруга; голод; тиск пазухи; напруження м'язів; гормональний дисбаланс; травма голови; Дефіцит поживних речовин; вживання алкоголю, наркотиків чи тютюну; лихоманка; і вплив подразників, таких як забруднення, духи, або після - гоління.

Експерти Головний біль оцінками, близько 90 відсотків усіх головних болів є головні болі напруги і 6 відсотків мігрені. Напруженість головні болі, як випливає з назви, викликані м'язової напруги. Мігрень результатом порушення в циркуляції крові до мозку. Інший тип головного болю є кластерна головний біль. Це важкі, повторювані головні болі, які вдаряють про 1 млн. американців.

Головні болі, які виникають часто може бути ознакою основною проблемою охорони здоров'я. Люди, які страждають від частих головних болів можуть реагувати на певні продукти і харчові добавки, такі як пшениця, шоколад, глутамат натрію (MSG), сульфіти (використовувані в ресторанах на салатних барів), цукор, хот -доги, обід м'ясо, молочні продукти, горіхи, лимонна кислота, ферментовані продукти (сири, сметана, йогурт), алкоголь, оцет,

Млин / або мариновані продукти. Інші можливості, щоб розглянути анемія, проблеми з кишечником,

Я тренуюся розлади, бруксизм (зубна шліфування), гіпертонія (високий кров'яний тиск), гіпоглікемія (низький цукор крові), синусит, спинного перекоси, токсичні передозування V iliunin А, дефіцит вітаміну В, і захворювання очей, носа, і горло.

D.I.Mendeleyev

Дмитро Іванович Mendeleyv, великий російський вчений і громадський діяч, був, що народилися в Тобольську, в Сибіру, в 1834 році. У віці 16 років він вступив до Інституту педагогіки в Санкт- Петербурзі, з якому він ділитися закінчив у 1855 році. У 1857 році він став Майстер наук в галузі хімії. Кілька років по тому, він отримав ступінь доктора за роботи по з'єднання спирту з водою, що мало велике теоретичне і практичне значення.

З 1866 протягом 25 років він був професором хімії в Санкт -Петербурзі, де він читав курс лекцій з теоретичної, органічної та технологічної хімії. У 1868 році він був одним з ініціаторів створення Російського хімічного суспільства.

Найбільше відкриття Менделєєва був періодичний закон, один з основних законів природознавства. У 1869 році він опублікував "Основи хімії ", де він дав перше добре збалансований інтерпретацію неорганічної хімії, який відкрив нову еру в історії хімії.

Дослідник передбачив існування ще невідомих елементів, для яких він HI кілька прогалин в його таблиці елементів. Він навіть описав їх властивості.

Менделєєв був першим російським ученим, який був запрошений в Королівське товариство в Лондоні і британського хімічного товариства. Він був обраний членом багатьох академій за кордоном. З 1876 роки він був членом -кореспондентом Петербурзької академії наук. Менделєєв написав понад 500 творів. Він зробив великий т ontribution до теорії розчинів, у видобутку нафти і повітроплавання; він винайшов бездимний порох. У 1890 році Менделєєв у відставку на знак протесту проти утиску студентів.

л тобто був великим патріотом і багато зробив для розвитку науки, промисловості та сільського господарства в своїй країні, але тільки в наші дні багато з його ідей втілилися в життя.

У 1893 році він організував і став першим директором Ради мір і ваг.

Менделєєв помер у віці 73 років. Займався науковими дослідженнями в самий останній день його життя.

Російський народ по праву пишається своєю великого сина, генієм науки. Зараз вулкан в Курильських островів, місто в Росії, численні установи і підводний човен діапазон в Північному Льодовитому океані названі на честь DI Менделєєв.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.011 сек.)