АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Комплекси процедур

Читайте также:
  1. II. МЕТОДЫ, ПОДХОДЫ И ПРОЦЕДУРЫ ДИАГНОСТИКИ И ЛЕЧЕНИЯ
  2. II. МЕТОДЫ, ПОДХОДЫ И ПРОЦЕДУРЫ ДИАГНОСТИКИ И ЛЕЧЕНИЯ
  3. Адміністративна процедура при надання адміністративних послуг.
  4. Алгоритм выполнения процедуры
  5. Алгоритм проверки значимости регрессоров во множественной регрессионной модели: выдвигаемая статистическая гипотеза, процедура ее проверки, формулы для расчета статистики.
  6. Анализ влажности кожи ДО процедуры и ПОСЛЕ.
  7. Банковские счета клиентов: процедуры открытия ведения и закрытия
  8. Биржевые товары: отличительные черты, виды и требования к качеству. Процедура допуска биржевого товара к торгам.
  9. В приемных боксов и изоляторов, помещениях временного отдыха пациентов после процедур лечебных учреждений и микробиологических боксах любых учреждений.
  10. В) риск того, что аудиторские процедуры по существу не позволяют обнаружить искажение остатков по счетам бухгалтерского учета или группам операций.
  11. Ветеринарные процедуры
  12. Визначити зміст і значення процедур автоматизованої класифікації в біометричних дослідженях.

 

Назва комплексу Короткий опис комплексу Тривалість комплексу Вартість комплексу
Експрес-догляд «Миттєвий ефект» Ви хочете чудово виглядати, збираючись на ділову зустріч, вечірку або ж хочете просто відпочити і відновиться після трудових буднів? Але не маєте часу, щоб пройти повноцінний, інтенсивний курс догляду за обличчям? Тоді експрес-догляд це те, що Вам потрібно. Він за 1 годину відновить Ваші сили і красу, поверне шкірі м'якість, пружність та свіжість. Процедура передбачає такі етапи: очищення, тонізація, гель-маска гліко-пілінг з АНА-кислотами, ультразвуковий фонофорез, концентрат «Натуральний зволожуючий фактор», альгінатна маска «Миттєвий ефект», крем 60 хв. 300 грн.
Моделюючий догляд для покращення овалу обличчя Ця програма чудово підтягує овал обличчя та тонізує м'язи. В результаті чого підвищується еластичність шкіри, вона збагачується киснем, активізуються процеси регенерації шкіри, вона стає більш пружною і підтягнутою. Процедура передбачає такі етапи: очищення, тонізація, гель-маска гліко-пілінг з АНА-кислотами, лімфодренажний масаж Асахі, концентрат «Миттєвий ліфтинг», термоактивна гіпсова маска з кріогенним ефектом, крем 60 хв. 250 грн
Живильна терапія для сухої шкіри Програма призначена для комплексного догляду за сухою та знезводненою шкірою і забезпечує не тільки повноцінне і глибоке зволоження шкіри, але і профілактику вікових змін. Засоби, які використовуються в цьому догляді, створюють максимальний комфорт та підвищують рівень її гідратації. Процедура складається з таких етапів: очищення, тонізація, гомаж з мінералами мертвого моря, живильний масаж обличчя, шиї та декольте на регенеруючих маслах, концентрат «Еластичніть та пружність», альгінатна маска для сухої та чутливої шкіри з екстрактом пелюстков троянди «Бризки шампанського», крем 60 хв. 200 грн.
Процедура глибокого очищення для жирної шкіри Процедура призначена для профілактики та корекції проблем жирної і схильної до акне шкіри. Вона дозволяє отримати такі результати: нормалізація роботи сальних залоз; зняття запальних явищ, набряклості і подразнення шкіри; запобігання застійних явищ і утворення рубців, стимулювання регенерації тканин; поліпшення зовнішнього вигляду шкіри (очищення і звуження пор, вирівнювання рельєфу шкіри). Процедура передбачає такі етапи: очищення, тонізація, гель-маска гліко-пілінг з АНА-кислотами, розкриття пор гідруючим гелем, браш-масаж з ексфоліантом, концентрат «Сніданок для шкіри», гель-маска реаніматор на основі каррагену, крем 90 хв. 220 грн.
Релаксуючий СПА-комплекс «День у Провансі» Залишіть всі свої проблеми за стінами нашого кабінету та присвятіть час собі. Одного сеансу цього релаксуючого комплексу достатньо, щоби відновити нервову систему, відпочити морально та фізично та отримати заряд енергії. До комплексу входить: очищення, тонізація, гомаж з мінералами мертвого моря, СПА-масаж травяними мішечками обличчя, декольте та спини, розслабляючий масаж голови з аромаолійками, концентрат «Антистрес», альгінатна маска із пом'якшуючим та заспокійливим ефектом крем 90 хв. 400 грн.
Комплекс повної воскової депіляції Гладенька шкіра на тілі – це не примха, а скоріше необхідність для кожної сучасної жінки. Вона дарує впевненість в своїй привабливості, і хороший настрій від розуміння того, що «все в порядку». До комплексу входить воскова депіляція бікіні, ніг та підпашок, що дозволить Вам зекономити час та гроші. Депіляція проводиться на високоякісному професійному воску іспанського виробництва “Starpil”, тож Ви можете бути впевнені, що отримаєте гладеньку шкіру без подразнень. 120 хв. 350 грн.
Комплекс повної цукрової депіляції Якщо у Вас чутлива, ніжна та схильна до алергічних реакцій шкіра, то цукрова депіляція –це найкращий спосіб позбавитись від небажаного волосся на термін від 2 до 5 тижнів. До комплексу входить цукрова депіляція бікіні, ніг та підпашок. Процедура проводиться якісною цукровою пастою, що не викликає алергії та подразнення, знижує больові відчуття. Спробуйте і Ви не пошкодуєте!!! 120 хв. 450 грн.

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)