АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

До друку прийматимуться раніше не опубліковані статті. Авторські тексти мають пропонувати новизну, актуальність теми та оригінальність думки

Читайте также:
  1. Авторські вірші та малі жанри для дітей
  2. Авторські та суміжні права та їх правовий захист.
  3. Актуальність вивчення теми «Організація бізнесу»
  4. Актуальність досвіду
  5. Актуальність проблеми надійності діючих систем криптографічного захисту інформації.
  6. Актуальність теми.
  7. Актуальність теми.
  8. Актуальність теми.
  9. Актуальність теми.
  10. Алкогольні ураження печінки мають три стадії.
  11. Види відпусток на які мають право особи рядового і начальницького складу ДСНС.
  12. Виды и строение текстильных нитей

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ІНСТИТУТ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ НАН УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КРАЄЗНАВЦІВ УКРАЇНИ

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МОРСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ДЕРЖАВНИЙ АРХІВ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГРОМАДСЬКА РАДА ПРИ ДЕРЖАВНОМУ АРХІВІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

Вельмишановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі у традиційній V Міжнародній науковій конференції “Південь України: етно-історичний, мовний, культурний та релігійний виміри”.

Конференція відбудеться 24-25 квітня 2015 року на кафедрі українознавства, історико-правових та мовних дисциплін Одеського національного морського університету.

Реєстрація учасників конференції відбуватиметься 24 квітня з 9.00 до 9.45 у вестибюлі головного корпусу університету (вул. Мечникова, 34).

Збірник матеріалів за традицією буде видано до початку роботи конференції.

 

Проблемне поле конференції:

· Історія народів та етносів Півдня України у часи імперій, тоталітаризму, демократії.

· Проблеми української та іноземної термінології і термінографії, мовні взаємовпливи.

· Духовність, традиції та обрядовість української та “сусідніх” етнокультур.

· Історія християнської церкви та доля інших конфесій у регіоні.

· Роль архівних установ, музеїв та виставок у збереженні та популяризації культурно-історичної спадщини.

· Міжнародні, правові та міжрегіональні зв’язки і відносини.

 

В рамках конференції передбачається проведення круглого столу «Переможці чи переможені?: український вимір, факти, інтерпретації та уроки (1945-2015 рр.)». Організатори конференції запрошують дослідників із зазначеної проблематики до виступу з доповіддю (обсяг доповіді до 8 стор.).

 

Для участі у конференції просимо надіслати до 24 березня (включно!) 2015 року текст і заявку, в якій вказати тему (доповіді, повідомлення) й інформацію про автора (прізвище, ім’я та по батькові, науковий ступінь і вчене звання, місце роботи, телефон, Е-mail). Учасники конференції сплачують оргвнесок у розмірі 150 грн.

Тексти повідомлень (доповідей) у електронному вигляді обсягом до 5 повних сторінок та відсканований варіант квитанції надсилати разом із заявкою на Е-mail: Michailuca@ukr.net

Просимо також повідомити про потребу в житлі для бронювання готелю. Проїзд і проживання в готелі за рахунок учасників конференції.

Оргвнесок надсилати на адресу: Осипенко Олександру Валентиновичу, вул. Мечникова, 34. (кафедра українознавства, історико-правових та мовних дисциплін), м. Одеса, 65029, контактний тел. (048) 728-31-18,

Е-mail: Michailuca@ukr.net

Координатори:

Михайлуца Микола Іванович (моб.:+380506329744); Левченко Валерій Валерійович (моб.:+380674835038).

 

ВИМОГИ

До матеріалів та оформлення текстів

До друку прийматимуться раніше не опубліковані статті. Авторські тексти мають пропонувати новизну, актуальність теми та оригінальність думки.

Текст друкується українською, російською, англійською, румунською, польською та іншими мовами, формат – А-4, шрифт – Times New Roman, 14, міжрядковий інтервал – одинарний. Поля сторінок: з усіх боків – 20 мм. Сторінки не нумеруються. Кожен абзац повинен мати відступ 12,5 мм, перенос слів – відключений, розстановка переносів вручну заборонена. Схеми, графіки, ілюстрації вставляються обов’язково в файл, а не додаються окремо. Формат файлу – DОС або RTF.

Посилання на літературу та джерела: у квадратних дужках, нумерація за порядком посилання у тексті на зразок: [7, с.270] або [8, арк.20]. Перелік джерел розташовується у порядку їхньої нумерації наприкінці статті після заголовку: Література.

Розміщення:

індекс УДК – ліворуч; наступний рядок – пустий (пропуск рядка), шрифт – Times New Roman, жирний; розмір – 14 пт; вирівнювання – ліворуч; назва статті – по центру, наступний рядок – пустий (пропуск рядка), шрифт – Times New Roman, жирний, розмір – 14 пт, вирівнювання – по центру; автори статті – наступний рядок – пустий (пропуск рядка), ініціали – перед прізвищем автора, шрифт – Times New Roman, жирний; розмір – 14 пт; вирівнювання – праворуч; інформація про автора – науковий ступінь, вчене звання, назва навчального закладу, наукової установи й країна – розмір – 12 пт;.

Матеріали, що не відповідають вимогам, з помилками або подані невчасно, прийматися до друку не будуть.

Оргкомітет

Зразок оформлення повідомлення (доповіді) статті:

УДК 7.54 (045)

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)