АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Кравченко Микола Давидович

Читайте также:
  1. Євчука Андрія Миколайовича
  2. Зі спогадів Бориса Антоненка-Давидовича
  3. молодшого сержанта міліції Ярощука Костянтина Миколайовича

Народився 12.03.1939 р в с.Самотуги.Закінчив факультет журналістики Київського державного університету ім..Т.Г.Шевченка.Обирався заступником голови Київського міського коміету Товариства Червоного Хреста.З 1973 р –кореспондент,завідувач відділу редакції газети «Кивська правда».Член національної спілки журналістів України.

14. Cирова Ольга Василівна

Народилася 05.02.1952 р. в с. Жукля Корюківського р-ну. Після навчання в середній школі приїхала до м. Києва, влаштувалася на роботу кур єром до редакції газети «Друг читача». Закінчила Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка, за фахом журналіст-редактор. Працювала молодшим редактором видавництв «Веселка», «Техніка». Завідувала редакцією журналу «Православний вісник УПЦ». Була керівником української редакції Національного проекту «Золота книга української еліти» компанії «Євроімідж».

З початку 2002р. – відповідальний секретар журналу «Наталі».

Захоплення: історія України, зокрема історія рідного краю.

 

15. Рябець Микола Семенович

Народився 15. 06. 1942 р. в с. Прибинь Корюківського. Закінчив Харківську вищу інженерну радіотехнічну академію ППО. Проходив військову службу на посадах командира дивізіону, командира полку,заступника командира корпусу ППО з озброєння, заступника командуючого армією ППО з озброєння. Нині – заступник головного командувача військ ППО України з озброєння. Протягом трьох років пербував в Афганістані. Учасник бойових дій. Має державні нагороди. Генерал- лейтенант.


 

16. Парфененко Михайло Павлович

Народився 12. 01. 1951 р. в с. Самотуги Корюківського р-ну. Трудову діяльність розпочав робітником на Сядринському льонозаводі. Проходив строкову військову службу. Закінчив Київську вищу школу МВС СРСР, за фахом юрист-правознавець. Впродовж 1972-200 рр. працював у Жовтневому рай управлінні Головного управлінняМВС України в м. Києві, де пройшов шлях від міліціонера до заступника начальника управлінн. Полковник міліції. З 2000 р. працює начальником відділу безпеки ЗАТ «Вулкан- Правекс».

17. Остапенко Іван Єгорович

Народився 11.09.1942 року в с. Козилівка Корюківського району. Закінчив Київське загальновійськове училище та Кам'янець-Подільський педагогічний інститут. Понад 28 років служив у лавах Збройних Сил СРСР. З 1962-го по 1964 р. брав участь у військово-стратегічній операції "Анадир" - захищав повітряний простір Республіки Куба. У 1976-1979 рр. служив на Чукотці у військах особливого призначення (ОСНАЗ). Проходив службу в Центральній групі військ. У липні 1986 р. був призначений заступником начальника політвідділу управління військово-будівельних частин з ліквідації наслідків аварії на ЧАЄС (Міненерго СРСР). У березні 1989 р. виведений із зони Чорнобильської катастрофи і звільнений у запас за станом здоров'я у званні полковника. Нагороджений орденом "За службу Батьківщині" III ступеня. З 1990 р. працював у штабі Цивільної оборони та МНС України. З липня 2000 р. працював у ветеранських організаціях м. Києва на громадських засадах.

18.


 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)