АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

РАДА ПРОФІЛАКТИКИ

Читайте также:
  1. До якого віку рекомендується носити ортопедичне взуття з метою профілактики рецидиву вродженої клишоногості?
  2. Лікування та профілактики хронічного бронхіту у дітей.
  3. Основні заходи профілактики гельмінтозів
  4. Протокол лікування та профілактики хронічного бронхіту у дітей.

ПЛАН РОБОТИ РАДИ ПРОФІЛАКТИКИ ПРАВОПОРУШЕНЬ

На 2014/2015 навчальний рік

 

Мета: попередження протиправної поведінки учнів школи, профілактика куріння та вживання алкогольних, токсичних і наркотичних речовин, профілактика травматизму, аморальної поведінки батьків і учнів, попередження безпритульності і бездоглядності дітей.

Завдання

1. Гуманізація і демократизація навчального процесу, створення сприятливих умов для співробітництва педагогів, учнів та їх батьків як необхідної умови запобігання і подолання відхилень у поведінці дітей і підлітків.

2. Формування і розвиток шкільного колективу зі здоровим моральним мікрокліматом.

3. Формування правової культури та моральних цінностей громадянина України.

4. Формування негативного ставлення до протизаконних дій.

5. Розвиток громадянської активності, самостійності, відповідальності учнів, запобігання негативним проявам серед них.

 

№ з/п Тематика засідань Термін проведення Відповідальний Відмітка про виконання
  Аналіз роботи Ради профілактики правопорушень у 2013/2014 н.р. та завдання на 2014/2015 н.р.   Закріплення громадських вихователів за дітьми, що перебувають на внутрішньошкільному обліку.   Оновлення картотеки дітей, що перебувають на внутрішньошкільному обліку..   Про хід Всеукраїнського рейду “Урок”. Аналіз охоплення освітою дітей шкільного віку, що проживають у мікрорайоні школи   Вересень Голова Ради профілактики     Заступник директора з ВР Біч І.Й.   Соц.педагог Веретюк М.С.   Заступник директора з ВР Біч І.Й.      
  Про зайнятість у позаурочний час учнів, що потребують особливого педагогічного контролю та дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.   Про профілактичну роботу з учнями, які постійно запізнюються на уроки.   Перевірка щоденників учнів, які потребують посиленого контролю.   Про стан роботи з питань протидії наркоманії     Про стан роботи щодо виконання заходів програми «Стоп насильству» Жовтень Соц.педагог Веретюк М.С.     Заступник директора з ВР Біч І.Й.   Соц.педагог Веретюк М.С.   Соц.педагог Веретюк М.С.     класні керівники Соц.педагог Веретюк М.С.   Заступник директора з ВР Біч І.    
  Поведінка та успішність учнів ВШО   Профілактична робота з учнями, які схильні до пропусків навчальних занять.   Про законодавство в галузі профілактики правопорушень і злочинності серед підлітків.   Про хід Всеукраїнського рейду “Урок”.   Про підготовку до Всеукраїнського тижня права   Про проведення тижня «За здоровий спосіб життя»     Листопад Заступник директора з ВР Біч І.Й.   Соц.педагог Веретюк М.С.   Заступник директора з ВР Біч І.Й. Бахтіна Л.В.   Заступник директора з ВР Біч І.Й.    
    Суспільна активність дітей девіантної поведінки.   Про стан роботи з профілактики правопорушень.   Профілактична робота з порушниками режиму роботи школи.   Про підготовку до проведення Місячника правової освіти   Про звіти керівників шкільних гуртків щодо роботи з учнями девіантної поведінки та учнів, що опинилися в складних життєвих умовах.   Про підсумки Всеукраїнського тижня права   Грудень Соц.педагог Веретюк М.С.   Соц.педагог Веретюк М.С.   Соц.педагог Веретюк М.С.     Бахтіна Л.В.     вчителі   Бахтіна Л.В.      
  Про аналіз роботи щодо виконання програми профілактики правопорушень та злочинності до 2015 р.   Співбесіда з невстигаючими учнями за підсумками І семестру.   Січень     Соц.педагог Веретюк М.С.     Заступник директора з ВР Біч І.Й. .  
  Інформація класних керівників про стан роботи щодо зміцнення дисципліни та профілактики правопорушень.   Про роботу класних керівників щодо вчасного виявлення фактів знущання над підлітками, бійок тощо.       Лютий Класні керівники     Класні керівники  
  Аналіз правової обізнаності учнів 9-11 класів.   Соціальна адаптація важковиховуваних дітей у процесі трудової діяльності   Про стан роботи з питань протидії наркоманії, токсикоманії, незаконному обігу наркотичних та психотропних речовин.   Березень Бахтіна Л.В.     Практичний психолог   Соц.педагог Веретюк М.С.    
  Про стан відвідування занять учнями. Зайнятість учнів у позаурочний час   Квітень Соц.педагог Веретюк М.С.    
  Аналіз роботи Ради профілактики правопорушень за 2014-2015 н.р.     Про планування роботи Ради профілактики правопорушень на 2015/2016 н.р.   Про підсумки профорієнтаційної роботи з дітьми під облікових категорій.     Травень Соц.педагог Веретюк М.С.     Заступник директора з ВР Біч І.Й.      

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Директор ЗЗШ №22

__________С.В.Ман

 

РАДА ПРОФІЛАКТИКИ

Правопорушень

(2014-2015 н.р.)

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)