АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРАВА І ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

5.1. Замовник має право:

5.1.1. вимагати від Виконавця належного виконання цього Договору;

5.1.2. інші права, передбачені законодавством та цим Договором.

5.2. Замовник зобов'язаний:

5.2.1. своєчасно і в повному обсязі сплатити належну Виконавцю винагороду;

5.2.2. виконувати інші обов'язки, передбачені цим Договором.

5.3. Виконавець має право:

5.3.1. залучати для виконання цього Договору третіх осіб;

5.3.2. інші права, передбачені законодавством та цим Договором.

5.4. Виконавець зобов'язаний:

5.4.1. повідомляти Замовнику на його вимогу всі відомості про хід виконання цього Договору.

ДІЯ ДОГОВОРУ

6.1. Цей Договір набирає чинності з дня його підписання Сторонами та діє до повного виконання Сторонами зобов”язань відповідно до цього Договору.

Якщо у відповідну дату зобов'язання Замовника з оплати послуг Виконавця залишаються невиконаними, відповідні положення цього Договору продовжують діяти до моменту повного виконання Замовником його зобов'язань.

6.2. Зміни у цей Договір можуть бути внесені тільки за згодою Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього Договору.

6.3. Цей Договір припиняється у разі закінчення строку, на який його укладено, у разі підписання договору оренди нерухомого майна, який буде укладений між Замовником (орендодавцем) і третьою особою (орендарем), та в інших випадках, передбачених цим Договором та законодавством.

6.4. Одностороння відмова Замовника від цього Договору не допускається.

6.5. Цей Договір може бути розірваний за згодою Сторін.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. У разі прострочення строків оплати плати за надані Виконавцем послуги за цим Договором Замовник сплачує Виконавцю штрафну санкцію у вигляді пені в розмірі подвійної облікової ставки НБУ, що діяла протягом строків обумовлених цим пунктом Договору прострочень, від простроченої суми за кожен день прострочення платежу від дня виникнення такої прострочки до повного погашення заборгованості.

7.2. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов’язань за цим договором, якщо таке невиконання або неналежне виконання сталося внаслідок дії обставин непереборної сили (форс-мажору), на час дії таких обставин. Обставинами непереборної сили є надзвичайні і невідворотні за даних умов обставини, які унеможливлюють виконання Стороною її зобов’язань, не залежать від волі Сторони, виникли після підписання цього договору, і які Сторона не могла передбачити або запобігти їм розумними засобами.

7.3. Виконавець не відповідає перед Замовником за виконання третіми особами договору оренди нерухомого майна.

ПОРЯДОК ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

8.1. Усі спори, що виникають з цього Договору або пов’язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.

8.2. Якщо відповідний спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку відповідно до чинного законодавства України.

ІНШІ УМОВИ

9.1 На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" (надалі - Закон), підписанням цього Договору Виконавець надає свою повну необмежену строком згоду на обробку його персональних даних загального характеру будь-яким способом, передбаченим чинним законодавством України, занесення їх до баз персональних даних контрагентів Замовника, передачу та/або надання доступу третім особам без отримання додаткової згоди Виконавця. Обробка персональних даних здійснюється Замовником з метою належного виконання умов цього Договору, здійснення статутної діяльності Замовника, забезпечення реалізації податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку, а також з метою виконання зобов’язань/обов’язків Замовника, визначених чинним законодавством України та/або передбачених укладеними Замовником договорами.

9.2. Усі правовідносини, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, у тому числі пов'язані із дійсністю, укладенням, виконанням, зміною та припиненням цього Договору, тлумаченням його умов, визначенням наслідків недійсності або порушення Договору, регламентуються цим Договором та відповідними нормами чинного в Україні законодавства, а також застосовними до таких правовідносин звичаями ділового обороту на підставі принципів добросовісності, розумності та справедливості.

9.3. Додаткові угоди та додатки до цього Договору є його невід'ємними складовими частинами і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі, підписані Сторонами та скріплені відбитками печаток Сторін (за їх наявності).

9.4. Цей Договір складений у двох автентичних примірниках, які мають однакову юридичну силу, – по одному для кожної із Сторін.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)