АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

І. Методична робота

Читайте также:
  1. II. Методична робота.
  2. VIIІ. Самостійна робота.
  3. ВИКОРИСТАННЯ ІСТОРИЧНИХ ПОРТРЕТІВ ЯК МЕТОДИЧНА
  4. І. Організаційно-методична діяльність
  5. ІІІ. Методична робота
  6. ІНДИВІДУАЛЬНО-КОНСУЛЬТАТИВНА РОБОТА.
  7. Методична робота
  8. Методична розробка з біохімії щодо організації ПСРС
  9. Навчально-методична карта дисципліни «Психологія особистості»
  10. НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА КАРТКА ЗАНЯТТЯ № 2
  11. Самокерована групова робота.

Звіт

Індивідуальної методичної роботи майстра в/н Машкової Т.Л. за І півріччя 2013-2014 н.р.

І. Методична робота.

1. З метою підвищення професійної підготовки та методичного рівня постійно знайомилась з спеціальною та методичною літературами (Ничкало Н.Г. Науково-методичне забезпечення діяльності закладів професійної освіти в нових соціально-економічних умовах, Комплексне методичне забезпечення ПТНЗ. Методичні рекомендації В.В.Паржницький, Гуржій А.М., Коцур В.П., Волинський В.П., Самсонов В.В. Візуальний та аудіовізуальні засоби навчання.)

2. Протягом навчального року відвідувала заняття досвідчених викладачів та майстрів виробничого навчання:

- Мінченко Н.А. – з метою вдосконалення методики контролю знань учнів та вивчення методики пояснення нового матеріалу*

- Пуюл Л.А. – з метою введення в дію інноваційного підходу до проведення уроків виробничого навчання, що ґрунтується на основі нетрадиційних методів навчання (ділових ігор);

- Любківського О.М. – з метою вивчення методики проведення вступного інструктажу;

- Стринадка С. М. - з метою вивчення методики закріплення нового навчального матеріалу практично застосовуючи навички набуті теоретично;

- Пушкарьової О. М. – з метою вдосконалення теоретичних та практичних основ проведення уроку з використанням мультимедійних технологій.

- Дерій І.М. – з метою вивчення методики формування в учнів позитивних мотивів.

- Єнько І. В. – з метою дослідження прийомів реалізації між предметних зв’язків зі спецдисципліною.

3. З 3 по 31 березня вдосконалювала свої навички викладання уроків виробничого навчання по професії каси на підприємстві (в установі, організації) проходячи стажування у ВНЗ Чернівецькому індустріальному коледжі. Було пройдено курс навчання згідно програми проходження стажування, основні теми, якої враховані до програми виробничого навчання по професії. Здобуто кваліфікацію з професії «касир на підприємстві (в установі організації)».

4. В період з лютого по квітень в 12 школах Чернівецької та Івано-Франківської областей було проведено профорієнтаційну роботу та створено сторінку в соціальній мережі з метою заохочення учнів до навчання по професіях, що пропонує училище, в тому числі з професій: «ОКН, Касир, Оператор поштового зв’язку», та інше.

5. 05.05.214 було проведено тематичний урок на тему: «Оформлення касової книги» у присутності методиста Висоцької Я. О. та Мінченко Н. А.. На уроці використовувалися нетрадиційні методи навчання, відео урок та ділові ігри. Урок оцінено на 37 балів зі 100. 07.05.2014 р. проведено контрольний урок на тему: «Оформлення та заповнення касової книги», де також має місце використання нетрадиційних методів навчання в тому числі ІКТ, в результаті оцінку за майстерність проведення уроків покращено.

6. Протягом 2 семестру має місце дистанційна форма навчання. В соціальній мережі створено групу, де учні активно працюють над поставленими завданнями. У разі відсутності учнів на уроці вони завжди залишалися в курсі всіх основних подій в училищі та мали змогу в домашніх умовах виконувати поставлені перед ними завдання, згідно програми уроків виробничого навчання та відповідно до рівня їх виконання учні були об’єктивно оцінені.

7. постійно виконувала сучасні рекомендації, щодо ведення звітної документації майстра в/н на семінарах у старшого майстра Коваш А. В..

8. В період з травня по початок червня здійснювала пошук робочих місць для проходження учнями практики по професії.

9. Приймала участь у роботі методичного об’єднання відповідного напрямку.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)