АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інструкція користувача програми

Читайте также:
  1. Взаємодія користувача та файлової системи ПК
  2. Графічний інтерфейс користувача
  3. Державне регулювання зайнятості: сутність, крива Філіпса у короткостроковоому та довгостроковому періодах, деожавні програми регулювання зайнятості.
  4. для включення до програми комплексного іспиту
  5. Додаток 1. Лістинг програми
  6. Економічні програми переходу до ринку
  7. Закладка Screen вікна властивостей MS-DOS-програми
  8. Зміст навчальної ПРОГРАМи КУРСУ «ПРАВО СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ», нормативно-правові акти і ЛІТЕРАТУРА, що рекомендується
  9. Знайдіть в мережі Інтернет програми-каталогізатори для персонального ПК та ознайомтесь з їхніми функціями та можливостями. Зробіть огляд.
  10. Зчитати з клавіатури символьний рядок та виконати його обробку. Умови завдання представлено в таблиці 4.2. Вхідний масив та результат роботи програми вивести на екран.
  11. І. ЗМІСТ НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ГОСПОДАРСЬКИЙ ПРОЦЕС»
  12. ІНСТРУКЦІЯ З РУХУ ПОЇЗДІВ І МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ

 

 

Запуск програми виконується за допомогою файлу FiguresApp.exe. Для збереження та читання даних необхідний зовнішній файл з форматованими даними або порожній – figures.dat.

При запуску програми на екрані командного вікна консольного виводу з’являється повідомлення про успішну ініціалізацію об’єктів – Рисунок 3.1

 

 

Рисунок 2.5.1 – Стартове вікно запуску

 

Після чого на екрані з’являється головне меню програми

 

 

Рисунок 2.5.2 – Головне меню програми

 

На початку роботи програми користувач може завантажити данні до програми у оперативну пам’ять комп’ютера, обравши пункт 6, або самостійно створити список фігур.

Для створення об’єкта-круга, або об’єкта-еліпса потрібно відповідно вибрати пункт 1 або 2, де користувачеві пропонується ввести інформацію о фігурі з клавіатури. (рис)

Для перегляду списку усіх фігур потрібно обрати пункт 3. При цьому на екран буде зображений список у форматованому вигляді. Якщо при цьому список пустий, то буде повідомлення про те, що в списку немає елементів.

Видалення списку усіх фігур відбувається у пункті 4.

Збереження у файл списку усіх фігур – пункт 5.

Дія завантаження списку усіх фігур з файлу відбувається у пункті 6.

Для сортування списку усіх фігур потрібно вибрати пункт 7. При чому користувач повинен вибрати критерії сортування із запропонованого списку.

Пошук елементів відбувається у пункті 8. Користувач повинен вибрати критерії пошуку із запропонованого списку критеріїв. Після чого на екран буде здійснений вивід знайдених елементів.

Вихід із програми та завершення роботи – пункт 10

Для виконання додаткових запитів потрібно вибрати пункт 9. При цьому користувачеві буде виведений список усіх фігур, та додаткове меню:

 

Рисунок 2.5.3 – додаткове меню запитів

 

Для додання нового елемента у задану позицію потрібно вибрати пункт 1.

Для перезапису елемента у заданій позиції – пункт 2.

Для видалення елементу у заданій позиції – пункт 3.

Для виконання додаткових запитів з елементом фігури – пункт 4.

Вихід до головного меню здійснюється за допомогою пункту 5.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)