АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Пригоди під землею. Розділ 3

Читайте также:
  1. D. Дефіцит кількості мобільних госпіталів, що могло б наблизити медичну допомогу до місця пригоди.
  2. IV Розділ. Тести на Нью-Йоркську Конвенцію про визнання та виконання іноземних арбітражних рішень
  3. VIII. Аналіз внутрішніх функціональних підрозділів
  4. Апарати для розділення неоднорідних мас
  5. Будьте дуже уважні, на вас чекають пригоди та складні завдання. Мавпочка Чі- Чі- Чі».
  6. Висновки до другого розділу
  7. Висновки до розділу 1
  8. Висновки до розділу ІІІ
  9. Висновок до розділу
  10. Глава 3.1. Конференція студентів структурного підрозділу Університету.
  11. Глава 3.2. Студентський парламент структурного підрозділу Університету.
  12. Глава 3.3. Голова Студентського парламенту структурного підрозділу Університету.

Пригоди під землею. Розділ 1

Були в селі два брати, і кожен з дитинства хотів пригод, відкрити щось нове.

Одного звали Петро, а другого Кирило. Першому було 10 років,а другому 12. Вони робили все однаково.

В бібліотеці вони взяли книгу «Робінзон Крузо», вона їм дуже сподобалась. Вони захотіли зробити щось подібне. Зібрали речі: взяли запас харчової води, консерви.І пішли подорожувати. Ішли вони лісом, дійшли до печери. Вона була страшна, але ніхто не знає, що в середині, от вони і пішли.

Спочатку було темно, страшно, багато павутиння, земля мокра, багато мокрих каменів, і часто чулись моторошні звуки.


Хлопці йшли печерою так довго,що ліхтарики перегоріли, а потім сталося диво: після темної, моторошної печери, почалася світла,суха і гарна.

Пригоди під землею. Розділ 2

Павло з закликом сказав:

- Кирило давай тут поїмо, поп'ємо,а головне, відпочинемо!

- Давай, – сказав Кирило.


З портфеля вони дістали пару спальних мішків, вмостили їх і заснули. Першим проснувсь Кирило, оставив записку на мішку,щоб Петро не хвилювався. Кирило пішов в малу ущелину, він навіть не підозрював, що в ній коїться. У ній він побачив дикунів. Хлопчик побіг будити Петра. Кирило розказав про те, що коїться. Вони знову заглянули в ту ущелину, а там вже не було нікого. Петрик почав сварити Кирила, щоб він більше так не жартував, а Кирило почав доказувати, що він дійсно когось там бачив, і там лежали свічки і книга, і тільки тому, що Кирило його брат,він йому повірив. Вони пішли далі.

Пригоди під землею. Розділ 3

Вони пішли по цікавим сходам вниз, почали горіти вогні, неначе це для них. Ох отут ще поручні з заліза зроблені недавно, бо ще теплі. Вогні запалили давно, бо вони вже майже догоріли. Тут не тепло, градусів 8 – 10 тепла. Тільки що потух вогник.

- Кирило, мені страшно! – сказав Петро…

- Мені теж….

- Може повернімося назад, га?

- Ні, до цього місця ще ніхто не доходив, а нам відступати не можна.

Здалеку почулися звуки тварини, і з кута вибіг пес. Хлопці сильно злякалися і почали тікати. Вибігли в тому місці, де й зайшли в печеру, це вони пояснить не могли. Пса вони забрали з собою і згодом приручили.

Написали вони про це книгу, а вчені й досі не можуть цього пояснити: чому це так. Пішли вони самі це пояснювати, але це зовсім друга, моторошна історія.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)