АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зустріч учасників Проекту з дистанційного навчання

Читайте также:
  1. I. Навчання грамоти
  2. II. Попередній розгляд законопроекту.
  3. Активне соціально-психологічне навчання у процесі формування професійної компетентності фахівця.
  4. Белл-ланкастерська система взаємного навчання.
  5. Варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання
  6. Види навчання. Особистісно-орієнтовне начання.
  7. Використання дистанційної форми навчання під час навчання учнів з обмеженими можливостями життєдіяльності
  8. Вимоги під час проведення навчання з біології
  9. Вказівки щодо виконання і оформлення курсового проекту.
  10. Г) що складові продукції повинні мати найкоротші маршрути на всіх стадіях і операціях виробничого процесу без зустрічних переміщень.
  11. Геополітичні, геоекономічні та культурно-цивілізаційні засади Євразійського проекту
  12. Граничний розмір відповідальності учасників передбачається в установчих документах.

24 квітня 2014 року на базі Дніпропетровського дитячо-юнацького центру міжнародного співробітництва відбулась робоча зустріч учасників дистанційного навчання за проектом „Молодь Дніпропетровщини крокує до світового інформаційно-освітнього простору” в рамках модульного навчання учасників обласного європейського клубу.

Метою зустрічі є упорядкування роботи шкільних євроклубів та налагодження їх стабільної діяльності.

До участі в заході прибули 22 найактивніших представника євроклубів з міст Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Кривого Рогу, Марганцю, Нікополю, Павлограду, Петршотравенська та Апостолівського, Царичанського, Криворізького, Криничанського, Петропавлівського, Синельниківського та Солонянського районів.

Молодь привітала директор обласного центру Гончар Неля Григорівна, яка акцентувала увагу учнів на необхідності проявляти громадянську активність на підтримку єдності України.

Під час робочої зустрічі відбувся обмін досвідом між учасниками щодо проведення заходів на тему «Толерантність» та «Єдина країна». Були представлені різноманітні форми: акції, флеш-моби, відео-роліки, конкурси, суботники, круглі столи, висадка дерев.

Діти вчились вести цивілізовану дискусію у форматі письмових дебатів за темою європейського вибору України та взяли участь у практичних дебатах.

На зустрічі у Центрі українсько-польської співпраці Національного гірничого університету директор п. Роман Дичковський розповів про роботу Центру та про можливості для українських абітурієнтів навчатись за кордоном, зокрема в Польщі, а також провів для учасників фрагмент уроку з вивчення польської мови

.

Керівники та члени Євроклубів Дніпропетровської області.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)