АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОРЯДОК НАДАННЯ ПОСЛУГ

Читайте также:
  1. I. Порядок наследования восходящих
  2. I. Призвание к наследованию (основания и порядок)
  3. II. Порядок наследования нисходящих, в частности
  4. II. Порядок подачи и рассмотрения заявлений на оказание материальной помощи
  5. II. ПОРЯДОК ПРИЕМА И УВОЛЬНЕНИЯ РАБОТНИКОВ
  6. II. Порядок проведения конкурса
  7. III. Наследование казны. Особый порядок наследования
  8. III. Порядок наследования в боковых линиях в частности
  9. III. Порядок формирования информационной базы «Золотой фонд студентов».
  10. IV. Организация и порядок проведения фестиваля
  11. VII. Порядок здійснення тимчасового вилучення посвідчення водія
  12. А) традиційний порядок укладання господарських договорів.

ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ

ОРЕНДОДАВЦЮ НЕРУХОМОГО МАЙНА

 

місто Київ «__» _______ 2015 року

Замовник: _______________________ в особі першого заступника голови правління ____________, що діє на підставі _____________________________ з однієї сторони, та

Виконавець: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ЗАСТАВЕНКО ІГОР ПАВЛОВИЧ, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: ___.__.20__ № ____________________________, з іншої сторони,

надалі за тестом цього ДОГОВОРУ ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ ОРЕНДОДАВЦЮ НЕРУХОМОГО МАЙНА разом пойменовані – «Сторони», а кожен окремо – «Сторона»,

Уклали цей ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ ОРЕНДОДАВЦЮ НЕРУХОМОГО МАЙНА,

що надалі за текстом найменується – «Договір», про наступне:

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Виконавець зобов'язується надати Замовнику посередницькі та інформаційно-консультаційні послуги із сприяння укладенню договору оренди нерухомого майна, а Замовник зобов'язується оплатити Виконавцеві зазначені послуги, в строк та на умовах, передбачених цим Договором.

1.2. Виконавець за цим Договором сприяє укладенню між Замовником (орендодавцем) і третьою особою (орендарем) договору оренди наступного нерухомого майна (об’єкта):

тип об'єкта: приміщення; місце знаходження об'єкта: нежитлові офісна приміщення, загальною площею ________ квадратних метри, розташовані за адресою: м. Київ|, вул. ____________, ________ поверх.

1.3. Замовник цим підтверджує і гарантує, що:

- він є власником нерухомого майна, право власності було набуто ним у повній відповідності з вимогами законодавства і він має всі необхідні права і повноваження для укладення договору оренди нерухомого майна.

1.4. Нерухоме майно належить Замовнику на праві власності на підставі Свідоцтва про право власності на нежилий будинок серії _____________ видане ___________________ __ березня 19__ року.

1.5. При наданні послуг, визначених у цьому Договорі, Виконавець керується відповідним чинним законодавством України.

ПОРЯДОК НАДАННЯ ПОСЛУГ

2.1. Для сприяння укладенню договору оренди нерухомого майна, вказаного у цьому Договорі, Виконавець вчиняє наступні дії: розміщує інформацію про нерухоме майно, здійснює пошук потенційних орендарів нерухомого майна; надає Замовнику інформацію про потенційних орендарів нерухомого майна; надає потенційним орендарям інформацію про нерухоме майно; демонструє нерухоме майно потенційним орендарям та організовує проведення з ними переговорів щодо укладення договору оренди нерухомого майна.

2.2. Замовник щомісячно повідомляє Виконавця про наявність вільних Приміщень, які можуть бути передані в оренду. Крім того, Замовник повідомляє Виконавця про всі зміни, відносно Приміщень.

2.3. Виконавець здійснює показ Приміщень, які можуть бути передані в оренду за попереднім погодженням з Замовником. Попереднє погодження здійснюється у вигляді повідомлення представником Виконавця уповноваженого представника Замовника щодо такого показу, після чого Сторони та представники потенційних Орендарів визначають дату та часу показу.

2.4. Після проведення показу Приміщень, уповноважені представники Сторін та потенційних Орендарів підписують Акт реєстрації потенційних Орендарів (Додаток 1 до цього Договору) (далі по тексту – Акт реєстрації), який буде підтвердженням того, що даного Орендаря було залучено Виконавцем. Строк чинності Акту реєстрації становить 6 (шість) місяців з моменту його підписання уповноваженими представниками Сторін та потенційних Орендарів.

2.5. Підставою для оплати послуг Виконавця є Акт приймання-передачі наданих послуг, підписаний Сторонами на умовах, передбачених розділом 4 цього Договору, після передачі Замовником Приміщень в оренду потенційним Орендарям, які були залучені Виконавцем.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)