АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Міський голова С.Д.Давидов

Читайте также:
  1. Глава 2. Голова на котах.
  2. Глава 2.3. Голова Студентського парламенту Університету.
  3. Глава 3.3. Голова Студентського парламенту структурного підрозділу Університету.
  4. Голова Асоціації громадських організацій
  5. Голова или заменяющие ее элементы
  6. Голова НТСА географічного факультету
  7. Голова НТСА факультету інформаційних технологій
  8. Голова циклової комісії _______________ ______________________
  9. Голова циклової комісії ________________ Атаманенко М.Л.
  10. Голова циклової комісії __________________О.К. Кіяшко
  11. Особливості правового статусу голови Севастопольської міської ради. Севастопольський міський голова: проблеми реалізації його правового статусу

УКРАЇНА

КОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від____________2015 №_______

 

Про результати ревізії

міського комунального закладу

культури Палац культури

та дозвілля «Октябрь»

 

Костянтинівською об'єднаною Державною фінансовою інспекцією відповідно до пункту 5.3.2.1. плану контрольно-ревізійної роботи Державної фінансової інспекції України на III квартал 2015 року проведено ревізію фінансово-господарської діяльності міського комунального закладу культури Палац культури та дозвілля «Октябрь» за період з 01.04.2011 по 30.06.2015, якою встановлено ряд порушень та недоліків, що відображені в акті ревізії від 31.07.2015 №24-02-05/9.

В результаті проведеної ревізії встановлено порушення, що призвели до збитків на загальну суму 163 632,59 грн., а саме: у сумі 403,61 грн. – необгрунтовано відшкодовано витрати на проїзд, внаслідок оплати без підтверджуючих документів (за відсутності квитка) та плати на проїзд транспортом у таксі до місця відрядження; у сумі 6 422 грн. – працівникам закладу безпідставно нарахована премія, яка не передбачена умовами колективного договору МКЗК ПК та Д «Октябрь» на 2010-2013 р.р. та Положенням про преміювання; у сумі 223,33 грн.-необгрунтовано нарахована індексація заробітної плати; у сумі 2 412,25 грн. – внаслідок зайво нарахованої заробітної плати - зайво перераховано єдиного соціального внеску; у сумі 31 871,50 грн. – недоотримано закладом власних фінансових ресурсів від орендної плати; у сумі 119 254,30 грн.- покриття за рахунок загального фонду кошторису видатків, пов'язаних з наданням платних послуг; у сумі 3 045,60 грн. – необгрунтовано включені витрати на здійснення державної експертизи та технічного нагляду з поточного ремонту закладу. В ході ревізії порушення відшкодовані частково у сумі 151 550,17грн.

За період роботи колишнього директора Дубініної Л.О. з 01.04.2011 по 01.04.2013 встановлено порушення, що призвели до збитків на загальну суму 12 082,42 грн., які станом на момент закінчення ревізії не відшкодовані.

В ході ревізії Дубініній Л.О. направлено запрошення щодо надання пояснень стосовно порушень за період її роботи директором закладу. На момент завершення ревізії 31.07.2015 Дубініна Л.О. на запрошення не з'явилась, у зв'язку з чим пояснень не надано. Завдані збитки не відшкодовані, порушення триває.

За результатами ревізії направлено вимогу директору закладу Деміденку В.В. щодо усунення порушень. Застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операції з бюджетними коштами. Направлено попередження керівнику про неналежне виконання бюджетного законодавства.

За ведення бухгалтерського обліку з порушенням встановленого порядку на 3 матеріально-відповідальних осіб складено протоколи про адміністративну відповідальність за статтею 164-2 КУпАП.

Враховуючи вищевикладене, виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

1.Зобов’язати директора міського комунального закладу культури Палац культури та дозвілля «Октябрь» Деміденко Володимира Васильовича вжити заходів щодо повного усунення фінансових порушень згідно із діючим законодавством, посилити контроль за цільовим та ефективним використанням бюджетних коштів, не допускати порушень в майбутньому.

2. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на начальника міського відділу культури Костянтинівської міської ради Хоменко О.О.

Міський голова С.Д.Давидов


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)