АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Маски для обличчя

Читайте также:
  1. Витаминные маски для наружного применения
  2. Вогнепальні пошкодження середньої зони обличчя.
  3. Класифікація пошкоджень обличчя
  4. Маски для волос с перцовой настойкой
  5. МАСКИ И НЕ ТОЛЬКО.
  6. МАСКИРОВКА СЛЕДОВ.
  7. Метод маски (как мы разбирали на паре) отличается от метода смены профессии только тем, что проводится в более сжатые сроки и менее глубок, чем смена профессии).
  8. Отметьте, когда в годы Великой Отечественной войны необходимо было соблюдать режим светомаскировки.
  9. Очищение, тонизация, глубокое очищение, активное насыщение (в зависимости от типа кожи) , моделирование, нанесение маски, обогащение эфирными маслами, завершение процедуры)
  10. Очищение, тонизация, глубокое очищение, активное насыщение (концентрат ) , моделирование, нанесение маски, обогащение эфирными маслами, завершение процедуры.
  11. Перечислите и опишите методы радиоэлектронной маскировки

Косметологічні процедури

Назва процедури Короткий опис процедури Тривалість процедури Вартість процедури
Консультація косметолога Тестування шкіри електронним аналізатором стану шкіри, заповнення косметичної карти клієнта, складання індивідуальної програми по догляду за шкірою 30-40 хв. 100 грн.
Мануальна чистка обличчя Ця процедура призначення для глибокого очищення шкіри від різного роду висипань: вугрів, запальних елементів, чорних цяток, комедонів. Після процедури набагато зменшується кількість запалень, налагоджуються процеси регенерації, пори помітно звужуються, шкіра стає рівною та матовою. Процедура передбачає такі етапи: очищення шкіри, гомаж, розкриття пор гідруючим гелем, проведення безпосередньо чистки обличчя, нанесення антибактеріальної маски, дарсонвалізація, нанесення загоювального крему. 90-120 хв. 250 грн.
Ультразвуковий фонофорез Ця процедура, яка проводиться на лімфодренажному гелі, ефективно знімає набряки, покращує кровообіг, насичує шкіру киснем. Дуже ефективна для в’ялої, тьмяної та сухої шкіри. 30 хв. 150 грн.

 

Масажі

Класичний живильний масаж обличчя, шиї та декольте на регенеруючих маслах Регулярний масаж обличчя допомагає попередити появу зморшок, покращити тонус та колір шкіри, усунути сліди втоми, зняти м’язеві блоки. Регенеруючі масла живлять та насичують шкіру корисними речовинами, роблять її більш пружною та еластичною. 30 хв. 100 грн.
Очищуючий медовий масаж обличчя Медовий масаж живить шкіру, покращує її колір та надає їй пружності, розгладжує дрібні зморшки, покращує кровообіг, очищує шкіру від відмерлих клітин, виводить з клітин шлаки та токсини, нормалізує роботу сальних залоз. 20 хв. 100 грн.
Лікувальний масаж за Жаке Масаж обличчя за Жаке - один з різновидів масажу обличчя, в основі якого лежить щипкова техніка впливу, «вичавлювання» секрету сальних залоз і глибокий вплив на всі шари шкіри. Цей вид масажу відноситься до категорії лікувальних масажів. Основним його завданням є лікування жирної і проблемної шкіри обличчя. 15 хв. 75 грн.
СПА-масаж обличчя, шиї та декольте трав'яними мішечками Ця унікальна процедура з використанням гарячих трав’яних компресів виводить застояну лімфу, виводить токсини зі шкіри обличчя, покращує роботу сальних залоз, балансує, зміцнює клітини та насичує шкіру корисними речовинами. 30 хв. 200 грн.
Лімфодренажний масаж Асахі У ході масажу зачіпаються не тільки поверхневі мімічні, але й глибоко розташовані м'язи обличчя, завдяки чому відбувається розслаблення лицьової мускулатури, зміцнення і оздоровлення судин обличчя, підтяжка його овалу. Відчутно поліпшується стан сполучної тканини, а шкіра «молодіє» років на сім. Велика увага в даній методиці приділяється масажу лімфатичних ліній, що в свою чергу прискорює виведення токсинів і зайвої рідини з тканин обличчя, а також покращує їх живлення. 15 хв. 150 грн.
Браш-масаж обличчя з ексфоліантом Браш-масаж обличчя є м'якою очищувальною процедурою, в ході якої видаляються ороговілі частинки і різні забруднення шкіри. Процедура проводиться за допомогою спеціального апарату з насадкою-щіткою. В результаті процедури браш-масажу шкіра розгладжується; пори добре очищаються від забруднень і виділень сальних залоз; згладжуються різні нерівності шкіри, вирівнюється її рельєф; обличчя виглядає відпочившим і свіжим; шкіра стає зволоженою, гладкою та еластичною. 15 хв. 70 грн.
Розслабляючий масаж голови з аромаолійками Масаж голови є неперевершеним джерелом хорошого настрою та самопочуття! Масаж, що проводиться з використанням різноманітних ефірних олій, покращує кровопостачання, допомагає розслабитись та заспокоїтись. Крім того, він дуже позитивно впливає на стан волосся – робить його блискучим та міцним. 20 хв. 75 грн.

 

Депіляція

Воскова депіляція Воскова депіляція – процедура видалення зайвого волосся за допомогою теплого або гарячого воску. В залежності від типу шкіри, кольору та швидкості росту волосся, воскова депіляція може позбавити Вас від небажаного волосся на строк від 2 до 4 тижнів.    
· верхня губа   10 хв. 40 грн.
· підпашки   15 хв. 80 грн.
· ноги до коліна   20 хв. 100 грн.
· ноги вище коліна   20 хв. 120 грн.
· ноги повністю   40 хв. 150 грн.
· бікіні класичне   30 хв. 120 грн.
· бікіні глибоке   60 хв. 200 грн.
· руки   15 хв. 60 грн.
Шугарінг або депіляція цукровою пастою Шугарінг – спосіб видалення зайвого волосся за допомогою густого цукрового сиропу або пасти. Цим простим та водночас ефективним способом користувались східні красуні ще з давніх часів. Переваги цукрової депіляції: паста повністю гіпоалергенна, не пошкоджує шкіру, видаляє навіть коротке волосся.    
· верхня губа   10 хв. 50 грн.
· підпашки   15 хв. 100 грн.
· ноги до коліна   20 хв. 120 грн.
· ноги вище коліна   20 хв. 150 грн.
· ноги повністю   40 хв. 200 грн.
· бікіні класичне   30 хв. 150 грн.
· бікіні глибоке   60 хв. 250 грн.
· руки   15 хв. 80 грн.

 

Маски для обличчя


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)